SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry, nawej jak maz nie idzie do pracy to od godziny i tak juz nie mam spania i krece sie z boku na bok.
Czarnaruda ja tez mam tyle syfow, ze szkoda gadac, a dziady tak bola jeszcze. Najwiecej mi wyskoczylo na karku, plecach i ramionach.
Zabka to Twoj maz tak jak moj - swoich typow nie ma, a na mojdm krecil nosem, bo 5bo mu sie zle kojarza, albo wymyslam, no ale w koncu doszlismy do kompromisu, choc on i tak twierdzi, ze mi sie jeszcze 3 razy zmienimałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki, śliczne bobasay macie i fotogeniczne
Teraz ja cierpię na bezsenność a jak mam rano wstać to już mam zły humor juz zdążyłam się poklucic z mężem.
Pozatym martwi mnie,że ciągnie mnie do palenia miesiąc temu rzuciłam jak się dowiedziałam, że ciąży jestem...
Pozdrawiam wasmałaMyszka lubi tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
Hej dziewczyny. Mam nadzieje, ze mnie pamietacie:-) nie bylo mnie dlugo na forum bo moj brat mial przeszczep I duzo sie dzialo. Postaram sie wbic na watek od nowa.
PozdrawiammałaMyszka, sylwucha89, magda sz, lys lubią tę wiadomość
-
Witam w 13 tyg.
ale ten czas leci. Dokładnie w walentynki zakoncze Itrymestr
Pati-witaj po dluguej nieobecności? ???jak sie czujesz? ??? Wymioty minęły bo pamiętam ze bardzo ciężko to przechodzilas???Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 10:11
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Wiecie co..wczoraj jak wracalismy z badań w radiu szła ta piosenka:
https://www.youtube.com/watch?v=3LHBg5rgiI4
Jak usłyszałam "Dziś wiem, życie cudem jest.." i trzymałam przed sobą zdjecia mojego kochanego maluszka to az mi łzy poleciały..
Teraz ją wlączyłam znowu i pobeczałam się jak głupia..małaMyszka, mamasia, sylwucha89, magda sz, 5ylwia, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Hej dziewczyny. Mam nadzieje, ze mnie pamietacie:-) nie bylo mnie dlugo na forum bo moj brat mial przeszczep I duzo sie dzialo. Postaram sie wbic na watek od nowa.
Pozdrawiam -
Kkarolinaaaa wrote:Wiecie co wyszytałąm? Że jest zależność między tetnem a płcią, ze chłopcy mają niższe a dziewczynki wyższe
Hmm..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 10:05
-
Katarka wrote:To Nam by wychodziło chyba, że chłopczyk
Bo o ile dobrze pamiętam to tętno było 156 uderzeń/min.
Póki co mdłości nie ma. Albo zasługa tabletek, które dostałam wczoraj od lekarza, albo zbieg okoliczności
A jakie tabletki bierzesz na mdlosci??małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:No własnie koleżanka mówiła ze dla niej położne nawet to powiedziały i u niej było minimum 160.
Czytam rózne fora i chyba coś w tym jest
Czyzbym miała w brzuszku córunie ?
Karola moje maleństwo ma powyżej 160 i niby ma być chłopak
Chyba że lekarz źle zobaczył bo na tym etapie wszystko możliwemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witam się z rana;)
Za chwile uderzam na zakupy, biustonosze sportowe to jak narazie najlepszy lek na bolące piersi więc muszę powiększyć ich zapas
Dziewczyny bardzo się cieszę z udanych wizyt!
Pati witaj!
Miłego dnia życzę!
małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Witam sie przed chwila wstalam z mdlosciami strasznymi:-(
Tez slyszalam o tym tetnie ale czy to sie sprawdza ? Zobaczymy.
Chlopaka latwo rozpoznac ja z synkami u tego co bylam na prenatalnych to juz w 12 tyg wiedzialam ze synek bedzie.
małaMyszka lubi tę wiadomość