SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Pulpecja wrote:tylko powiedz, żeby dla niego takiego drobiowego zamówili, najlepiej z piersi indyka, bo nie uczula. Niech dziecko coś ma z wesela wujka.
Haha , a jak jeszcze maszynkę do mielenia weźmiesz i parę słoiczków to będzie zapasAska87, niecierpliwa, Zetka, Laura, jesslin87, Hermiona, Amberla lubią tę wiadomość
-
Jak ktoś się lubi zaszyć na końcu świata, to polecam wieś Klejwy na Suwalszczyźnie, koło Sejn. Cuuuudowne miejsce, blisko na Litwę, można pojechać rowerami dookoła jeziora Wigry.
Tu nocowalismy:
http://www.klejwy.pl/
Jestem zakochana w tym miejscu.magda sz, apaczka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Aska to Tu z Zakopanego jesteś?
no pochodze z Zakopanego, ale od 2 lat w Nowym Targu mieszkam, ale i tak dopoki sie Patryk nie urodzil to codziennie dojezdzalam do pracy do Zakopca no i tam mam dom rodzinnyAgaSad, małaMyszka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:aaa jest postęp z brzucha na plecy dziś pierwszy raz! jeden zamach i sie udało:)
Hej:)
Moje imię i rocznik nie jest "tajemnicą "!
Staś też pierwszy raz dziś się samodzielnie odwróciłgodzinę ryczał na rehabilitacji i nic nie można było z nim poćwiczyć a w domu zaczął fikac
..chyba chciał nam pokazać że ma już dość tych ćwiczeń
.
Żabka wierze ze wszystko będzie dobrze! ŚCISKAM!
Co do smarowania balsamami to jest to małżeński obowiązek Krzyśka. Ja się tylko wystawiam; )!
Piękne jesteście dziewczyny!
Migotkaa, Zetka, Paula_071, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Jak ktoś się lubi zaszyć na końcu świata, to polecam wieś Klejwy na Suwalszczyźnie, koło Sejn. Cuuuudowne miejsce, blisko na Litwę, można pojechać rowerami dookoła jeziora Wigry.
Tu nocowalismy:
http://www.klejwy.pl/
Jestem zakochana w tym miejscu.
pięknie tam to prawda
Lubię takie odludne miejsca ale powiem wam że z małym dzieckiem mi się nie sprawdziło, niestety im więcej zjeżdżalni, placów zabaw tym lepiej
Agaata lubi tę wiadomość
-
Kocham Suwalszczyzne! Nawet posiadam tam malutki domek letniskowy (taki bez prądu i bieżącej wody). W ubiegłym roku nie byłam bo zadupie totalne i strasznie się stesknilam. Może w tym roku pojedziemy, tylko to znowu 750 km i takie warunki z małym dzieckiem. No zobaczymy.
Agaata lubi tę wiadomość
-
My kochamy z mężem Augstów, Rospudę te jeziorka i rzeczkę. Najlepiej namiot w kajak i ahoj przygodo. To był nasz pierwszy wyjazd razem tylko we 2, przez 10dni ani razu się nie pokłóciliśmy. W nocy nasz namiot zaatakował dzik, załatwiałam potrzebę w towarzystwie sarenek
zgubiliśmy się na rzece, nie było lądu suchego na namiot i myślałam że będziemy nocować w kajaku..a tak to codziennie ognisko, wino, konserwy i duuużo namiętności. To były czasy
kupę dzikich miejsc, odludnych także polecam szczerze. W te wakacje najprawdopodobniej skończymy gdzieś w PL albo Solina albo Mazury.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2016, 18:11
niecierpliwa, witaminkab, Martucha86, Pati Belgia, mamasia, apaczka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Witaminka my tam wszystkie te jeziora i wysepki przechrzciliśmy
na tej rzece Rospuda właśnie się zgubiliśmy jakiś 1km od jeziora trzeba skręcić w prawo i tam jakieś 3km dalej są fajne miejsca na biwak a że drzewo po burzy zgubiło gałąz która zasłoniła ten wpływ to płynęliśmy prosto pod prąd z 3 godz aż się ciemno zaczęło robić. Zawróciliśmy i dopłynęliśmy do takiej wysepki na jeziorze Rospuda, kozy tam się pasły i tam z tymi kozami spaliśmy.
Martucha86, Zetka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Zetka, skąd Ty wiesz, że masz mniej mleka? Jak Ty to mierzysz?
A tak w ogóle to już Cię nie lubięZa Twój piękny brzuch!
Agata, czuje je mniej pełne. No i mały krócej zjada do tego by się flaki zrobiły. Mam porównanie z ostatnimi tygodniami miałam dużo mleka. Staram się ostatnio więcej pić, myślałam że to od tego a teraz pije też dużo i jest słabiej.
Mysza, pijesz te łuski kakaowca? Ile tego bierzesz i jaka ilością wrzątku zalewa sz?
-
Agaata wrote:Zetka, skąd Ty wiesz, że masz mniej mleka? Jak Ty to mierzysz?
A tak w ogóle to już Cię nie lubięZa Twój piękny brzuch!
Agata, czuje je mniej pełne. No i mały krócej zjada do tego by się flaki zrobiły. Mam porównanie z ostatnimi tygodniami miałam dużo mleka. Staram się ostatnio więcej pić, myślałam że to od tego a teraz pije też dużo i jest słabiej.
Mysza, pijesz te łuski kakaowca? Ile tego bierzesz i jaka ilością wrzątku zalewasz?
-
No żesz kurwa mać!!! Muszę na drzwiach nakleic kartkę żeby nie dzwonić!!!! Mały zasypia, a gnojek z szopka dzwoni do drzwi!
Żeby było śmiesznie wczoraj też był przed 22 myślałam, że go zatłukę!!!!
Teraz muszę iść sprawdzić czy mi stelaża nie zajebał, bo stoi na dole -
Ofka wrote:Jak nie ja to pewnie pozostale 40 osob w izbie... ja nie jestem prawnikiem kancelaryjnym tylko korporacyjnych mam male doswiadczenie w karnym naprzyklad. A to egzamin praktyczny to tym bardziej powinnam spiewac teorie. Karnego nie tknelam. Egzam. W polowie marca
Powodzenia, będę mocno trzymać pięści.małaMyszka lubi tę wiadomość