WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weridiana wrote:
    Pati u nas tez bez sniegu, +8, lubie snieg, zwlaszcza jak sypie ale tylko jak nie pracuje :-) tutaj jak czasem pada to jest armagedon ;-) nikt nie jezdzi na zimowkach wiadomo

Mamasia fajnie ze wygral maz wycieczke , ja chyba bym nie pojechala bez m , byloby mi smutno, no chyba ze biznesowo hmm ale my nawet na imprezy to tez zawsze razem
    U nas tez jak śnieg spadnie to paralizuje ruch na drogach :-)

Weridiana lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Ta 32 chlopa wygrywa wyjazd na Dominikane, pewnie latami zbierali, zonom nasciemniali, ze wygrali i to tylko dla 1 osoby i fruuu :D

hehe.. dobrze ze Dominikana a nie Tajlandia

Aska87, magda sz, niecierpliwa, mamasia, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój brat mnie rozwalił :) dzwoni i pyta czy Patryka bierzemy na wesele do niego (nie no przeciez jest samodzielny to zostsanie 3 dni sam w domu a co) a jak juz bierzemy to czy ma caly obiad dla niego zamawiac.... normalnie wymieklam... :)

witaminkab, 5ylwia, Neyla, Laura, Paula_071, Pulpecja, niecierpliwa, mamasia, lys, Martucha86, małaMyszka, Zetka, jesslin87, apaczka, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M zajmuje się małym i co chwile słyszę wściekłe ryki ale leżę na sofie i udaje że mnie nie ma...

aaaaga, mamasia, małaMyszka, Zetka, jesslin87 lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska87 wrote:
    mój brat mnie rozwalił :) dzwoni i pyta czy Patryka bierzemy na wesele do niego (nie no przeciez jest samodzielny to zostsanie 3 dni sam w domu a co) a jak juz bierzemy to czy ma caly obiad dla niego zamawiac.... normalnie wymieklam... :)
    Asia nas brat cioteczny mojego meza zaprosił na swoje wesele bez dziecka. Wtedy mieliśmy tylko Marcela i pomimo, ze miał 5 lat i mogłam go zostawić z opiekunka, odmówiłam pójścia bo wesele uważam, ze jest impreza rodzinna i jesli nie życzą sobie mojego dziecka, ja ta tam sie nie pojawię.

Weridiana, Migotkaa, Zetka, jesslin87 lubią tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad mój mąż stwierdził że właśnie w Tajlandii bałby się kogokolwiek poznać bo oni tacy podobni że nie wiadomo czy to facet czy kobita, i nie wiadomo też czy kobieta jest kobietą i odwrotnie.

Pomidorowa zrobiona :D Maja bawi się na golasa na macie (farelka grzeje) ma ewidentnie nudy bo takie zabawy sobie wymyśla że pękam.

Laura, Pulpecja, mamasia, małaMyszka, Zetka, jesslin87 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro jedziemy na cały dzień do teściów a tak mi się marzyło zamknąć w sypialni z książką.. gdzue te czasy jak zamykałam się tam z mężem..

małaMyszka, Zetka, jesslin87 lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda tez chyba tak zrobię. Tylko juz słyszę męża ze jestem miękka. No ale on idę do pracy a ja się mecze z mala.
    Aska padlam z brata :)

Aska87, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Asia nas brat cioteczny mojego meza zaprosił na swoje wesele bez dziecka. Wtedy mieliśmy tylko Marcela i pomimo, ze miał 5 lat i mogłam go zostawić z opiekunka, odmówiłam pójścia bo wesele uważam, ze jest impreza rodzinna i jesli nie życzą sobie mojego dziecka, ja ta tam sie nie pojawię.

ja tez w pazdzierniku nie pojechalam na slub kuzynki bo zaznaczali ze bez dziecka (z drugiej strony rodziny juz mogli brac dzieci) to nie pojechalismy i wielka obraza ze nas nie bylo.... ja nie wiem co im 2 miesieczne dziecko by przeszkadzalo przeciez za niego by w knajpie nie placili...

a mojemu bratu chodzilo głównie czy Patryk zje obiad :) i to na serio pytal :) bo nie wiedzial czy go liczyc

Pati Belgia, Zetka, jesslin87 lubią tę wiadomość

relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no Aska hojny brat - bierz cały obiad :D

Aska87, Hermiona, Weridiana, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Mamasia zazdroszczę mężowi tej Doiminikany, ja bym poleciała razem z nim bez dyskusji i z dzieckiem oczywiście. Ale byłaby przygoda! :-D

A swoją drogą planujecie już jakieś wakacyjne wypady?
    My chyba w czerwcu do Chorwacji pojedziemy :-)

bzkxskf.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    hehe no Aska hojny brat - bierz cały obiad :D

no powiedzialam ze ja chętnie zjem dwa :)

magda sz, Paula_071, małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chce wyciągnąć męża do Gdańska wiosna. Mam tam większość rodziny o chciałabym żeby Łucja poznała prababcie. No ale zobaczymy kiedy będzie miał urlop bo najpierw trzeba zmienić fotelik bo 700 km w tym nie wytrzyma.a na same wakacje jeszcze planów brak

Weridiana, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata my na pewno planujemy ale raczej Polska.. myślę nad Solina bo nie cierpimy tych tłumów nad morzem ale ostatnio byłam tam lata temu.. może tam też już dzikie tlumy są. . Była któraś jakoś ostatnio? Ogólnie uwielbiam Bieszczady i jak mąż wyrazi chęć do dzwigania młodego pp górach to pewnie spróbujemy. .

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi sie marzy morze :) najlepiej Grecja ... no ale pewnie zostanie polskie bo jednak u mnie bariera jezykowa, a z dzieckiem sie boje bo jak nie daj boze cos sie stanie to jak ja sie z lekarzami dogadam :/

relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska87 wrote:
    ja tez w pazdzierniku nie pojechalam na slub kuzynki bo zaznaczali ze bez dziecka (z drugiej strony rodziny juz mogli brac dzieci) to nie pojechalismy i wielka obraza ze nas nie bylo.... ja nie wiem co im 2 miesieczne dziecko by przeszkadzalo przeciez za niego by w knajpie nie placili...

a mojemu bratu chodzilo głównie czy Patryk zje obiad :) i to na serio pytal :) bo nie wiedzial czy go liczyc
    A to chyba, ze tak :-) jesli chodzi o obiad. Pewnie brat nie ma dzieci :-) a ja naprawdę nie rozumiem co za moda weszła z tym bez dzieci.... Chore to...

Aska87, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    Agaata my na pewno planujemy ale raczej Polska.. myślę nad Solina bo nie cierpimy tych tłumów nad morzem ale ostatnio byłam tam lata temu.. może tam też już dzikie tlumy są. . Była któraś jakoś ostatnio? Ogólnie uwielbiam Bieszczady i jak mąż wyrazi chęć do dzwigania młodego pp górach to pewnie spróbujemy. .
    My w tym roku w Bieszczady jedziemy :-) spędzimy tam wakacje z przyjaciółkami z forum :-) a poza tym nie byłam w Polsce ponad 3 lata.

l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska87 wrote:

hahha, a kiedy wesele?

Moje dziecko chce uciekać z bujaczka. Siłuje się z pasami ile może, nogi wystawia za bujaczek. Obawiam się, że którego dnia z taką mocą szarpnie, że przykryje się bujaczkiem.

Zjadłam na pierwsze danie 13 mini pączków i 8 maczków. Na drugie danie schabowego z rukolą. Teraz czas na deser - mini pączki:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 17:03

Laura, Hermiona, Weridiana, Martucha86, małaMyszka, Zetka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    hahha, a kiedy wesele?
    1,5 miesiaca :) Patryk bedzie mial prawie 6 miesiecy to schaboszczaka juz zje przeciez :)

Paula_071, niecierpliwa, Laura, Weridiana, małaMyszka, apaczka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do nocnego jedzenia to tez mam wrażenie ze mój nadrabia w nocy bo w dzień robi sobie przerwy nawet 3.5 godz.. chyba zrobię eksperyment i będę go pasła jak gęś co 1.5 godz to może w nocy trochę wydłuży te przerwy..

1usawn15ju6q9qwm.png
‹‹ 2903 2904 2905 2906 2907 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ