SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
mamasia wrote:A co
? Naleśniki?
Wyjęłam truskawki to zrobię koktajl truskawkowy do obiadku... -
Jakie fajne porteczki!!
A my zjemy na obiad tortille,maz bedzie wracal o 16 z pracy i zajedzie kupic,pyszne robia w tej pizzeri!
Ja dalej jestem przeziebiona..wypilam napar z imbiru,w sumie troche lepiej niz wczoraj bo do wczoraj i przedwczoraj drapalo mnie w gardle,a dzis juz nie,jedynie kaszle.co jakis czas. Wymoczylam nogi w wodzie z sola,co jeszcze moge zrobic?
Mleko z miodem tez wypilam:pmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Wiecie co..wczoraj jak wracalismy z badań w radiu szła ta piosenka:
https://www.youtube.com/watch?v=3LHBg5rgiI4
Jak usłyszałam "Dziś wiem, życie cudem jest.." i trzymałam przed sobą zdjecia mojego kochanego maluszka to az mi łzy poleciały..
Teraz ją wlączyłam znowu i pobeczałam się jak głupia..
Tyle razy słyszałam tą piosenkę i nigdy nie zrobiła na mnie aż takiego wrażeniaale w sytuacji w jakiej się znajdujemy brzmi jakoś inaczej
piękna!
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Cześć kochane,
Przebudziłam się o 5 nad ranem z bólem głowy, po 6 zasnęłam ze zmęczenia i wstałam po 10, mąż zrobił mi herbatkę i koszmarny ból brzucha powrócił. Skurcze żołądka, pieczenie, jednorazowa biegunka po wczorajszym "zdrowym" wiejskim chlebie... miałam wrażenie że moja pupa wymiotuje..
Mam ochotę zaskarżyć producenta! Zmuszam się do zjedzenia czegokolwiek ale tak mnie boli jak już zaczyna się trawićzaraz wypije siemię lniane, jak nie przejdzie to dzwonie do lekarza co robić
Ja też jakiś czas temu miałam biegunkę i okropny ból, pomógł węgiel, cola i słone paluszki.małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Witajcie dziewczyny
A nie zastanawiacie się, kiedy poczujecie pierwsze ruchy? Ja juz sie nie moge doczekacCzas mi się dłuży strasznie, do następnej wizyty jeszcze 3,5 tygodnia, wtedy mamy dowiedzieć się czy dziewczynka czy chłopak, ale ja tak strasznie martwię się czy z maluchem wszystko ok, że zamówiłam sobie dziś na allegro detektor tętna płodu, zwariowałam???
psioszka11, małaMyszka, sylwucha89, 0na88 lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny, nadrobię was jak będę w domku
dalej się wygrzewam przy kominku u rodziców
chciałam wam się pochwalić, że dziś pierwszy raz weszłam do sklepu dziecięcego 5-10-15 i czułam się tam jak vip mega dumnaświetne uczuciem.
A no i kupiłam body rozmiar 56 białe z liskiem była i są w przecenie z 22zł na 7,99zł także warto
pozdrawiammałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kochane pol dnia poza domem i tyle naskrobalyscie. Ja dzis bylam na obiedzie u tesciow, a jutro na obiad mam smaka na krokiety wiec jutro malo niedzielny obiad, ale ze dzis tesciowa nas uraczyla porcja miesa to jutro nie mam na nie ochoty.
Ja sie dzis chyba zarazilam od MalejMyszki bo dol przeszedl na mnie, niby nic sie nie stalo, pojechalam na zakupy ciuchowe i jakos poczulam sie jak wielorybek i nawet nic nie mierzac szybko ucieklam, w centrum handlowym bylam jakies 10 minut, przyjechalam do domu wskoczylam w dres i tyle z moich zakupow. Dzis dzien bez mdlosci, za to jakis bol promieniuje mi do nogimałaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Hej
ja tez dziś poranek bez mdłości. Kupiłam sobie worki próżniowe na ciuszki, ktorych przez najbliższe 3kwartaly nie ubiore-popakowalam i maz mi jutro wyniesie do piwnicy.
potem upieklam babkę ziemniaczana z boczkiem i kiełbasą-pyyyycha! Zawiozlam tez kawałek teściowej a od niej dostalam moja wyczekiwana galarete wieprzowa :p spalaszowalam juz pokaźną porcję i teraz leżę i tyje
Czeka mnie jeszcze odkurzanie i przydaloby Się podłogi umyc, ale nie wiem czy na to drugie starczy mi sil....jak nie to zrobię to jutro rano...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 17:08
niecierpliwa, małaMyszka, psioszka11, mamasia lubią tę wiadomość
-
ja wczoraj też się nie mogłam powstrzymać
niecierpliwa, sylwucha89, Aska87, psioszka11, Katarka, gosia.b, zabka11, bosa, olinka, mamasia, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
spinnka wrote:Witajcie dziewczyny
A nie zastanawiacie się, kiedy poczujecie pierwsze ruchy? Ja juz sie nie moge doczekacCzas mi się dłuży strasznie, do następnej wizyty jeszcze 3,5 tygodnia, wtedy mamy dowiedzieć się czy dziewczynka czy chłopak, ale ja tak strasznie martwię się czy z maluchem wszystko ok, że zamówiłam sobie dziś na allegro detektor tętna płodu, zwariowałam???
Też chciałam zamówić detektor ale mój mąż stwierdził że jestem zbyt głupia do takiego urządzenia, bo gdybym tętna nie znalazła to co 2 dzień na izbie przyjęć bym gościła
Podczas pobytu w szpitalu ordynator na badaniu chciał sprawdzić tętno detektorem i nie mógł znaleźć strachu się najadłam a na usg wszystko ok.
Wniosek dla mnie jest taki, że detektor jest dla ludzi mądrych czyli nie dla mnieniecierpliwa, małaMyszka, maaadzik1207, psioszka11, 0na88 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
gratuluje udanych wizyt
ja mialam koszmarny piatek i skutki rowniez odczuwam dzis.
W piatek z rownowagi wyprwoadzila mnie kolezanka z innego dzialu wdalysmy sie w
"grzeczna " opierdalanke na maile( klasyczna sytuacja dziewczyna szuka jelenia do odwalenia za nia roboty - a prowizje i oklaski zbierze ona), doprowadzila mnie do takiego stanu ze az brzuch mnie rozbolal a ja po prostu sie zagotowalam - maila za to napisalam pieknego do wiadomosci rowniez szefostwa - napisalam wszystko co o niej sadze i cholera poczulam sie lepiej . Spodziewam sie konfrontacji w poniedzialek gdyz jest to osoba ktora zona szefa bardzo lubi, z drugiej strony jestem w ciazy , hormony mi buzuja , i na pocieszenie mam tylko to ze do dnia porodu jestem chroniona.
Jednak mimo ze wywalilam to wszystko z siebie cala noc nie moglam zasnac - staralam sie jak moglam , jednak nadal ta sytuacja gdzies we mnie siedziala - skutek cala noc nie spalam plus co jakis czas delikatne bole brzucha- cos na rodzaj klucia.
Bylam i nadal jestem wsciekla ale na siebie ze dalam sie wyprowadzic z rownowagi przez to okazuje sie ze przez caly dzien i noc bylam w okropnym stresie mogac zaszkodzic maluchowi. Nie moge doczekac sie czwartkowej wizyty ze wszystko jest ok.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Mamuśki jadę do szpitala, dostałam gorączki, chyba się odwodniłam przez ten żołądek
mam nadzieję że maleństwu nic nie będzie. Niech tylko dojdę do siebie to zrobię taką aferę producentowi tego chleba !
Trzymajcie kciuki żeby szybko mnie postawili na nogi :*
małaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Mamuśki jadę do szpitala, dostałam gorączki, chyba się odwodniłam przez ten żołądek
mam nadzieję że maleństwu nic nie będzie. Niech tylko dojdę do siebie to zrobię taką aferę producentowi tego chleba !
Trzymajcie kciuki żeby szybko mnie postawili na nogi :* -
magda sz wrote:Mamuśki jadę do szpitala, dostałam gorączki, chyba się odwodniłam przez ten żołądek
Trzymajcie kciuki żeby szybko mnie postawili na nogi :*
magda trzymajcie się!
Czekamy na same dobre wieści!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Magda sz-trzymaj sie bidulo i wracaj szybko do domku.
Ona88-rozumiem co przezywasz. Czulam sie podobnie gdy trwała moja walka z szefem o zmianę umowy. Skonczylo się tygodniowa migrena i wysokim ciśnieniem. Jak emocje opadly, bole przeszły. Mimo że starałam się nie denerwować, emocje brały górę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 18:28
małaMyszka, 0na88 lubią tę wiadomość
-
no i mam mały problem... oglądam bajkę ... tak wiem to może i śmieszne, ale w lodówce pana misia była zadziwiająco pyszna kiełbaska. Czy w naszym stanie możemy jeść np. kawałek kiełbasy zwyczajnej, śląskiej itp? Tak mnie teraz ssie, zeżarłabym kawał kiełbachy i zagryzła pajdą chleba
bosa, zabka11 lubią tę wiadomość