WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Pulpecja Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska87 wrote:
    1,5 miesiaca :) Patryk bedzie mial prawie 6 miesiecy to schaboszczaka juz zje przeciez :)
    tylko powiedz, żeby dla niego takiego drobiowego zamówili, najlepiej z piersi indyka, bo nie uczula. Niech dziecko coś ma z wesela wujka.

Aska87, Paula_071, niecierpliwa, małaMyszka, Zetka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

201508091565.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyjść do sklepu i zrobic obiad a te sru 8 stron my w te wakacje raczej okolice może na przyszły rok gdzieś dalej mmmm tez bym wygrzala dupke

małaMyszka, lys, jesslin87 lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    Agaata my na pewno planujemy ale raczej Polska.. myślę nad Solina bo nie cierpimy tych tłumów nad morzem ale ostatnio byłam tam lata temu.. może tam też już dzikie tlumy są. . Była któraś jakoś ostatnio? Ogólnie uwielbiam Bieszczady i jak mąż wyrazi chęć do dzwigania młodego pp górach to pewnie spróbujemy. .

Od urodzenia jeżdżę co roku nad morze, w 2008 byłam nawet 9 razy w ciągu jednego roku. Polecam urlop w Darłówku. Ja w tym roku pojadę w czerwcu na 10 dni z małym i rodzicami, a w lipcu z mężem i małym.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    Agaata my na pewno planujemy ale raczej Polska.. myślę nad Solina bo nie cierpimy tych tłumów nad morzem ale ostatnio byłam tam lata temu.. może tam też już dzikie tlumy są. . Była któraś jakoś ostatnio? Ogólnie uwielbiam Bieszczady i jak mąż wyrazi chęć do dzwigania młodego pp górach to pewnie spróbujemy. .

My bylismy rok temu we wrzesniu, gospodyni u ktorej mieszkalismy twierdzila, ze u nich w rejonie nawet na ferie zimowe jest luz, bo pojezdzic na nartach nie bardzo jest gdzie, chodzic po gorach tez nie bardzo. My bylismy w polowie wrzesnia, bylo wtedy bardzo upalnie, zaliczylismy wypad do Lwowa, choc troche trzaslam portkami, bo wtedy na Ukrainie bylo bardzo goraco, ale bylo super. Okolibe Soliny na pewno odwiedzimy z Julka i koniecznie u tej samej babeczki. Ten wyjazd baardzo milo wspominam.

• Aska87 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    A co do nocnego jedzenia to tez mam wrażenie ze mój nadrabia w nocy bo w dzień robi sobie przerwy nawet 3.5 godz.. chyba zrobię eksperyment i będę go pasła jak gęś co 1.5 godz to może w nocy trochę wydłuży te przerwy..

no u nas to dziala w dzien co 1,5-2 godz je a w nocy ma jedna pobudke o 4 albo i bez od 21 do 6-7 spi

edit: tylko u nas za bardzo nie ma spania w dzien

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 17:17

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • AgaSad Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    My w tym roku w Bieszczady jedziemy :-) spędzimy tam wakacje z przyjaciółkami z forum :-) a poza tym nie byłam w Polsce ponad 3 lata.

O proszę.. ale myślicie o Solinie czy bardziej w góry? Mnie tylko przeraza baza noclegowa bo jest tak mała ze trzeba robić rezerwacje z większym wyprzedzeniem bo później juz nigdzie nie ma miejsc. .

małaMyszka lubi tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Od urodzenia jeżdżę co roku nad morze, w 2008 byłam nawet 9 razy w ciągu jednego roku. Polecam urlop w Darłówku. Ja w tym roku pojadę w czerwcu na 10 dni z małym i rodzicami, a w lipcu z mężem i małym.

No właśnie mój m nie cierpi morza no ale będzie musiał się poświęcić ze względu na jod dla małego ☺ ale coś czuje ze pojadę z rodzicami a z nim to inny kierunek..

1usawn15ju6q9qwm.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do wakacji to jeden wielki znak zapytania, bo gdyby Julka kochala jazde to na bank Chorwacja, ale nie wiem jak za pol roku bedzie zachowywac sie w aucie. Najpierw w okolicach maja chcialabym skoczyc gdzies w gory albo nad morze i od tego wyjazdu beda zalezec plany wakacyjne

• Laura Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    UWAGA: Jadę do galerii :), mąż zostaje z małym.
    To do później!

witaminkab, niecierpliwa, mamasia, Pulpecja, Aska87, Pati Belgia, magda sz, Martucha86, Migotkaa, Zetka, Paula_071, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

Synuś mamusi i tatusia :)
    Dominiś 2890, 52cm <3
    89c50790be.png

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    O proszę.. ale myślicie o Solinie czy bardziej w góry? Mnie tylko przeraza baza noclegowa bo jest tak mała ze trzeba robić rezerwacje z większym wyprzedzeniem bo później juz nigdzie nie ma miejsc. .

Kochana my tak jak pisalam bylismy we wrzesniu i jeszcze 2/3 domkow na Sylwestra miala wolne. Ja rezerwowalam 2 dni przed przyjazdem, kobieta tak rewelacyjna, miala gosci, nas tez zaprosila na kawe,a skonczylo sie na wodce i serach jej wlasnej produkcji ;)

Pati Belgia, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość

• Agaata Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nad Solinę to mogę się wybrać ale tylko na taki wypad jednodniowy. Jak dla mnie za dużo bazarków, tłumów itp. Podobnie w Zakopanem. Jak jedziemy w Bieszczady, to robimy krótki wypad nad Solinę i tyle :-)

Nad polskie morze chętnie pojadę, ale wkurzają mnie te problemy pogodowe tam, dlatego nie planuję tego jakoś zbytnio do przodu. Ja bym gdzieś pojechała samochodem, ale mąż już smęci, że tylko polecieć możemy, bo jemu się nie chce tracić czasu na jazdę. Nie wiem, muszę się porozglądać za czymś co będzie dla nas fajne ale przystosowane do Huberta. Z biur podróży korzystam sporadycznie, więc wolę zaplanować coś sama. Zwykle polowałam na jakieś tanie bilety lotnicze dużo wcześniej, ale teraz jeśli będę coś kupowała, to tylko z ubezpieczeniem, bo z dzieckiem to nigdy nie wiadomo, czy wyjazd dojdzie do skutku ;-)

Ja bym pojechała do Bawarii, albo na jakieś turnee po niemieckich jeziorach :-D Czy nad jezioro Bodeńskie. Nigdy tam nie byłam i trochę mnie kusi. No nic, tam to może i uda mi się męża namówić na wypad samochodem.

Zetka lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nas znajomi zaprosili na wesele z dzieckiem,a było to dodatkowo wyjazdowe wesele z noclegiem i Piotruś miał niecałe 4 tygodnie także miło i to był pierwszy wyjazd synka,a później jeszcze byliśmy nad morzem jak miał niecałe 8 tygodni. Teraz juz do wiosny nigdzie się nie wybieramy (no poza męża Dominikana czy też Dominika :-P)

niecierpliwa, magda sz, Zetka, Laura, Paula_071, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa nad Solina pewnie tak ale w górach czyli okolice Ustrzyk to już kiepsko, chyba że Ty byłaś właśnie w górach to dawaj namiary☺

1usawn15ju6q9qwm.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesli mierzyc szczescie dziecka stopniem jego zabrudzenia to moje dziecko od paru tygodni jest bardzo szczesliwe :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:35

Aska87, mamasia, Pati Belgia, Weridiana, witaminkab, Martucha86, Migotkaa, 0na88, lys, małaMyszka, Laura, Paula_071, apaczka, jesslin87, aaaaga, Katarka, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    Niecierpliwa nad Solina pewnie tak ale w górach czyli okolice Ustrzyk to już kiepsko, chyba że Ty byłaś właśnie w górach to dawaj namiary☺

Ja bylam dokladnie w Łobozewie :)http://stokrotka.bieszczady.pl/

Agata moj maz tez ma alergie na Kropowki i Solina tez mu sie z tym kojarzyla i dlatego tam bylismy tylko raz, ale gospodyni dala nam mape z miejscami, ktore w okolicy mozna zobaczyc, a raczej przejsc, bo to byly szlaki piesze, dodatkowo w cenie byly rowery to sobie pojezdzilismy :)

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    Aga nam załatwia wszystko jedna z dziewczyn bo tam mieszka wiec jeszcze nie wiem gdzie będziemy :-)

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja pamiętam Soline z czasów jak nie było tam dzikich tłumów ale chyba już też zrobiła sie jak Krupówki.. no to dalej nie mam pomysłu na wyjazd..

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Hermiona Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laura, galerii sztuki czy handlowej?

Bieszczady są spox. Polecam na nocleg willę Arnika w Mucznem. Bardzo ładnie i świetne żarcie, a co do żarcia to jestem bardzo wymagająca. Tylko trzeba raczej być z samochodem, żeby więcej pochodzić po górach, bo pasuje podjechać stamtąd. Ale też jest kilka trad w okolicy i fajne też miejsce na wakacje z rowerami. Chętnie bym też tam pojechała, ale my po tym zakupie mieszkania i urządzeniu go jesteśmy zadłużeni po uszy i pewnie pojedziemy na wieś do moich dziadków (lubelskie) albo gdzie tam jeszcze nas przyjmą za darmo. Może do cioci w Karkonosze?

Podobał mi się ten tekścik o karmieniu w nocy, który któraś z Was wrzuciła dziś. Mam wrażenie, że Miłka budzi się teraz więcej w nocy niż kiedyś, ale ma to sens, bo w nocy je spokojnie i często bardzo długo. W dzień jej się to teraz niemal nie zdarza, bo coś ją ciągle rozprasza.

Pati Belgia, Laura, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

ijpbo7esx952zvu4.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w drugi dzien swiat wybralam sie na krupówki mezowi obiad do pracy zaniesc..... nigdy wiecej z wozkiem w taki dzien! ile sie uklelam pod nosem

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hermiona właśnie słyszałam że w Arnice jest super.. Muczne znam i lubie a Bukowe Berdo to wg mnie jeden z piękniejszych szlaków w Bieszczadach

Hermiona lubi tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
‹‹ 2904 2905 2906 2907 2908 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ