WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa, zdarza się czasem, że się bardzo czymś zajmie, jakąś zabawką i faktycznie z godzinkę się turla i bawi, ale to rzadko, raczej muszę kiblować koło niego i nawet na kanapie nie mogę usiąść.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopisuje się
    78 Laura
    79 Pulpecja
    81 Zetka, Zabka, AgaSad, Ofka
    82Hermiona
    83 Griszanka
    84 Agaata, Pati_Belgia
    85aaaaga
    86 Apaczka, lys, małaMyszka, mamasia, 5ylwia
    87 Migotkaa, Paula_071, niecierpliwa,Aska87
    88 chcebycmama, witaminkab, gianna88
    89 Magda Sz,

małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

• 0na88 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja 88 jak w nicku ;-) chyba jesslin jest 89 .. albo mi sie przywidzialo... u ktorejs w nicku widzialam w kazdym razie 89 ;-)

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamasia ale z Twojego meza to szczęściarz ale dziwi mnie wygrana tylko jednego biletu. W jakim konkursie brał udział?

Mi włosy tez lecą jak szalone. Najgorsze jest to, ze po lewej stronie w zakolu jestem prawie łysa wiec tak jak zawsze czekałam sie na Orawa stronę, teraz muszę czesać sie na lewa.... Ja biorę codzienne witaminy ciazowe, tak jak mi zaleciła położna a czy pomaga... Nie mam pojęcia.

mamasia lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez leca wlosy jak szalone - czytalam ze to normalne po ciazy , hormony w czasie ciazy zmienial sie podobno cykl zyciowy wlosy ( czy cos w ten desen ) i dopiero taraz wypadaje te co mialy wypasc plus te co normalnie powinny.

Ja skleilam keratyna przy przedluzaniu wiec narazie nie widze wypadajacych , jak mi sciagnie ta keratyne to pewnie pol salonu bedzie w moich wlosach.

magda sz lubi tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pisze ze strasznymi bledami , ale to z kom... nie potrafie pisac z tel.

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała przechodzi dzis sama siebie. Jest tak płaczliwa i marudna, ze mam dość. A jeszcze za pół godziny muszę w auto nas pakować i po Marcela do szkoły jechać... Zwariuje dzisiaj... Wrr...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 14:28

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 87 i wracam 30 stron do tyłu nadrabiać ;)

0na88, jesslin87 lubią tę wiadomość

• Aska87 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    77 Weridiana
    78 Laura
    79 Pulpecja
    81 Zetka, Zabka, AgaSad, Ofka
    82Hermiona
    83 Griszanka
    84 Agaata, Pati_Belgia
    85aaaaga
    86 Apaczka, lys, małaMyszka, mamasia, 5ylwia
    87 Migotkaa, Paula_071, niecierpliwa,Aska87,Amberla
    88 chcebycmama, witaminkab, gianna88, Ona88
    89 Magda Sz,

małaMyszka lubi tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale płodzicie tu dzisiaj :-P a propos zauważyłam dzisiaj płodny śluz także tego...ciekawe czy za 2 tygodnie pojawi się franca? Mam do wyboru czytać Was dalej lub iść spać bo królewna zasnęła w swoim dyliżansie. Ale dylemat :-P

mamasia, Weridiana, Laura, jesslin87 lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aplikacja Moje dziecko wysłała mi coś mało pocieszającego odnośnie nocnych karmień ;-) 389ece58fd113f22med.png

Hermiona, małaMyszka, Laura, Pati Belgia, lys, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

• mamasia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Mamasia to szczesciarz z tego Twojego meza :D a wygral pobyt tylko dla 1 osoby, tak?
    Nom i to z 31 innymi chłopakami z branży :) ale opis wyjazdu całkiem fajny, a niech sobie chłopak trochę odpocznie :P

bzkxskf.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia szalona trampoliny? Mnie bolą cyce od samego zejścia po schodach :)

Hermiona hehe dzięki :) ja też tak mam, mój brat zawsze dla mnie będzie gówniarzem a jak patrze na kogoś w jego wieku to myślę -ale rozgarnięty. Ja spoważniałam jak na i studia poszłam, wcześniej fiu bzdziu, jak sobie pomyślę co ja robiłam i jaka żałosna byłam to aż mi wstyd. Ale wyprowadzka o rodziców, życie na własny rachunek dało mi kopa w dupę na oprzytomnienie, rzucenie byłego chłopaka itp. :D
    Szkoda czytnika :( to małe więc każdy mógł to spokojnie schować.
    Przypomniała mi się sytuacja jak z moją przyjaciółką rocznik 89 ale krejzolka na maxa i jej chłopakiem jechałyśmy na urodziny kolegi , oczywiście zapomniała prezentu z autobusu- wyobrazcie sobie że jej chłopak biegł jak szalony za autobusem do następnego przystanku po ten prezent i udało się mu. Ludzie patrzyli jak na wariata, ja na przyjaciółkę jak na kretynkę.

Moje dziecię od 12 śpi, dałam o 13 cyca na śpiocha, szok skandal niedowierzanie. A ja w tym czasie nie zrobiłam nic...

Weridiana, Hermiona, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gianna88 wrote:
    Mamasia a nie chciał sie zamienić i zostać z dzieckiem sam? :D Ale ma super...
    Nawet proponował, ale z trzydziestoma facwetami chyba bym nie dała rady :) wolę tego mojego małego smyka :P

małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Griszanka wrote:
    Mamasia, a nie mozesz pojechac z nim? Dokupic bilety dla Ciebie i Piotrusia i hulaj dusza. Ofka jedzie do Maroka z Iwkiem, Ty mozesz wyskoczyc na Dominikane ;)
    Obawiam się, że nie zniosłabym 14 godzinnego lotu :) i to z małym pod opieką :) ale też mi to przeszło przez chwilę przez myśl :)

Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    Mamasia ten wyjazd to na pewno 2 osobowy był i się nie przyznał!! :P :)
    również nie chciało mi się wierzyć i pierwsze co zapytałam to czy mnie zabierze i czy to nie ściema z tym wyjazdem, ale pokazał mi wszystkie regulaminy i dokumenty i jak byk jest, że to jednoosobowy wyjazd :/

bzkxskf.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Mamasia ale z Twojego meza to szczęściarz ale dziwi mnie wygrana tylko jednego biletu. W jakim konkursie brał udział?

Mi włosy tez lecą jak szalone. Najgorsze jest to, ze po lewej stronie w zakolu jestem prawie łysa wiec tak jak zawsze czekałam sie na Orawa stronę, teraz muszę czesać sie na lewa.... Ja biorę codzienne witaminy ciazowe, tak jak mi zaleciła położna a czy pomaga... Nie mam pojęcia.
    Konkurs był w ramach jakiegoś szkolenia IT na wdrożenia systemów czy coś takiego, najlepsze, że mój mąż pierw nie pamiętał, że w ogóle brał udział w konkursie, ale po zgłębieniu w temat oprzytomniał

Pati Belgia lubi tę wiadomość

bzkxskf.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeja, ależ zaspamowałam! wybaczcie, biję się mocno w pierś! Ofka nie wywalaj mnie z wątku, plisss :)!

małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohh Dominikana! Mamasia Zazdroszczę z całego serca mężowi. To przepiękne miejsce, koleżanka jest tam pilotem, nie raz się wybieraliśmy z mężem ale zawsze coś, albo mąż chciał inny kierunek, teraz prędko nie pojadę. Niech jedzie wypocznie, a pozniej się zamieńcie rolami :) niech Ci przynajmniej wekendowe spa wykupi za to :)

mamasia lubi tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamasia zazdroszczę mężowi tej Doiminikany, ja bym poleciała razem z nim bez dyskusji i z dzieckiem oczywiście. Ale byłaby przygoda! :-D

A swoją drogą planujecie już jakieś wakacyjne wypady?

Weridiana, mamasia, jesslin87 lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
‹‹ 2899 2900 2901 2902 2903 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ