SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga89 wrote:Czy któraś z Was nie miała jeszcze USG genetycznego i idzie dopiero w następnym tygodniu? Czy samotnie zostałam na następny tydzień?
12.02 idziemy razem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 16:15
małaMyszka, Aga89 lubią tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
ja też jestem kosmetologiemKkarolinaaaa wrote:Kurcze..ja tez jestem kosmetologiem i c tez hyba nie ma magicznych sposobów
Jest po prostu mega sprytna ;p
małaMyszka lubi tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
mamasia wrote:To tak, jak u Karoliny naszej
pierw Lilianka, a drugie miejsce Alicja 
Oj to jak będą dziewczynki to trochę Al nam się posypie
No właśnie u nas też Ala jak będzie dziewczynka
Haha
mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Widzę, że w tym roku Liliana będzie chyba topbosa wrote:Futuremama dzięki za odpowiedź :* Przy moim panikarstwie lepiej odpuścić, po co mam się i dzidziusia stresować.
Moje wymarzone imię dla córki to Lilianka ale mąż się krzywi więc Alicja zajmuje drugie honorowe miejsce na liście, ewentualnie Emilka
Jakoś mam przeczucie,że będzie dziewczynka 
Na obiad rybka i surówka z kapusty

Ja mam wybrane Liliana bądź Tola a dla chłopca bezdyskusyjnie Leon
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
nick nieaktualny
-
Fatalnie...niecierpliwa wrote:Karolina czekamy i zaciskamy kciuki!

MalaMyszka jak po zakupach??
Doła mam i jest mi cholernie przykro...
Jak masz ochotę, to napisałam w pamiętniku...
Nie wiem, może to hormony albo po prostu moja wrodzona wredota... nie wiem, już nic nie wiem... Jest mi po prostu smutno i przykro -
małaMyszka wrote:Fatalnie...
Doła mam i jest mi cholernie przykro...
Jak masz ochotę, to napisałam w pamiętniku...
Nie wiem, może to hormony albo po prostu moja wrodzona wredota... nie wiem, już nic nie wiem... Jest mi po prostu smutno i przykro
Sciskam :* Glowa do gory
-
wiem, że to wszystko jest z radości, ale czuję się całkiem do dupy... do tego wszamałam obiad i czuję, że znowu głodna jestem...niecierpliwa wrote:Sciskam :* Glowa do gory

Na koniec wszystkiego ok.13 dzwoniła moja mama, pierwszy raz od roku chyba, nie odebrałam, napisałam esa, z pytaniem co się stało i że nie mogę rozmawiać.
Po kilku godzinach dostałam odpowiedź, że tata jest po operacji i nie wie jak się czuje, bo ma tel. wyłączony. A ja jak głupia, dzwonie do pracy, żeby mi powiedziały chociaż na jakim oddziale leży, okazało się, że nie ma go u nas w szpitalu! Zadzwoniłam do matki, zjebałam ją od samego dzień dobry, co ona sobie wyobraża, pisze, że jest po operacji, a go nie ma u nas, to gdzie???!!! W Gdańsku! Toż skąd mam wiedzieć, że leży w Gdańsku? Ja pier*olę. Chciała mnie zdenerwować chyba. Poza tym w trakcie rozmowy zapytała kiedy będzie dzidziuś, odpowiedziałam, że będzie to będzie, a ona no jak będzie to będzie? No żesz K**** !!! Skąd ona wie???!!! Podejrzewa coś???!!!! Jeszcze bardziej się wściekłam...
I dowiedziałam się, że ojciec jest od października bez pracy, no i lament przez telefon!!! Znowu to samo... Dzwoni tylko jak coś się dzieje. Dzwoni żeby mnie wkurzyć. Dzwoni jak coś potrzebuje! Mam tego dosyć.
Rozmowa przebiegała bardzo oschle, bez sentymentów. -
wciągnęłam michę płatków z mlekiem - tego mi było trzeba! Od razu mi lepiej...niecierpliwa wrote:Kochana ja tez nie mam najlepszych kontaktow z matka wiec wiem o czym mowisz. A moze duze opakowanie lodow troszke poprawiloby Twoj humor??

na kolację wrzucę pizze do piekarnika, ale ja mam taką kupną...
mamasia lubi tę wiadomość
-
zobacz jak to jest... niby matka, niby jedyna prawdziwa, niby najważniejsza, ale kurcze czasem się tak dzieje, że mózg w poprzek staje normalnie... ponad rok czasu z nią nie gadałam ...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH