SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj ja tez bym na Dominikane pojechala...
hehe moj maz nawet jakby wygral wycieczke to by pewnie sam nie pojechal - to cykor jest
zrobilam pomidorowa, stwierdzilam ze dodam troche chili , mialam sypnac troche do smaku to tyle mi sie syplo ze staremu gebe wypali hehe
ja juz czekam na wakacje , w tym roku postanowilismy ze jedziemy - polujemy na Sycylie , mialam juz odkladac.. ale cos nie moge zaczac , zawsze jakis wydatek sie znajdzie.
Ofka - zazdroszcze Maroko ! wygrzalabym teraz dupke.mamasia, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Pati u nas tez bez sniegu, +8, lubie snieg, zwlaszcza jak sypie ale tylko jak nie pracuje
tutaj jak czasem pada to jest armagedon
nikt nie jezdzi na zimowkach wiadomo
Mamasia fajnie ze wygral maz wycieczke , ja chyba bym nie pojechala bez m , byloby mi smutno, no chyba ze biznesowo hmm ale my nawet na imprezy to tez zawsze razemPati Belgia, mamasia, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Ofka już wiem kogo mi przypominasz, miałam na studiach zajęcia z prawa z Dominiką Popiel, babka rewelacja, może znasz z branży? Bardzo podobne poczucie humoru, czytając Twoje posty miałam wrażenie że mam dejvu ale nie wiem skąd. Dziś z tym tekstem o sybirze doznałam olśnienia. Ale oczywiście Dominika nie jest taka zajebista jak Ty
mimo to super dobrze wspominam te zajęcia.
-
Gianna, u nas 2 tyg temu główka 42. Ale on urodził się malutki 3080. Teraz ma 7200g.
My wybieralismy się na pd Francji na 3tyg. Ale po tych pieprzonych zamachach boimy się, bo Lazurowe latem może b6c niezłym celem. Tfu tfu. Chyba pojedziemy w góry i do Pragi. A na majówkę do Danii.
-
O w mordę! Magda zapomniałam o cyckach!!! Jeszcze mleko mi się zważy od tego skakania haha chętnie bym poszła na trx ale przed ciążą chodziłam i taki wycisk, że później 3 dni dochodziłam do siebie to gdzie teraz taki flak pójdę..
magda sz, małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:ha widzisz Ofka, Mamasia to jednak jest inetligentna, nie to co my..
W takim razie nie dyskwalifikuj mnie jako miss forum:P cellulit mam że hoho, rozstępy, brzuch flak, nad animacją pomyslę... mogę np lonżować kurami jadąc konno.. potrafi któraś?mamasia lubi tę wiadomość
-
Griszanka wrote:Ofka z tym biotebalem, to vhcialam kupic. Jednak doczytalam gdzies, ze tam jest jakas dzika ilosc tego i moze szkodzic dziecku. Ja mam polowe wlosow, ale widze, ze tu i owdzie juz zaczynaja same odrastac, choc dalej wychodza garsciami
małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
-
Mamasia - mój mąż w przyszłym tygodniu wyjeżdża na 5 dni do Karpacza, więc też zostaję sama we Wro. A ja Dominikany nie zazdroszczę, cholernie daleko! Po powrocie z Las Vegas dochodziłam do siebie 2 dni, dlatego następnym razem nie lecę dalej niż do NYC;)13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Mój brzuch najgorszy nie jest ale tylek płaski.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bdd1772de61c.jpg
I żeby nie było że po puzzlach chyba łaże, skarpety nowki z szafy prosto wyjęteWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 15:08
magda sz, Paula_071, Hermiona, 5ylwia, małaMyszka, Laura, mamasia, Weridiana, Migotkaa, jesslin87, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Jak Wy to robicie, że Wasze dzieci śpią w dzień w łóżeczku? W sumie to takie normalne ale nie u nas
Oliwier śpi tylko przy cycku! Dzisiaj mały postęp.. Spał przy cycku i przełożyłam do wózka ale musiałam bujać cały czas.. Męczące to jest! Dobrze, że przynajmniej w nocy śpi w łóżeczku
5ylwia lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Ofka już wiem kogo mi przypominasz, miałam na studiach zajęcia z prawa z Dominiką Popiel, babka rewelacja, może znasz z branży? Bardzo podobne poczucie humoru, czytając Twoje posty miałam wrażenie że mam dejvu ale nie wiem skąd. Dziś z tym tekstem o sybirze doznałam olśnienia. Ale oczywiście Dominika nie jest taka zajebista jak Ty
mimo to super dobrze wspominam te zajęcia.
))
nie znam moze obczaje na fejsie.Hermiona, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Mój brzuch najgorszy nie jest ale tylek płaski.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bdd1772de61c.jpg
I żeby nie było że po puzzlach chyba łaże, skarpety nowki z szafy prosto wyjęteWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 15:11
Zetka, magda sz, 0na88, 5ylwia, lys, Migotkaa, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
w maroku jest 25 stopni to ja wiem czy to cieplo? moja mama jest w Omanie wlasnie i ma 30, w tamtym roku spedzala selwester na dominikanie tez cieplo... a najlepiej na wypoczynek to chyba wspomina rejs po wyspach karaibskich, kupila mi piekne kolczyki pod domem rihanny i kurwa zepsulam:(
-
mamasia wrote:Obawiam się, że nie zniosłabym 14 godzinnego lotu
i to z małym pod opieką
ale też mi to przeszło przez chwilę przez myśl
Zetka, mamasia lubią tę wiadomość
-
mamasia wrote:ja też 86
update:
78 Laura
79 Pulpecja
81 Zetka, Zabka, AgaSad, Ofka
82Hermiona
83 Griszanka
84 Agaata, Pati_Belgia
85aaaaga
86 Apaczka, lys, małaMyszka, mamasia
87 Migotkaa, Paula_071, niecierpliwa,Aska87
88 chcebycmama, witaminkab, gianna88
89 Magda Sz,Weridiana lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:aaa jest postęp z brzucha na plecy dziś pierwszy raz! jeden zamach i sie udało:)
Jak mogę, to wrzucę jego reakcję po ... nie zdążyłam wcisnąć nagrywania i od razu go zbierałam...Weridiana, Martucha86, Migotkaa, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:ja też w ciągu dnia tylko przy cycku go mam... na noc dopiero odkładam do łóżeczka
Ja też. Ale u nas i w nocy w łóżeczku nie śpi. Dziś próbowaliśmy to spal 21:30-23:15 i potem z pół godz ok 4. On śpi obok mnie inaczej nie chce. Jako noworodek przesyłał 5 i 4h a teraz masakra.małaMyszka lubi tę wiadomość