WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój to w ogóle tylko śpi w łóżeczku, i wiadomo, w wózku na spacerze. Mąż mu śpiewał Sinatrę i zasnęło dziecko. Ale Tomek zasypia tylko na rękach (podejrzewam, że mu zimno w łóżeczku), sam nie zasypia w łóżeczku (tylko w wózku na spacerze albo w foteliku w samochodzie).

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    update:
    78 Laura
    79 Pulpecja
    81 Zetka, Zabka, AgaSad, Ofka
    82Hermiona
    83 Griszanka
    84 Agaata, Pati_Belgia
    85aaaaga
    86 Apaczka, lys, małaMyszka, mamasia
    87 Migotkaa, Paula_071, niecierpliwa,Aska87
    88 chcebycmama, witaminkab, gianna88
    89 Magda Sz,
    90 Malagosia

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój się przewraca ciągle z plackow na brzuch ale w drugą stronę zdarzyło się może ze 2 razy.
    No ale na brzuszku pełna do tyłu i się wkurza że mu się zabawki oddalaja.

Jak dobrze ze jutro wolne.

Paula_071 lubi tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamasia wrote:
    Nom i to z 31 innymi chłopakami z branży :) ale opis wyjazdu całkiem fajny, a niech sobie chłopak trochę odpocznie :P

Ta 32 chlopa wygrywa wyjazd na Dominikane, pewnie latami zbierali, zonom nasciemniali, ze wygrali i to tylko dla 1 osoby i fruuu :D

Zetka, AgaSad, mamasia, Martucha86, jesslin87, Katarka, Amberla lubią tę wiadomość

• apaczka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Mamasia - mój mąż w przyszłym tygodniu wyjeżdża na 5 dni do Karpacza, więc też zostaję sama we Wro. A ja Dominikany nie zazdroszczę, cholernie daleko! Po powrocie z Las Vegas dochodziłam do siebie 2 dni, dlatego następnym razem nie lecę dalej niż do NYC;)
    Ja wyznaję zasadę, że im dalej tym lepiej :-) szkoda, że bilety lotnicze drogie..
    . No ale dzieci do 2 lat latają za darmo więc koniecznie trzeba to wykorzystać :-)

magda sz, mamasia, Weridiana, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja śpi od 12, idę ją zbudzić bo siędzę na forum cały dzień, nic nie zrobiłam, wróci mąż będzie zły a tak to wymówka będzie. Wstawię pomidorową zaraz na gaz to zawsze coś a nie tylko się opierdalam, nogi na ławie, laptop na nogach i się patrze na choinkę

Zetka, niecierpliwa, małaMyszka, Pati Belgia, aaaaga, Weridiana, Martucha86, Migotkaa, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    Mój się przewraca ciągle z plackow na brzuch ale w drugą stronę zdarzyło się może ze 2 razy.
    No ale na brzuszku pełna do tyłu i się wkurza że mu się zabawki oddalaja.

Moja tylko z brzucha na plecy. Z plecow na boki juz tak ale jeszcze jej ręką przszkadza w pełnym obrocie :)

Zetka, Martucha86, jesslin87 lubią tę wiadomość

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Maja śpi od 12, idę ją zbudzić bo siędzę na forum cały dzień, nic nie zrobiłam, wróci mąż będzie zły a tak to wymówka będzie. Wstawię pomidorową zaraz na gaz to zawsze coś a nie tylko się opierdalam, nogi na ławie, laptop na nogach i się patrze na choinkę

Oj tam Magda, trzeba trochę odpocząć :)
    Zazdroszczę spania, m9j owszem śpi ale z moim cyckiem właśnie a ja z komórką.

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    ja też w ciągu dnia tylko przy cycku go mam... na noc dopiero odkładam do łóżeczka :/
    Co to będzie jak cyca już nie będzie? Mój nie uznaję smoka.. Usypia tylko z cyckiem dlatego jestem przerażona jak później dam sobie z nim radę?
    Zetka Ty to chyba jak Beyonce wynajełaś surogatkę bo chuda jesteś aż ciężko uwierzyć, że niedawno urodziłaś ;-)

małaMyszka, Zetka, Paula_071, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

• Ofka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DOBRA JESZCZE JEDNO TYLKO I IDE SIE UCZYC:
    kolezanka pisze ze robi ten syrop bo lepszy niz z cebuli lub buraka bo podobno podgrzany banan wydziela jakies lecznicze enzymy, wiec syrop na kaszel

dwa dojrzale banany rozziabac drewniana lyzka (swoja droga tak bylo napisane chuj wie czy to ma znaczenie ze ona jest drewniana ta lyzka) dodac dwie lyzki cukru trzcinowego zalac dwie szklanki wrzatku i pozostawic pod przykryciem na pol h. przetrzec przez sitko, zrec 4 razy dziennie po lyzce. zamiast cukru mozna dodac dwie lyzki miodu ale to dopiero po ostygnieciu wtedy i oczywiscie dzieciom do roku miodu sie nie daje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 15:34

magda sz, małaMyszka, mamasia, jesslin87 lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Ja się wycwaniłam i rano zaraz po drugim cycu ok. 9 biorę się za sprzątanie, ok. 11-12 wypad, bo pies musi iść sikać, więc nie mam wyjścia i w mrozie też muszę wyjść, po powrocie nastawiam gary i jak mały śpi to korzystam z czasu i siedzę na forum oczywiście...
    Jakby którejś się naprawdę mocno, ale to mocno nudziło, to może mi podesłać jakieś linki dotyczące konfliktu na Kaukazie - Osetia, Gruzja, Czeczenia... Mam prezentację na niedzielę i ni chu chu... nie mam weny...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 15:35

jesslin87 lubi tę wiadomość

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka moja ma raz na miesiąc że tak śpi. Zwykle z cycem a jak zabiorę to się budzi kilka min pozniej. Dziś wstała o 7 i zasnęła po 12 zmęczona.. ah żeby tak codziennie to bym może nawet mgra skończła pisać, pod warunkiem że bym wyłączyła ruter żeby nie było neta bo tak to forum będzie.

małaMyszka, Zetka, Paula_071, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwia wrote:
    Co to będzie jak cyca już nie będzie? Mój nie uznaję smoka.. Usypia tylko z cyckiem dlatego jestem przerażona jak później dam sobie z nim radę?
    Zetka Ty to chyba jak Beyonce wynajełaś surogatkę bo chuda jesteś aż ciężko uwierzyć, że niedawno urodziłaś ;-)
    dlatego popuszczam w gacie, jak będę miała niejadka i nawet jabłko mu nie posmakuje, to nic... jak to chyba Jesslin ładnie ostatnio napisała - małaMyszka - karmi syna piersią, syn właśnie skończył 18 lat...

Powrzucam kilka linków na chwilę, to sobie zobaczcie mojego pysia fiku miku...

Zetka, jesslin87 lubią tę wiadomość

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 07:38

niecierpliwa, 5ylwia, Zetka, Laura, magda sz, Pati Belgia, aaaaga, apaczka, lys, Weridiana, mamasia, Martucha86, jesslin87 lubią tę wiadomość

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    Ja się wycwaniłam i rano zaraz po drugim cycu ok. 9 biorę się za sprzątanie, ok. 11-12 wypad, bo pies musi iść sikać, więc nie mam wyjścia i w mrozie też muszę wyjść, po powrocie nastawiam gary i jak mały śpi to korzystam z czasu i siedzę na forum oczywiście...
    Jakby którejś się naprawdę mocno, ale to mocno nudziło, to może mi podesłać jakieś linki dotyczące konfliktu na Kaukazie - Osetia, Gruzja, Czeczenia... Mam prezentację na niedzielę i ni chu chu... nie mam weny...

http://histmag.org/Gruzja-Osetia-Poludniowa.-O-co-ta-wojna-1946

http://niezalezna.pl/69149-rosjanie-znow-przesuneli-granice-z-gruzja-konflikt-na-kaukazie-coraz-blizej

http://przeglad-socjalistyczny.pl/opinie/sprawy-midzynarodowe/149-aziemski

http://polska-zbrojna.pl/home/articleinmagazineshow/16170?t=WIELE-TWARZY-KAUKAZU

http://www.tygodnikprzeglad.pl/kto-chcial-wojny-gruzji/

http://jozefdarski.pl/6729-kto-potrzebuje-rosji-na-kaukazie

małaMyszka, Hermiona lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza co Ty studiujesz? konflikt na kazukazie i dane osobowe? hmmm

małaMyszka lubi tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    mysza co Ty studiujesz? konflikt na kazukazie i dane osobowe? hmmm
    Patrz kurde, migasz się od nauki...
    teraz to ja się muszę wziąć za robotę, bo źródełka już mam :* heheheh
    Bezpieczeństwo Wewnętrzne - Służby Specjalne i Policyjne - na chu mi taki papier, ale jak już zaczęłam to skończę, chociaż coraz częściej myślę o dziekance... tylko będzie jak z socjologią... skończę 3 lata bez dyplomu BO??? mi się nie chciało...

Alexander
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    967b64d0e6.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    małaMyszka wrote:
    Patrz kurde, migasz się od nauki...
    teraz to ja się muszę wziąć za robotę, bo źródełka już mam :* heheheh
    Bezpieczeństwo Wewnętrzne - Służby Specjalne i Policyjne - na chu mi taki papier, ale jak już zaczęłam to skończę, chociaż coraz częściej myślę o dziekance... tylko będzie jak z socjologią... skończę 3 lata bez dyplomu BO??? mi się nie chciało...
    A pracujesz gdzie?

tb73i09k881y3sjt.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwia wrote:

Sylwia, mam ten sam dylemat z cycem. Mój też bezsmokowy. Nie wiem jak będzie. Chciałabym jak najdłużej ale życie zweryfikuje.

Ja jeszcze mam 1kg do sprzed ciąży, ale po tej cc to brzuch był dla mnie masakra, bałam się ze taki zostanie. Po pierwszym porodzie SN było o wiele lepiej.

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Meggi31 Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2016, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem 83 rocznik:)

iv09gu1r9swezozr.png
‹‹ 2901 2902 2903 2904 2905 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ