SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej dobra ide spac bo pisze monologi, haha, mam za swoje ze mnie nie było wieczorkiem:)
ale za to wysprzątałam kuchnie, poprasowałam, upiekłam murzynkaa, jaki wyszedł mniamniusiiiiii chrupiący z wierzchu a w srodku mięciutki, chyba jedyny placek któy mi sie udaje..
dobranoc dziewuszki, dobrej nocki:)Weridiana, lys lubią tę wiadomość
-
Psioszka zastanawiam się jak jeden lekarz może rozpoznać plesniawki a drugi nie hmmm w końcu chyba są jakieś standardy, a to w końcu ludzie wykształceni
jak pomyślę ze tak samo może być z innymi chorobami to tylko utwierdzam się przy zasadzie trzech specjalistów -
Zetka wrote:To powiedzcie ile posiłków mlecznych będzie jeśli już będzie cały słoiczek obiadku i deseru i np kaszka bezpieczna na wieczór? A dziecko nie będzie w nocy wstawać? 4 posiłki mleczne starcza? Już nic nie pamiętam.
6 rano MM bo o tej porze Dominiś zawsze się budzi jak tata do pracy wstaje
9 cyc
12 obiadek a w zależności jak długo wytrzyma od obiadku będzie MM
14 a 15 MM
Przed 18 deserek i tu w zależności jak długo wytrzyma po deserku bedzie cyc
20 cyc
22 kaszka na noc
Poniekąd mogą godziny się zmieniać ale myślę że na takim systemie poprzestaniemy
Czyli cyc bedzie już tylko dwa razy dziennie no i moze w nocy jak Dominiś się będzie budził ( chociaż On rzadko w nocy się budzi)Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość
-
Pieczemy z mężem szarlotkę, żeby była na rano do kawki
Migotka, ja właśnie z takiego zalozenia też wyszłam, ze do próbowania różnych smaków itd to użyję słoiczków, a jak będzie na wszystko dobrze reagować, to będę jej gotować.
Dzisiaj zgodnie z waszymi pomysłami dałam młodej possać skórkę od chleba, bardzo jej się to podobało, musiałam pilnować i trzymać bo pewnie by całą do gardła wepchnęła. Ale dalam tylko chwilę possać, żeby chlebek nie zmiękł i coś jej nie wpadło do dzioba,bo własną śliną się krztusi, a co dopiero chleb.Weridiana lubi tę wiadomość
-
Weridiana wrote:Pati ja zaczęłam jakiś czas temu ale po lyzeczce , nawet pół. Teraz je pół sloiczka na raz lub przez cały dzień. Nie smakowała jej sama marchewka ale w połączeniu z pietruszka i jabkiem super. Lubi wszystkie owoce które jak dotąd podałam jabłko, gruszka, banan, brzoskwinia
zawsze po deserku i tak chce cyca pewnie aby popić, wyczytałam że tak się powinno robić tzn po nowym posiłku podać pierśWeridiana lubi tę wiadomość
-
Migotka ja az czuje zapach Twojego murzynka, jakby miktos teraz postawilblache to bym calego zezarlaa do tego na gore polewa z prawdziwego kakao i mleko w szklance o boze ide spac zanim zoladek sie upomni o zaspokojenie zmyslow.
Weridiana, Laura, aaaaga lubią tę wiadomość
-
Weridiana szwagier mieszka w Dublinie..
Kurcze dziwna sprawa.. na Oporowie wiszą od 2 mscy ogłoszenia o zaginięciu dzieci, kiedyś zerkalam ale nie skojarzylam a ostatnio doczepili kartkę ze zaginęła tez matka i dopiero po tej babce poznałam ze to nasi sąsiedzi z dołu. . Ona się rozwiodla, Kurde może porwała te dzieci i wyjechała, dziwna sprawa..Weridiana lubi tę wiadomość
-
Uwielbiam i szarlotke i murzynka.. zezarlam pół blachy murzynka wczoraj do tego 3 Kinder Bueno, paczkę Kinder Country, cala Kinder Czekoladę.. juz brałam sue za otwieranie bomboniery Merci ale się opamiętałam.. psychiczna jestem z tymi słodyczami. .
Pulpecja, niecierpliwa, Migotkaa, jesslin87, Paula_071, Martucha86, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Uwielbiam i szarlotke i murzynka.. zezarlam pół blachy murzynka wczoraj do tego 3 Kinder Bueno, paczkę Kinder Country, cala Kinder Czekoladę.. juz brałam sue za otwieranie bomboniery Merci ale się opamiętałam.. psychiczna jestem z tymi słodyczami. .
magda sz, niecierpliwa, jesslin87, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Maz pojechal zawiesc moja piekielna siostre do domu z imprezy ze szwagrem (wrocili do siebie akurat) a ja nie moge spac...
Matka wroci z Omanu to przysiegam jej naskarze ze sie nachlala a co. Ona cale zycie na mnie skarzyla, jezyk jej lata jak lopata. Mamunia ja skarci, a moze nawet nie skarci tylko SPOJRZY. moja mama ma wzrok jak bazyliszek. Jest terapeuta uzaleznien hyhy.Pulpecja, lys, 5ylwia, jesslin87, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Weridiana szwagier mieszka w Dublinie..
Kurcze dziwna sprawa.. na Oporowie wiszą od 2 mscy ogłoszenia o zaginięciu dzieci, kiedyś zerkalam ale nie skojarzylam a ostatnio doczepili kartkę ze zaginęła tez matka i dopiero po tej babce poznałam ze to nasi sąsiedzi z dołu. . Ona się rozwiodla, Kurde może porwała te dzieci i wyjechała, dziwna sprawa..
Dziwnee... -
AgaSad wrote:Weridiana szwagier mieszka w Dublinie..
Kurcze dziwna sprawa.. na Oporowie wiszą od 2 mscy ogłoszenia o zaginięciu dzieci, kiedyś zerkalam ale nie skojarzylam a ostatnio doczepili kartkę ze zaginęła tez matka i dopiero po tej babce poznałam ze to nasi sąsiedzi z dołu. . Ona się rozwiodla, Kurde może porwała te dzieci i wyjechała, dziwna sprawa..
To niedaleko około 80km , jeździłam z Laura do polskiej dentystki dobra była
Z tym zaginieciem to rzeczywiście podejrzane , oby się wszystko dobrze skończyło -
Ofka wrote:Ja tam gluten sruten, w dupie mam. Kaszek nie bede kupowala zadnych mlecznych, blyskawicznych fuuu. Tylko zwykle pelnoziarniste. Plan jest taki zeby ominac rowniez mm. Jak bedzie zobaczymy...
Weridiana, jesslin87 lubią tę wiadomość