X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa, zdarza się czasem, że się bardzo czymś zajmie, jakąś zabawką i faktycznie z godzinkę się turla i bawi, ale to rzadko, raczej muszę kiblować koło niego i nawet na kanapie nie mogę usiąść.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopisuje się
    78 Laura
    79 Pulpecja
    81 Zetka, Zabka, AgaSad, Ofka
    82Hermiona
    83 Griszanka
    84 Agaata, Pati_Belgia
    85aaaaga
    86 Apaczka, lys, małaMyszka, mamasia, 5ylwia
    87 Migotkaa, Paula_071, niecierpliwa,Aska87
    88 chcebycmama, witaminkab, gianna88
    89 Magda Sz,

małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

• 0na88 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja 88 jak w nicku ;-) chyba jesslin jest 89 .. albo mi sie przywidzialo... u ktorejs w nicku widzialam w kazdym razie 89 ;-)

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamasia ale z Twojego meza to szczęściarz ale dziwi mnie wygrana tylko jednego biletu. W jakim konkursie brał udział?

Mi włosy tez lecą jak szalone. Najgorsze jest to, ze po lewej stronie w zakolu jestem prawie łysa wiec tak jak zawsze czekałam sie na Orawa stronę, teraz muszę czesać sie na lewa.... Ja biorę codzienne witaminy ciazowe, tak jak mi zaleciła położna a czy pomaga... Nie mam pojęcia.

mamasia lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez leca wlosy jak szalone - czytalam ze to normalne po ciazy , hormony w czasie ciazy zmienial sie podobno cykl zyciowy wlosy ( czy cos w ten desen ) i dopiero taraz wypadaje te co mialy wypasc plus te co normalnie powinny.

Ja skleilam keratyna przy przedluzaniu wiec narazie nie widze wypadajacych , jak mi sciagnie ta keratyne to pewnie pol salonu bedzie w moich wlosach.

magda sz lubi tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pisze ze strasznymi bledami , ale to z kom... nie potrafie pisac z tel.

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała przechodzi dzis sama siebie. Jest tak płaczliwa i marudna, ze mam dość. A jeszcze za pół godziny muszę w auto nas pakować i po Marcela do szkoły jechać... Zwariuje dzisiaj... Wrr...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 14:28

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 87 i wracam 30 stron do tyłu nadrabiać ;)

0na88, jesslin87 lubią tę wiadomość

• Aska87 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    77 Weridiana
    78 Laura
    79 Pulpecja
    81 Zetka, Zabka, AgaSad, Ofka
    82Hermiona
    83 Griszanka
    84 Agaata, Pati_Belgia
    85aaaaga
    86 Apaczka, lys, małaMyszka, mamasia, 5ylwia
    87 Migotkaa, Paula_071, niecierpliwa,Aska87,Amberla
    88 chcebycmama, witaminkab, gianna88, Ona88
    89 Magda Sz,

małaMyszka lubi tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale płodzicie tu dzisiaj :-P a propos zauważyłam dzisiaj płodny śluz także tego...ciekawe czy za 2 tygodnie pojawi się franca? Mam do wyboru czytać Was dalej lub iść spać bo królewna zasnęła w swoim dyliżansie. Ale dylemat :-P

mamasia, Weridiana, Laura, jesslin87 lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aplikacja Moje dziecko wysłała mi coś mało pocieszającego odnośnie nocnych karmień ;-) 389ece58fd113f22med.png

Hermiona, małaMyszka, Laura, Pati Belgia, lys, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

• mamasia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Mamasia to szczesciarz z tego Twojego meza :D a wygral pobyt tylko dla 1 osoby, tak?
    Nom i to z 31 innymi chłopakami z branży :) ale opis wyjazdu całkiem fajny, a niech sobie chłopak trochę odpocznie :P

bzkxskf.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia szalona trampoliny? Mnie bolą cyce od samego zejścia po schodach :)

Hermiona hehe dzięki :) ja też tak mam, mój brat zawsze dla mnie będzie gówniarzem a jak patrze na kogoś w jego wieku to myślę -ale rozgarnięty. Ja spoważniałam jak na i studia poszłam, wcześniej fiu bzdziu, jak sobie pomyślę co ja robiłam i jaka żałosna byłam to aż mi wstyd. Ale wyprowadzka o rodziców, życie na własny rachunek dało mi kopa w dupę na oprzytomnienie, rzucenie byłego chłopaka itp. :D
    Szkoda czytnika :( to małe więc każdy mógł to spokojnie schować.
    Przypomniała mi się sytuacja jak z moją przyjaciółką rocznik 89 ale krejzolka na maxa i jej chłopakiem jechałyśmy na urodziny kolegi , oczywiście zapomniała prezentu z autobusu- wyobrazcie sobie że jej chłopak biegł jak szalony za autobusem do następnego przystanku po ten prezent i udało się mu. Ludzie patrzyli jak na wariata, ja na przyjaciółkę jak na kretynkę.

Moje dziecię od 12 śpi, dałam o 13 cyca na śpiocha, szok skandal niedowierzanie. A ja w tym czasie nie zrobiłam nic...

Weridiana, Hermiona, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gianna88 wrote:
    Mamasia a nie chciał sie zamienić i zostać z dzieckiem sam? :D Ale ma super...
    Nawet proponował, ale z trzydziestoma facwetami chyba bym nie dała rady :) wolę tego mojego małego smyka :P

małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka wrote:
    Mamasia, a nie mozesz pojechac z nim? Dokupic bilety dla Ciebie i Piotrusia i hulaj dusza. Ofka jedzie do Maroka z Iwkiem, Ty mozesz wyskoczyc na Dominikane ;)
    Obawiam się, że nie zniosłabym 14 godzinnego lotu :) i to z małym pod opieką :) ale też mi to przeszło przez chwilę przez myśl :)

Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    Mamasia ten wyjazd to na pewno 2 osobowy był i się nie przyznał!! :P :)
    również nie chciało mi się wierzyć i pierwsze co zapytałam to czy mnie zabierze i czy to nie ściema z tym wyjazdem, ale pokazał mi wszystkie regulaminy i dokumenty i jak byk jest, że to jednoosobowy wyjazd :/

bzkxskf.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Mamasia ale z Twojego meza to szczęściarz ale dziwi mnie wygrana tylko jednego biletu. W jakim konkursie brał udział?

Mi włosy tez lecą jak szalone. Najgorsze jest to, ze po lewej stronie w zakolu jestem prawie łysa wiec tak jak zawsze czekałam sie na Orawa stronę, teraz muszę czesać sie na lewa.... Ja biorę codzienne witaminy ciazowe, tak jak mi zaleciła położna a czy pomaga... Nie mam pojęcia.
    Konkurs był w ramach jakiegoś szkolenia IT na wdrożenia systemów czy coś takiego, najlepsze, że mój mąż pierw nie pamiętał, że w ogóle brał udział w konkursie, ale po zgłębieniu w temat oprzytomniał

Pati Belgia lubi tę wiadomość

bzkxskf.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeja, ależ zaspamowałam! wybaczcie, biję się mocno w pierś! Ofka nie wywalaj mnie z wątku, plisss :)!

małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohh Dominikana! Mamasia Zazdroszczę z całego serca mężowi. To przepiękne miejsce, koleżanka jest tam pilotem, nie raz się wybieraliśmy z mężem ale zawsze coś, albo mąż chciał inny kierunek, teraz prędko nie pojadę. Niech jedzie wypocznie, a pozniej się zamieńcie rolami :) niech Ci przynajmniej wekendowe spa wykupi za to :)

mamasia lubi tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamasia zazdroszczę mężowi tej Doiminikany, ja bym poleciała razem z nim bez dyskusji i z dzieckiem oczywiście. Ale byłaby przygoda! :-D

A swoją drogą planujecie już jakieś wakacyjne wypady?

Weridiana, mamasia, jesslin87 lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
‹‹ 2899 2900 2901 2902 2903 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ