X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Meggi31 Ekspertka

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My to najpewniej do Ełku parę razy i nad morze też. W tamtym roku byliśmy w Chałupach i tam mi się podobało, bo na plaży luźno wszędzie blisko, także pewnie powtórzymy w tym roku.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 18:33

iv09gu1r9swezozr.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska to Tu z Zakopanego jesteś?

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    tylko powiedz, żeby dla niego takiego drobiowego zamówili, najlepiej z piersi indyka, bo nie uczula. Niech dziecko coś ma z wesela wujka.

Haha , a jak jeszcze maszynkę do mielenia weźmiesz i parę słoiczków to będzie zapas ;-)

Aska87, niecierpliwa, Zetka, Laura, jesslin87, Hermiona, Amberla lubią tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ktoś się lubi zaszyć na końcu świata, to polecam wieś Klejwy na Suwalszczyźnie, koło Sejn. Cuuuudowne miejsce, blisko na Litwę, można pojechać rowerami dookoła jeziora Wigry.

Tu nocowalismy:
    http://www.klejwy.pl/

Jestem zakochana w tym miejscu.

magda sz, apaczka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    Aska to Tu z Zakopanego jesteś?

no pochodze z Zakopanego, ale od 2 lat w Nowym Targu mieszkam, ale i tak dopoki sie Patryk nie urodzil to codziennie dojezdzalam do pracy do Zakopca no i tam mam dom rodzinny

AgaSad, małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Martucha86 Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    aaa jest postęp z brzucha na plecy dziś pierwszy raz! jeden zamach i sie udało:)

Hej:)
    Moje imię i rocznik nie jest "tajemnicą " ;)!

Staś też pierwszy raz dziś się samodzielnie odwrócił :) godzinę ryczał na rehabilitacji i nic nie można było z nim poćwiczyć a w domu zaczął fikac :)..chyba chciał nam pokazać że ma już dość tych ćwiczeń :).

Żabka wierze ze wszystko będzie dobrze! ŚCISKAM!

Co do smarowania balsamami to jest to małżeński obowiązek Krzyśka. Ja się tylko wystawiam; )!

Piękne jesteście dziewczyny!

Migotkaa, Zetka, Paula_071, jesslin87 lubią tę wiadomość

5fo2vs9.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Namówiłam męża i robi mi nalesniki, co tam, ze z mlekiem, da tylko trochę ;-)

Zetka, jesslin87 lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    nie zapomnijcie zrobić zakupów bo jutro sklepy zamkniete:P

zapomniałam :/

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Jak ktoś się lubi zaszyć na końcu świata, to polecam wieś Klejwy na Suwalszczyźnie, koło Sejn. Cuuuudowne miejsce, blisko na Litwę, można pojechać rowerami dookoła jeziora Wigry.

Tu nocowalismy:
    http://www.klejwy.pl/

Jestem zakochana w tym miejscu.

pięknie tam to prawda :-)
    Lubię takie odludne miejsca ale powiem wam że z małym dzieckiem mi się nie sprawdziło, niestety im więcej zjeżdżalni, placów zabaw tym lepiej

Agaata lubi tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kocham Suwalszczyzne! Nawet posiadam tam malutki domek letniskowy (taki bez prądu i bieżącej wody). W ubiegłym roku nie byłam bo zadupie totalne i strasznie się stesknilam. Może w tym roku pojedziemy, tylko to znowu 750 km i takie warunki z małym dzieckiem. No zobaczymy.

Agaata lubi tę wiadomość

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kochamy z mężem Augstów, Rospudę te jeziorka i rzeczkę. Najlepiej namiot w kajak i ahoj przygodo. To był nasz pierwszy wyjazd razem tylko we 2, przez 10dni ani razu się nie pokłóciliśmy. W nocy nasz namiot zaatakował dzik, załatwiałam potrzebę w towarzystwie sarenek :) zgubiliśmy się na rzece, nie było lądu suchego na namiot i myślałam że będziemy nocować w kajaku..a tak to codziennie ognisko, wino, konserwy i duuużo namiętności. To były czasy :) kupę dzikich miejsc, odludnych także polecam szczerze. W te wakacje najprawdopodobniej skończymy gdzieś w PL albo Solina albo Mazury.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 18:11

niecierpliwa, witaminkab, Martucha86, Pati Belgia, mamasia, apaczka, jesslin87 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda jezioro czy rzekę Rospude? Ja jeżdżę nad jezioro, które jest oczywiście połączone z rzeką.

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też bym pojechała na łódki na Mazury, tak z tydzień popływać, ale póki co Hubert za mały i nie da rady ;-)

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaminka my tam wszystkie te jeziora i wysepki przechrzciliśmy :) na tej rzece Rospuda właśnie się zgubiliśmy jakiś 1km od jeziora trzeba skręcić w prawo i tam jakieś 3km dalej są fajne miejsca na biwak a że drzewo po burzy zgubiło gałąz która zasłoniła ten wpływ to płynęliśmy prosto pod prąd z 3 godz aż się ciemno zaczęło robić. Zawróciliśmy i dopłynęliśmy do takiej wysepki na jeziorze Rospuda, kozy tam się pasły i tam z tymi kozami spaliśmy.

Martucha86, Zetka, jesslin87 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem stała bywalczynią w Hiszpanii i tam mogę polecić Roses i hotel Goya Park Hotel. Świetne miejsce, nie ma tłumów i super jedzenie. Jakby ktoś chętnie do Hiszpanii na wakacje chciał jechać :-)

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • witaminkab Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda wśród miejscowych krąży legenda ze ta wyspa jest nawiedzona :) ja uwielbiam tam pływać łódka i zbierać lilie wodne.

magda sz lubi tę wiadomość

mhsv3e5eug8d3245.png
    wnidvcqg5wbp23cu.png
  • Zetka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Zetka, skąd Ty wiesz, że masz mniej mleka? Jak Ty to mierzysz? :-P

A tak w ogóle to już Cię nie lubię :-P Za Twój piękny brzuch!

Agata, czuje je mniej pełne. No i mały krócej zjada do tego by się flaki zrobiły. Mam porównanie z ostatnimi tygodniami miałam dużo mleka. Staram się ostatnio więcej pić, myślałam że to od tego a teraz pije też dużo i jest słabiej.

Mysza, pijesz te łuski kakaowca? Ile tego bierzesz i jaka ilością wrzątku zalewa sz?

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Zetka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Zetka, skąd Ty wiesz, że masz mniej mleka? Jak Ty to mierzysz? :-P

A tak w ogóle to już Cię nie lubię :-P Za Twój piękny brzuch!

Agata, czuje je mniej pełne. No i mały krócej zjada do tego by się flaki zrobiły. Mam porównanie z ostatnimi tygodniami miałam dużo mleka. Staram się ostatnio więcej pić, myślałam że to od tego a teraz pije też dużo i jest słabiej.

Mysza, pijesz te łuski kakaowca? Ile tego bierzesz i jaka ilością wrzątku zalewasz?

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No żesz kurwa mać!!! Muszę na drzwiach nakleic kartkę żeby nie dzwonić!!!! Mały zasypia, a gnojek z szopka dzwoni do drzwi!
    Żeby było śmiesznie wczoraj też był przed 22 myślałam, że go zatłukę!!!!

Teraz muszę iść sprawdzić czy mi stelaża nie zajebał, bo stoi na dole

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Jak nie ja to pewnie pozostale 40 osob w izbie... ja nie jestem prawnikiem kancelaryjnym tylko korporacyjnych mam male doswiadczenie w karnym naprzyklad. A to egzamin praktyczny to tym bardziej powinnam spiewac teorie. Karnego nie tknelam. Egzam. W polowie marca

Powodzenia, będę mocno trzymać pięści.

małaMyszka lubi tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
‹‹ 2905 2906 2907 2908 2909 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ