SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Przykre to co piszecie, o kontaktach z mamą, o waszych nerwach. Ściskam Was mocno:*
A mnie choróbsko rozkłada, wsunęłam się pod kołdrę, piję mleko z miodem i czosnkiem i zjadłam pół woreczka kapusty kiszonej- sama wit C
Mąż wróci dopiero jutro, nawet nie chcę mu mówić,że jestem chora, bo mnie ukatrupi:/niecierpliwa, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Wiesz najgorsze jest to, ze widze ze mam takiego zachowania, ktorych u niej nie nawidze
Takie zycie, tak bardzo bym chciala wychowac nasze dziecko tak jak zostl moj maz wychowany i zeby na stare lata traktowalo nas tak jak on traktuje swoich rodzicow. Bo ja niestety jestem rozpieszczona jedynaczka
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hejka
Melduje ze dzięki spacerkowi z pracy (ponad 2km) ból głowy odleciał w eter
Wpadłam do domu, wchlonelam ziemirorkiziemiaczki z jajem sadzonym i kefir i pojechałam na zakupy.
Kaarolina-jutro piekę babkę ziemniaczanąogorki kiszone juz na nią czekają
A w niedziele serwuje mielone ziemniaki i buraczki :p
Jutro zatem sprzatanko i gotowanko.
teściowa robi mi galarete eieprzoea mniamiiiiimoże na niedziele będzie gotowa
na samą myśl ślina mi do kolan cieknie
Piszecie o kiepskich relacjach z mamami-u mnie kompletnie inaczej, mama to od zawsze moja przyjaciółka i mimo ze jestesmy od siebie daleko, bardzo często rozmawiamy, praktycznie co drugi dzień do siebie dzwonimy
Zetka-co tam u ciebie???
Kaarolina-jak po wizycie? ???Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 19:33
niecierpliwa, mamasia, małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Malamyszka, niecierpliwa smutne jest to, że nie macie za ciekawych kontaktów z Mamami
ja bym tak wiele oddała, żeby móc z moją porozmawiać, ale niestety zmarła prawie cztery lata temu
Na szczęście mam w miarę dobrą teściową
małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Wiesz u mnie to jest tak, ze moja matka nie jest zla
Tylko ja nie potrafie z nij rozmawiac. Jestem bardzo otwarta i z kazdym potrafie rozmawiac o wszystkich sprawach, z tesciowa, przyjaciolkami, mezem tylko nie z wlasnymi rodzicami i nie potrafie tego zmienic. Moze jak pojawi sie wnuk/wnuczka to bedzie lepiej
małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Kochane jestescie :*
Dzis caly dzien chodzilam tak wzdeta, ze masakra. Do tej pory zaparcia mnie nie meczyly, a dzis czulam sie jak napompowana, ale na szczescie udalo pozbyc sie balastu, od razu mi lzeja jak u Was z zaparciami??
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Mój kochany wariat !
Nt-1mm
Pępowina-trójnaczyniowa
łozysko- na ścianie przedniej,wysoko
Płyn owodniowy-w normie
Kość nosowa-obecna
Przepływy-super
2 raczki,2nóżki,żołądek itd. wszyciutko super!! Ale tak fikał/a ze szokMachał/a nam nawet rączką
Płci nie ocenił, ale to nic, najwazniejsze ze wszystko jest idealnie
Serduszko biło troche ponad norme, wystraszyłam sie, ale potem sobie przypomniałam ze przeciez wypiłam 3 czarne herbaty..(z sokiem malinowym i miodem w ramach kuracji ;p ) myslicie ze mozliwe ze to od tego?
Lekarz powiedział zeby sie nie przejmowac bo po prostu moze taki moment ;pmamasia, zabka11, 5ylwia, niecierpliwa, maaadzik1207, lys, Paula_071, gosia.b, Katarka, Y, Maniuś, małaMyszka, Aga89, sylwucha89, magda sz, KasiaeN., psioszka11 lubią tę wiadomość