SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też się niczym nie smaruje, za leniwa jestem. A jak mam suchą skórę, to mówię do męża, że slabo o mnie dba, bo mógłby mnie od czasu do czasu posmarowac balsamem
zawsze to lepiej na niego zwalić winę. To samo robię z goleniem nóg - nie dość że sam się golisz raz na tydzień, to o moje nogi też nie dbasz,no to będą zarośnięte
.
aaaaga, Migotkaa, Weridiana, gianna88, Pati Belgia, 0na88, jesslin87, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
W ciąży 2 razy dziennie (rano balsam wieczorem olejek )i w 7 miesiącu wyszły rozstepy po ciąży nie smarowala do teraz
Dziewczyny pomalu przechodzimy na mm narazie zastępuje popołudniowa butelkę zamiast mojego to mm za dwa tyg zastapie wieczorna butle mm z kaszka a do końca lutego chce odstawić młodego ciężko mi codzienne sobie tlumacze ze to nic złego najgorsze dla mnie było podanie pierwszej butli bo ostatnie mm dostal jak miał 2 miesiące i chyba mi z tym gorzej bo synek wciągnął butle i zadowolony
Maz będzie szczęśliwy bo będę miala wolne wieczory hihi
Narazie daje nan pro 1 zastanawiał się nad tym nowym mlekiem Hippa czy macie opinie o nim może któraś stosuje ? -
aaaaga wrote:Ja to tępa strzala jestem i mi chyba trzeba rozrysowac jak w podstawówce zbiór liczb w koleczkach https://www.bobovita.pl/5-6-miesiecy/materialy-do-pobrania schemat wprowadzania warzyw i owoców kumam i teraz jak źle gadam poprawcie mnie oprócz tego podaje na poczatku np na wieczór z mlekiem kaszke bezmleczna nie z glutenem tak ? Po jakim czasie gluten? Kiedy mięso ? I jak to ma wyglądać np o 10 warzywo a o 15 obiadek np jakąś zupka czy narazie to warzywo jedno dziennie wystarczy a kiedy owoce jako deserek po obadku kuzwa można zwariowac no i jaka kaszke łyżeczka bo się pogubilam i kiedy to w sumie ile kaszel dziennie
Ale widzę ze nie tylko ja nie ogarniam może stworzymy ogólny plan na forum Coo?
Ja z 85 jestem
U nas po 3 tygodniach w miare sie to unormowalo i wyglada to tak
Ok 8 sniadanie kaszka lub kleik
Ok 10.30 zupka
Ok 13 mleko
Ok 14.30 deserek
Ok 17 mleko
Ok 19.30 kaszka
Czasami ok 21-22 dojada mleko
I karmienie nocne ok 4 mleko
W miedzyczasie podaje herbatke rumiankowa, ale wiebej niz 40-50 ml w ciagu dnia nie wypije
Gluten chce juz zaczac wprowadzac jak ogarne jak sie gotuje mannemieso za jakies 2-3 tygodnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 13:15
Pulpecja, aaaaga, Laura, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:AgaSad wrote:Dobrze że mnie olśniło teraz a nie np w marcu:P[/QUOT
Trzy h i dwadziescia min pozniej...:
Mam odcisk na palcu ale przewinelam i usunelam. Wiem juz ze Aga nie zostanie mis forum chociazby w konkursie talentow zonglowala pochodniami a na zdjeciu bikini pokazala najwieksze bimbaly...Hermiona, Laura, Pulpecja, lys, jesslin87, magda sz, apaczka, Zetka, małaMyszka, aaaaga, Paula_071, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Śnieg pada, mała drugi raz dziś zasypia, a ja chciałam wyjśc z nią do przychodni (zapisać ją tu na wsi, bo za tydzień szczepienie) i do sklepu.
ofka, tak - bransoleta ma narzędzia, w każdym module jest ze 3 jakieś. Sama bym taką chciała. Można wyjąć dowolną liczbę modułów, żeby miała dobry rozmiar. Z olejem kokosowym próbowałam, ale ciągle się ta skóra łuszczyMoże słabo ją ścieram w kąpieli.
mysz, fajowe zdjęcia chłopaków. Uwielbiam takie śpiące, ale M mówi, żebym takich nikomu nie pokazywała, bo źle wygląda jak śpi. Pfff. A olej kokosowy ja kupuję w necie - wejdź na allegro i wybierz. Ważne, żeby był extra virgin, tłoczony na zimno, nierafinowany. Rafinowany i bezzapachowy są złe. U nas tego oleju idzi mnóstwo, bo smaruję nim swój brzuchol i resztę ciała (w ciąży też smarowałam i nie mam teraz żadnych rozstępów, choć to pewnie akurat dzięki genom a nie smarowaniu; moja mama niczym się nie smarowała i też nie ma); smaruję nim pupkę i buzię Miłce no i używam go do gotowania i pieczenia. Spróbujcie upiec dowolne ciasto i zamiast masła czy oleju dać olej kokosowy. Pychota.
Aha, ja jestem wyżówy rocznik 82
magda sz - ja myślałam, że Ty starsza jesteś! Nie po wyglądzie, tylko zachowaniu. Moja młodsza siostra jest 89 i wydaje mi się przez to cały czas, że w tym wieku to tylko fiu bździu w głowie, a to raczej ona jest taka, a nie cały rocznik
Kurwać, wczoraj w drodze powrotnej chyba zostawiłam czytnik (ebooków) w tramwaju. Byłam niemal pewna, że go odzyskam, bo wysiadałam na pętli jako ostatnia pasażerka, a podobno motorniczy sprawdzają tramwaj i oddają wszystko do biura rzeczy znalezionych. Ale nie znalazł sięBuuuuuu
To był prezent od M. a poza tym teraz nie wiem, jak mi się skończy ksiązka, którą czytałam. Kocham papierowe książki, ale do czytania podczas karmienia czytnik jest idealny.
jesslin87, magda sz, Weridiana, apaczka, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Magda właśnie ja tak ubieram małego tylko zamiast spiworka przykrywam grubym kocem.
Ja mam też wieeelki brzuch, chyba zacznę też ćwiczyć żeby dolata zgubić....
Niecierpliwa fajny jadłospis, też tak podobnie będziemy karmić
A napisz mi jak zaczynałaś czy najpierw po łyżeczce dawałaś codziennie żeby przyzwyczaić?? -
mamasia wrote:nie chcę Cię dobijać,ale wystarczyło w pasku adresu zmienić ostatnie dwie cyfry przed ".html" czyli https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/sierpniowczki-2015,5013,2820.html
biorac pod uwage ze jeszcze wlasnie umylam leb ubralam sie jak bna sybir, oblekłam małego w body, dres, kombinezon, czpe, wysmarowalam i spcona jak swinia przypomnialam sobie ze zostawilam u tesiowej wózek.
no to teraz sie wkurwilam:)Pulpecja, gianna88, mamasia, 0na88, jesslin87, magda sz, Zetka, Weridiana, apaczka, małaMyszka, aaaaga, Martucha86, Katarka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Hermiona wrote:Śnieg pada, mała drugi raz dziś zasypia, a ja chciałam wyjśc z nią do przychodni (zapisać ją tu na wsi, bo za tydzień szczepienie) i do sklepu.
ofka, tak - bransoleta ma narzędzia, w każdym module jest ze 3 jakieś. Sama bym taką chciała. Można wyjąć dowolną liczbę modułów, żeby miała dobry rozmiar. Z olejem kokosowym próbowałam, ale ciągle się ta skóra łuszczyMoże słabo ją ścieram w kąpieli.
mysz, fajowe zdjęcia chłopaków. Uwielbiam takie śpiące, ale M mówi, żebym takich nikomu nie pokazywała, bo źle wygląda jak śpi. Pfff. A olej kokosowy ja kupuję w necie - wejdź na allegro i wybierz. Ważne, żeby był extra virgin, tłoczony na zimno, nierafinowany. Rafinowany i bezzapachowy są złe. U nas tego oleju idzi mnóstwo, bo smaruję nim swój brzuchol i resztę ciała (w ciąży też smarowałam i nie mam teraz żadnych rozstępów, choć to pewnie akurat dzięki genom a nie smarowaniu; moja mama niczym się nie smarowała i też nie ma); smaruję nim pupkę i buzię Miłce no i używam go do gotowania i pieczenia. Spróbujcie upiec dowolne ciasto i zamiast masła czy oleju dać olej kokosowy. Pychota.
magda sz - ja myślałam, że Ty starsza jesteś! Nie po wyglądzie, tylko zachowaniu. Moja młodsza siostra jest 89 i wydaje mi się przez to cały czas, że w tym wieku to tylko fiu bździu w głowie, a to raczej ona jest taka, a nie cały rocznik
Kurwać, wczoraj w drodze powrotnej chyba zostawiłam czytnik (ebooków) w tramwaju. Byłam niemal pewna, że go odzyskam, bo wysiadałam na pętli jako ostatnia pasażerka, a podobno motorniczy sprawdzają tramwaj i oddają wszystko do biura rzeczy znalezionych. Ale nie znalazł sięBuuuuuu
To był prezent od M. a poza tym teraz nie wiem, jak mi się skończy ksiązka, którą czytałam. Kocham papierowe książki, ale do czytania podczas karmienia czytnik jest idealny.
Hermiona spróbuj ten szmpon co magda polecała oilium? jakos tak.
ooo czytnika zal.
a jaka ksiazke czytalas?
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hermiona wrote:Śnieg pada, mała drugi raz dziś zasypia, a ja chciałam wyjśc z nią do przychodni (zapisać ją tu na wsi, bo za tydzień szczepienie) i do sklepu.
-
Ja też się niczym nie smaruje niestety.. Ale do brzucha nie mogę się przyczepić
muszę popracować nad udami i pośladkami.. właśnie sobie uświadomiłam, że ostro z siostrą postanowiłyśmy, że będziemy chodzić na ćwiczenia od nowego roku.. Wymyśliłam sobie trampoliny
muszę mieć coś nowego bo mam słomiany zapał zawsze czymś się zajaram, a później mi przechodzi