SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój to w ogóle tylko śpi w łóżeczku, i wiadomo, w wózku na spacerze. Mąż mu śpiewał Sinatrę i zasnęło dziecko. Ale Tomek zasypia tylko na rękach (podejrzewam, że mu zimno w łóżeczku), sam nie zasypia w łóżeczku (tylko w wózku na spacerze albo w foteliku w samochodzie).13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
update:
78 Laura
79 Pulpecja
81 Zetka, Zabka, AgaSad, Ofka
82Hermiona
83 Griszanka
84 Agaata, Pati_Belgia
85aaaaga
86 Apaczka, lys, małaMyszka, mamasia
87 Migotkaa, Paula_071, niecierpliwa,Aska87
88 chcebycmama, witaminkab, gianna88
89 Magda Sz,
90 Malagosia
-
mamasia wrote:Nom i to z 31 innymi chłopakami z branży
ale opis wyjazdu całkiem fajny, a niech sobie chłopak trochę odpocznie
Ta 32 chlopa wygrywa wyjazd na Dominikane, pewnie latami zbierali, zonom nasciemniali, ze wygrali i to tylko dla 1 osoby i fruuuZetka, AgaSad, mamasia, Martucha86, jesslin87, Katarka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Mamasia - mój mąż w przyszłym tygodniu wyjeżdża na 5 dni do Karpacza, więc też zostaję sama we Wro. A ja Dominikany nie zazdroszczę, cholernie daleko! Po powrocie z Las Vegas dochodziłam do siebie 2 dni, dlatego następnym razem nie lecę dalej niż do NYC;)
szkoda, że bilety lotnicze drogie..
. No ale dzieci do 2 lat latają za darmo więc koniecznie trzeba to wykorzystaćmagda sz, mamasia, Weridiana, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Maja śpi od 12, idę ją zbudzić bo siędzę na forum cały dzień, nic nie zrobiłam, wróci mąż będzie zły a tak to wymówka będzie. Wstawię pomidorową zaraz na gaz to zawsze coś a nie tylko się opierdalam, nogi na ławie, laptop na nogach i się patrze na choinkę
Zetka, niecierpliwa, małaMyszka, Pati Belgia, aaaaga, Weridiana, Martucha86, Migotkaa, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Mój się przewraca ciągle z plackow na brzuch ale w drugą stronę zdarzyło się może ze 2 razy.
No ale na brzuszku pełna do tyłu i się wkurza że mu się zabawki oddalaja.
Moja tylko z brzucha na plecy. Z plecow na boki juz tak ale jeszcze jej ręką przszkadza w pełnym obrocieZetka, Martucha86, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Maja śpi od 12, idę ją zbudzić bo siędzę na forum cały dzień, nic nie zrobiłam, wróci mąż będzie zły a tak to wymówka będzie. Wstawię pomidorową zaraz na gaz to zawsze coś a nie tylko się opierdalam, nogi na ławie, laptop na nogach i się patrze na choinkę
Oj tam Magda, trzeba trochę odpocząć
Zazdroszczę spania, m9j owszem śpi ale z moim cyckiem właśnie a ja z komórką.
-
małaMyszka wrote:ja też w ciągu dnia tylko przy cycku go mam... na noc dopiero odkładam do łóżeczka
Zetka Ty to chyba jak Beyonce wynajełaś surogatkę bo chuda jesteś aż ciężko uwierzyć, że niedawno urodziłaśmałaMyszka, Zetka, Paula_071, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
DOBRA JESZCZE JEDNO TYLKO I IDE SIE UCZYC:
kolezanka pisze ze robi ten syrop bo lepszy niz z cebuli lub buraka bo podobno podgrzany banan wydziela jakies lecznicze enzymy, wiec syrop na kaszel
dwa dojrzale banany rozziabac drewniana lyzka (swoja droga tak bylo napisane chuj wie czy to ma znaczenie ze ona jest drewniana ta lyzka) dodac dwie lyzki cukru trzcinowego zalac dwie szklanki wrzatku i pozostawic pod przykryciem na pol h. przetrzec przez sitko, zrec 4 razy dziennie po lyzce. zamiast cukru mozna dodac dwie lyzki miodu ale to dopiero po ostygnieciu wtedy i oczywiscie dzieciom do roku miodu sie nie daje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 15:34
magda sz, małaMyszka, mamasia, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Maja śpi od 12, idę ją zbudzić bo siędzę na forum cały dzień, nic nie zrobiłam, wróci mąż będzie zły a tak to wymówka będzie. Wstawię pomidorową zaraz na gaz to zawsze coś a nie tylko się opierdalam, nogi na ławie, laptop na nogach i się patrze na choinkę
Jakby którejś się naprawdę mocno, ale to mocno nudziło, to może mi podesłać jakieś linki dotyczące konfliktu na Kaukazie - Osetia, Gruzja, Czeczenia... Mam prezentację na niedzielę i ni chu chu... nie mam weny...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 15:35
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
Zetka moja ma raz na miesiąc że tak śpi. Zwykle z cycem a jak zabiorę to się budzi kilka min pozniej. Dziś wstała o 7 i zasnęła po 12 zmęczona.. ah żeby tak codziennie to bym może nawet mgra skończła pisać, pod warunkiem że bym wyłączyła ruter żeby nie było neta bo tak to forum będzie.
małaMyszka, Zetka, Paula_071, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Co to będzie jak cyca już nie będzie? Mój nie uznaję smoka.. Usypia tylko z cyckiem dlatego jestem przerażona jak później dam sobie z nim radę?
Zetka Ty to chyba jak Beyonce wynajełaś surogatkę bo chuda jesteś aż ciężko uwierzyć, że niedawno urodziłaś
Powrzucam kilka linków na chwilę, to sobie zobaczcie mojego pysia fiku miku...Zetka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2016, 07:38
niecierpliwa, 5ylwia, Zetka, Laura, magda sz, Pati Belgia, aaaaga, apaczka, lys, Weridiana, mamasia, Martucha86, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Ja się wycwaniłam i rano zaraz po drugim cycu ok. 9 biorę się za sprzątanie, ok. 11-12 wypad, bo pies musi iść sikać, więc nie mam wyjścia i w mrozie też muszę wyjść, po powrocie nastawiam gary i jak mały śpi to korzystam z czasu i siedzę na forum oczywiście...
Jakby którejś się naprawdę mocno, ale to mocno nudziło, to może mi podesłać jakieś linki dotyczące konfliktu na Kaukazie - Osetia, Gruzja, Czeczenia... Mam prezentację na niedzielę i ni chu chu... nie mam weny...
http://histmag.org/Gruzja-Osetia-Poludniowa.-O-co-ta-wojna-1946
http://niezalezna.pl/69149-rosjanie-znow-przesuneli-granice-z-gruzja-konflikt-na-kaukazie-coraz-blizej
http://przeglad-socjalistyczny.pl/opinie/sprawy-midzynarodowe/149-aziemski
http://polska-zbrojna.pl/home/articleinmagazineshow/16170?t=WIELE-TWARZY-KAUKAZU
http://www.tygodnikprzeglad.pl/kto-chcial-wojny-gruzji/
http://jozefdarski.pl/6729-kto-potrzebuje-rosji-na-kaukaziemałaMyszka, Hermiona lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:mysza co Ty studiujesz? konflikt na kazukazie i dane osobowe? hmmm
teraz to ja się muszę wziąć za robotę, bo źródełka już mam :* heheheh
Bezpieczeństwo Wewnętrzne - Służby Specjalne i Policyjne - na chu mi taki papier, ale jak już zaczęłam to skończę, chociaż coraz częściej myślę o dziekance... tylko będzie jak z socjologią... skończę 3 lata bez dyplomu BO??? mi się nie chciało... -
małaMyszka wrote:Patrz kurde, migasz się od nauki...
teraz to ja się muszę wziąć za robotę, bo źródełka już mam :* heheheh
Bezpieczeństwo Wewnętrzne - Służby Specjalne i Policyjne - na chu mi taki papier, ale jak już zaczęłam to skończę, chociaż coraz częściej myślę o dziekance... tylko będzie jak z socjologią... skończę 3 lata bez dyplomu BO??? mi się nie chciało...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Co to będzie jak cyca już nie będzie? Mój nie uznaję smoka.. Usypia tylko z cyckiem dlatego jestem przerażona jak później dam sobie z nim radę?
Zetka Ty to chyba jak Beyonce wynajełaś surogatkę bo chuda jesteś aż ciężko uwierzyć, że niedawno urodziłaś
Sylwia, mam ten sam dylemat z cycem. Mój też bezsmokowy. Nie wiem jak będzie. Chciałabym jak najdłużej ale życie zweryfikuje.
Ja jeszcze mam 1kg do sprzed ciąży, ale po tej cc to brzuch był dla mnie masakra, bałam się ze taki zostanie. Po pierwszym porodzie SN było o wiele lepiej.małaMyszka lubi tę wiadomość