SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe mysza ostatnio tez rozwazalam czy mleczko nie za slodkie. Wciaz bym zarla jakas czekolade. Wczoraj nie mialam nic, ro wyciagnelam pierniczki, ktore pieklam na ubiegle Boze Narodzenie -bylo tego dzikie ilosci
. Dobrze czasami o czyms zapomniec.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
77 Weridiana
78 Laura
79 Pulpecja
81 Zetka, Zabka, AgaSad, Ofka
82Hermiona
83 Griszanka
84 Agaata, Pati_Belgia
85aaaaga
86 Apaczka, lys, małaMyszka,
87 Migotkaa, Paula_071, niecierpliwa,Aska87
88 chcebycmama, witaminkab, gianna88
89 Magda Sz,
dopisywać kogo jeszcze nie ma ?na razie Magda najmłodsza
Laura, Weridiana, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Ależ mnie mój mąż 'wkurzył', no! dzwoni i pyta czy coś zaplanowałam na przyszły tydzień [ ja naiwna myślałam,że chce mnie gdzieś zabrać czy co], a ten mi oznajmia, że wygrał wyjazd na tydzień na Dominikanę i pojedzie tyłek sobie wygrzać, grrr..., a ja będę z dzieciem sama, aj! oczywiście zapytał o zgodę i w ogóle, ale co miałam mu powiedzieć, niech choć on skorzysta
ale mina mi trochę zrzedła
-
Kocham mojego męża. Napisałam mu o czytniku i że może jeszcze powieszę ogłoszenie na pętli. On na to:
Możesz powiesić Piesiu, ale obawiam się, że dupa zbita. Piesiu, szkoda, ale trudno, to tylko rzeczy, nie zapominaj, kupię ci kiedyś nowy jak zarobię piniondz. Każdemu się takie rzeczy zdarzają, ja zgubiłem gdzieś pikacz, i też dupa. Ale otwieram bramę ręcznie, a ty będziesz czytać papierowe książki. Ściskam cię piesio!Pulpecja, niecierpliwa, witaminkab, gianna88, Agaata, Laura, lys, mamasia, magda sz, Zetka, Weridiana, apaczka, Paula_071, małaMyszka, aaaaga, Martucha86, jesslin87, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:nie chcę Cię dobijać,ale wystarczyło w pasku adresu zmienić ostatnie dwie cyfry przed ".html" czyli https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/sierpniowczki-2015,5013,2820.html
ha widzisz Ofka, Mamasia to jednak jest inetligentna, nie to co my..
W takim razie nie dyskwalifikuj mnie jako miss forum:P cellulit mam że hoho, rozstępy, brzuch flak, nad animacją pomyslę... mogę np lonżować kurami jadąc konno.. potrafi któraś?witaminkab, mamasia, Zetka, Weridiana, apaczka, Paula_071, małaMyszka, jesslin87, Katarka, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ofka z tym biotebalem, to vhcialam kupic. Jednak doczytalam gdzies, ze tam jest jakas dzika ilosc tego i moze szkodzic dziecku. Ja mam polowe wlosow, ale widze, ze tu i owdzie juz zaczynaja same odrastac, choc dalej wychodza garsciami
-
Aska87 wrote:77 Weridiana
78 Laura
79 Pulpecja
82Hermiona
83 Griszanka
84 Agaata, Pati_Belgia
85aaaaga
86 Apaczka, lys, małaMyszka,
89 Magda Sz,
dopisywać kogo jeszcze nie ma ?na razie Magda najmłodsza
ja też 86
update:
78 Laura
79 Pulpecja
82Hermiona
83 Griszanka
84 Agaata, Pati_Belgia
85aaaaga
86 Apaczka, lys, małaMyszka, mamasia
89 Magda Sz,
Laura, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:ha widzisz Ofka, Mamasia to jednak jest inetligentna, nie to co my..
W takim razie nie dyskwalifikuj mnie jako miss forum:P cellulit mam że hoho, rozstępy, brzuch flak, nad animacją pomyslę... mogę np lonżować kurami jadąc konno.. potrafi któraś?AgaSad, mamasia, aaaaga, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
gianna88 wrote:Moj śpi w łóżeczku tylko od 19 do 1-2 w nocy. W dzień tylko w wózku na spacerze a jak zimno jak teraz to chwile w wózku i chwile na rękach albo przy cycu... Ot takie spanie. Nie umiem go uśpić w żadnym leżaczku, na łożku, kanapie itp.
Tak czytam i dobrze rozumiem ze Wasze dzieci same lezą na macie i sie bawią? Jeśli tak to zazdroszczamJulek bawi sie jak siedzę/leżę obok, jak sie kręcę po mieszkaniu, robię obiad czy cos to przeważnie patrzy na mnie tylko i czeka. Jak za długo to wola mnie oczywiście...
Gianna, to zazdroszczę, że się patrzy i czeka, mój zazwyczaj jak go zostawię to ryczy, często nie zdążę nawet kroku w kierunku kuchni zrobić. Sa takie momenty, że się czymś bardzo zajmie i się bawi na macie nawet godzinę sam, ale zdecydowanie częściej nie daje się zostawić nawet na chwilkę. -
witaminkab wrote:Fryzjerka mi mówiła ze z włosami to jest tak ze wypadają ok 100 dni po porodzie przez ok 100 dni.a potem wracają do siebie. Mi też okropnie lecą.
u mnie 137 dni po porodzie a czuje ze za miesiąc bede łysakupiłam nawet tą szczotke z rossmana, jakies odzywki, maski i lipa wrecz mam wrazenie ze jeszcze wiecej wypadaja ...do tego mały uwielbia mi za włosy targac i wyrywac .... chocbym jak je upieła to i tak znajdzie sposób zeby wyrwac
-
Ja też 86
U nas Toudi zawsze pod ręką księciuniana macie/leżaku tylko jak mama jest w zasięgu wzroku! I to max kilkanaście minut później już muszę przy nim być i go zabawiać
Jeszcze nigdy nie zasnął sam z siebie bez mojej ingerencji.. Ile się muszę naszarpać codziennie to głowa mała.. Liczę na to, że jak już usiądzie to się dłużej sam zabawi.
małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Patryk tez góra 2-3 min sam poleży ...
no i sam zasypia tylko wieczorem po butli.... w dzien jedynie przy cycku, jak ma dobry humor i zaakceptuje cycka lub w wózku na spacerzeWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 14:18