SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
update:
78 Laura
79 Pulpecja
81 Zetka, Zabka, AgaSad, Ofka
82Hermiona
83 Griszanka, Meggi31
84 Agaata, Pati_Belgia
85aaaaga
86 Apaczka, lys, małaMyszka, mamasia
87 Migotkaa, Paula_071, niecierpliwa,Aska87
88 chcebycmama, witaminkab, gianna88
89 Magda Sz,
90 MalagosiamałaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:A pracujesz gdzie?
miało być zarządzanie sytuacjami kryzysowymi i tylko dlatego zdecydowałam się na tą uczelnie, a wychujali mnie jak nic... była lista osób chętnych, żeby otworzyć specjalność i się wyparli, że wciąż za mało i nie ma - jest BHP i Służby więc zajebisty wybór... -
małaMyszka wrote:w szpitalu na oddziale ratunkowym - oczywiście niemedyczne stanowisko, tylko papierkowe...
miało być zarządzanie sytuacjami kryzysowymi i tylko dlatego zdecydowałam się na tą uczelnie, a wychujali mnie jak nic... była lista osób chętnych, żeby otworzyć specjalność i się wyparli, że wciąż za mało i nie ma - jest BHP i Służby więc zajebisty wybór...małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:nie zapomnijcie zrobić zakupów bo jutro sklepy zamkniete:P
-
Ofka wrote:No kirunek to taki ze jak masz prace w tym kierunku i musisz se doszkolic a nie odwrotnie bo skonczyc to i pracy po tym szukac...
tylko jeden mały problemik jest "Jednostka wojskowa cały czas prowadzi rekrutację do swych szeregów. Kandydaci do służby są poszukiwani wśród bardzo sprawnych i inteligentnych żołnierzy, funkcjonariuszy i rezerwistów"
hhahaahahahahamagda sz, aaaaga, Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Sie pouczylam!!!! Iwo wstal...wiecie co.ja chyba nie podejde. To nie ma sensu. To mnie tak stresuje sni mi sie po nocach, nigdy nie bylam tak nieprzygotowana.
-
A ja nie wiem co robić. Za nic w świecie Łucja nie chce jeść z butli z większym przepływem. Zje tylko moje odciagniete a i to jak już jest bardzo głodna. Zastanawiam się czy nie lepiej sobie darować te przepływy i nie nauczyć jej jeść kaszki łyżeczka. Bo dziś jej dałam tak mleko i nawet zjadła.
-
małaMyszka wrote:Seba tez już wstał...
Mąż wraca jupiiiii!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 16:22
Paula_071, Weridiana, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:A kiedy masz?
Dasz radę, jak nie Ty to kto?małaMyszka lubi tę wiadomość