SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Weridiana wrote:Pati u nas tez bez sniegu, +8, lubie snieg, zwlaszcza jak sypie ale tylko jak nie pracuje
tutaj jak czasem pada to jest armagedon
nikt nie jezdzi na zimowkach wiadomo
Mamasia fajnie ze wygral maz wycieczke , ja chyba bym nie pojechala bez m , byloby mi smutno, no chyba ze biznesowo hmm ale my nawet na imprezy to tez zawsze razemWeridiana lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Ta 32 chlopa wygrywa wyjazd na Dominikane, pewnie latami zbierali, zonom nasciemniali, ze wygrali i to tylko dla 1 osoby i fruuu
hehe.. dobrze ze Dominikana a nie TajlandiaAska87, magda sz, niecierpliwa, mamasia, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
mój brat mnie rozwalił
dzwoni i pyta czy Patryka bierzemy na wesele do niego (nie no przeciez jest samodzielny to zostsanie 3 dni sam w domu a co) a jak juz bierzemy to czy ma caly obiad dla niego zamawiac.... normalnie wymieklam...
witaminkab, 5ylwia, Neyla, Laura, Paula_071, Pulpecja, niecierpliwa, mamasia, lys, Martucha86, małaMyszka, Zetka, jesslin87, apaczka, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Aska87 wrote:mój brat mnie rozwalił
dzwoni i pyta czy Patryka bierzemy na wesele do niego (nie no przeciez jest samodzielny to zostsanie 3 dni sam w domu a co) a jak juz bierzemy to czy ma caly obiad dla niego zamawiac.... normalnie wymieklam...
Weridiana, Migotkaa, Zetka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
AgaSad mój mąż stwierdził że właśnie w Tajlandii bałby się kogokolwiek poznać bo oni tacy podobni że nie wiadomo czy to facet czy kobita, i nie wiadomo też czy kobieta jest kobietą i odwrotnie.
Pomidorowa zrobionaMaja bawi się na golasa na macie (farelka grzeje) ma ewidentnie nudy bo takie zabawy sobie wymyśla że pękam.
Laura, Pulpecja, mamasia, małaMyszka, Zetka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Asia nas brat cioteczny mojego meza zaprosił na swoje wesele bez dziecka. Wtedy mieliśmy tylko Marcela i pomimo, ze miał 5 lat i mogłam go zostawić z opiekunka, odmówiłam pójścia bo wesele uważam, ze jest impreza rodzinna i jesli nie życzą sobie mojego dziecka, ja ta tam sie nie pojawię.
ja tez w pazdzierniku nie pojechalam na slub kuzynki bo zaznaczali ze bez dziecka (z drugiej strony rodziny juz mogli brac dzieci) to nie pojechalismy i wielka obraza ze nas nie bylo.... ja nie wiem co im 2 miesieczne dziecko by przeszkadzalo przeciez za niego by w knajpie nie placili...
a mojemu bratu chodzilo głównie czy Patryk zje obiadi to na serio pytal
bo nie wiedzial czy go liczyc
Pati Belgia, Zetka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Mamasia zazdroszczę mężowi tej Doiminikany, ja bym poleciała razem z nim bez dyskusji i z dzieckiem oczywiście. Ale byłaby przygoda!
A swoją drogą planujecie już jakieś wakacyjne wypady?Weridiana lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:hehe no Aska hojny brat - bierz cały obiad
no powiedzialam ze ja chętnie zjem dwamagda sz, Paula_071, małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ja chce wyciągnąć męża do Gdańska wiosna. Mam tam większość rodziny o chciałabym żeby Łucja poznała prababcie. No ale zobaczymy kiedy będzie miał urlop bo najpierw trzeba zmienić fotelik bo 700 km w tym nie wytrzyma.a na same wakacje jeszcze planów brak
Weridiana, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Agaata my na pewno planujemy ale raczej Polska.. myślę nad Solina bo nie cierpimy tych tłumów nad morzem ale ostatnio byłam tam lata temu.. może tam też już dzikie tlumy są. . Była któraś jakoś ostatnio? Ogólnie uwielbiam Bieszczady i jak mąż wyrazi chęć do dzwigania młodego pp górach to pewnie spróbujemy. .
-
mi sie marzy morze
najlepiej Grecja ... no ale pewnie zostanie polskie bo jednak u mnie bariera jezykowa, a z dzieckiem sie boje bo jak nie daj boze cos sie stanie to jak ja sie z lekarzami dogadam
-
Aska87 wrote:ja tez w pazdzierniku nie pojechalam na slub kuzynki bo zaznaczali ze bez dziecka (z drugiej strony rodziny juz mogli brac dzieci) to nie pojechalismy i wielka obraza ze nas nie bylo.... ja nie wiem co im 2 miesieczne dziecko by przeszkadzalo przeciez za niego by w knajpie nie placili...
a mojemu bratu chodzilo głównie czy Patryk zje obiadi to na serio pytal
bo nie wiedzial czy go liczyc
jesli chodzi o obiad. Pewnie brat nie ma dzieci
a ja naprawdę nie rozumiem co za moda weszła z tym bez dzieci.... Chore to...
Aska87, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Agaata my na pewno planujemy ale raczej Polska.. myślę nad Solina bo nie cierpimy tych tłumów nad morzem ale ostatnio byłam tam lata temu.. może tam też już dzikie tlumy są. . Była któraś jakoś ostatnio? Ogólnie uwielbiam Bieszczady i jak mąż wyrazi chęć do dzwigania młodego pp górach to pewnie spróbujemy. .
spędzimy tam wakacje z przyjaciółkami z forum
a poza tym nie byłam w Polsce ponad 3 lata.
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Aska87 wrote:mój brat mnie rozwalił
hahha, a kiedy wesele?
Moje dziecko chce uciekać z bujaczka. Siłuje się z pasami ile może, nogi wystawia za bujaczek. Obawiam się, że którego dnia z taką mocą szarpnie, że przykryje się bujaczkiem.
Zjadłam na pierwsze danie 13 mini pączków i 8 maczków. Na drugie danie schabowego z rukolą. Teraz czas na deser - mini pączki:DWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 17:03
Laura, Hermiona, Weridiana, Martucha86, małaMyszka, Zetka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:hahha, a kiedy wesele?
Patryk bedzie mial prawie 6 miesiecy to schaboszczaka juz zje przeciez
Paula_071, niecierpliwa, Laura, Weridiana, małaMyszka, apaczka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość