SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dopisuje się
78 Laura
79 Pulpecja
81 Zetka, Zabka, AgaSad, Ofka
82Hermiona
83 Griszanka
84 Agaata, Pati_Belgia
85aaaaga
86 Apaczka, lys, małaMyszka, mamasia, 5ylwia
87 Migotkaa, Paula_071, niecierpliwa,Aska87
88 chcebycmama, witaminkab, gianna88
89 Magda Sz,
małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Mamasia ale z Twojego meza to szczęściarz ale dziwi mnie wygrana tylko jednego biletu. W jakim konkursie brał udział?
Mi włosy tez lecą jak szalone. Najgorsze jest to, ze po lewej stronie w zakolu jestem prawie łysa wiec tak jak zawsze czekałam sie na Orawa stronę, teraz muszę czesać sie na lewa.... Ja biorę codzienne witaminy ciazowe, tak jak mi zaleciła położna a czy pomaga... Nie mam pojęcia.mamasia lubi tę wiadomość
-
Mi tez leca wlosy jak szalone - czytalam ze to normalne po ciazy , hormony w czasie ciazy zmienial sie podobno cykl zyciowy wlosy ( czy cos w ten desen ) i dopiero taraz wypadaje te co mialy wypasc plus te co normalnie powinny.
Ja skleilam keratyna przy przedluzaniu wiec narazie nie widze wypadajacych , jak mi sciagnie ta keratyne to pewnie pol salonu bedzie w moich wlosach.magda sz lubi tę wiadomość
-
Mała przechodzi dzis sama siebie. Jest tak płaczliwa i marudna, ze mam dość. A jeszcze za pół godziny muszę w auto nas pakować i po Marcela do szkoły jechać... Zwariuje dzisiaj... Wrr...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 14:28
-
77 Weridiana
78 Laura
79 Pulpecja
81 Zetka, Zabka, AgaSad, Ofka
82Hermiona
83 Griszanka
84 Agaata, Pati_Belgia
85aaaaga
86 Apaczka, lys, małaMyszka, mamasia, 5ylwia
87 Migotkaa, Paula_071, niecierpliwa,Aska87,Amberla
88 chcebycmama, witaminkab, gianna88, Ona88
89 Magda Sz,małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ale płodzicie tu dzisiaj
a propos zauważyłam dzisiaj płodny śluz także tego...ciekawe czy za 2 tygodnie pojawi się franca? Mam do wyboru czytać Was dalej lub iść spać bo królewna zasnęła w swoim dyliżansie. Ale dylemat
mamasia, Weridiana, Laura, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Sylwia szalona trampoliny? Mnie bolą cyce od samego zejścia po schodach
Hermiona hehe dziękija też tak mam, mój brat zawsze dla mnie będzie gówniarzem a jak patrze na kogoś w jego wieku to myślę -ale rozgarnięty. Ja spoważniałam jak na i studia poszłam, wcześniej fiu bzdziu, jak sobie pomyślę co ja robiłam i jaka żałosna byłam to aż mi wstyd. Ale wyprowadzka o rodziców, życie na własny rachunek dało mi kopa w dupę na oprzytomnienie, rzucenie byłego chłopaka itp.
Szkoda czytnikato małe więc każdy mógł to spokojnie schować.
Przypomniała mi się sytuacja jak z moją przyjaciółką rocznik 89 ale krejzolka na maxa i jej chłopakiem jechałyśmy na urodziny kolegi , oczywiście zapomniała prezentu z autobusu- wyobrazcie sobie że jej chłopak biegł jak szalony za autobusem do następnego przystanku po ten prezent i udało się mu. Ludzie patrzyli jak na wariata, ja na przyjaciółkę jak na kretynkę.
Moje dziecię od 12 śpi, dałam o 13 cyca na śpiocha, szok skandal niedowierzanie. A ja w tym czasie nie zrobiłam nic...
Weridiana, Hermiona, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Mamasia, a nie mozesz pojechac z nim? Dokupic bilety dla Ciebie i Piotrusia i hulaj dusza. Ofka jedzie do Maroka z Iwkiem, Ty mozesz wyskoczyc na Dominikane
i to z małym pod opieką
ale też mi to przeszło przez chwilę przez myśl
Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Mamasia ten wyjazd to na pewno 2 osobowy był i się nie przyznał!!
-
Pati Belgia wrote:Mamasia ale z Twojego meza to szczęściarz ale dziwi mnie wygrana tylko jednego biletu. W jakim konkursie brał udział?
Mi włosy tez lecą jak szalone. Najgorsze jest to, ze po lewej stronie w zakolu jestem prawie łysa wiec tak jak zawsze czekałam sie na Orawa stronę, teraz muszę czesać sie na lewa.... Ja biorę codzienne witaminy ciazowe, tak jak mi zaleciła położna a czy pomaga... Nie mam pojęcia.Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Ohh Dominikana! Mamasia Zazdroszczę z całego serca mężowi. To przepiękne miejsce, koleżanka jest tam pilotem, nie raz się wybieraliśmy z mężem ale zawsze coś, albo mąż chciał inny kierunek, teraz prędko nie pojadę. Niech jedzie wypocznie, a pozniej się zamieńcie rolami
niech Ci przynajmniej wekendowe spa wykupi za to
mamasia lubi tę wiadomość