SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też dzisiaj mdłości. Na szczęście zjadłam śniadanie i minęły... Teraz drugie śniadanie będę pałaszować a potem obiadek. Nie mam tylko pomysłu na kolację...
-
Kkarolinaaaa wrote:O ja myszko! robisz kolacje? Mi sie nie chce;p
U nas kolacja wyglada tak ze jak jedno z nas jest głodne to idzie i sobie robi kanapke,albo jajka ;p -
jakby to była prawda z tym tętnem to u nas ewidentnie chłopak
wczorajsze tętno to ledwo 150 ... ale tak sobie patrzyłam na kalendarze innych dziewczyn już na ostatnim etapie co są i niby mają być chłopaki a na początku też miały po 160-170 tętno
więc jeszcze mam malutką nadzieję na dziewczynkę
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ale się dobrze czuję
Żadnych mdłości, rewelacyjne samopoczucie. Spałam 10h i ani razu się nie obudziłam, nawet na siku!
Zadzwoniła dzisiaj do mnie koleżanka z pracy, powiedziała, że jej córka ma ospę. Ona nigdy też nie chorowała. Powiedziała lekarzowi, że ma ciężarną koleżankę, a on powiedział, żebym nie chodziła pracy przez kolejne 3 tygodnie, bo zarażać można 3 dni przed objawami oraz przez kolejne 3 tygodnie (w sensie, że nawet jak koleżanka nie będzie chora to może przenosić wirusa od córki). Myślałam, że wezmę L-4 na ten czas, ale ustaliłam już z szefową że przywiozę sobie laptopa do domu i będę pracować zdalnie. Trochę nudno, ale z drugiej strony będę mogła się lepiej wysypiać, w ciąży dnia pójdę na spacerek.
Idę sprzątać, wieczorem robimy pokerka więc trzeba ogarnąć chałupkę.
małaMyszka, lys, psioszka11, 5ylwia, 5ylwia lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Witajcie siostry w sobotę!
Ja nie śpię od 3 rano, katar i ból gardła nie dają mi spokoju.
Byłam w aptece, kupiłam prenalen- tabsy do ssania, krople do nosa i homeopatyczne- oscillococcinum. Prócz tego herbatka, maliny, mleko, miód i czosnek. Oby przeszło. W poniedziałek rano wizyta, już 3 tyg nie widziałam Leona, strasznie się stęskniłam!
Gratuluje wizyt i dobrych wieści, miłego weekendu!małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Malagosia wrote:Moj lekarz nue mierzy tetna maluszka. Zawsze pokazuje ze serduszko bije ale tetna nie znam. Tylko na usg genetycznym lekarz mierzyl
-
Dzień dobry
Kolejny dzień z bólem głowy, uszy też zaczęły pobolewać. Męża nie ma, więc do tego mi smutno. Plan mam taki, że zwalczę jakoś ten ból głowy i wezmę się za sprzątanie, bo mieszkanie w strasznym nieładzie, dodatkowo moja kotka bardzo gubi sierść i ciężko nad tym zapanować.
Dostałam wiadomość, że wyniki testu zintegrowanego FMF (usg+pappa) są gotowe do odbioru, ale jakoś spokojna jestem, więc odbiorę je w poniedziałek.
I taka ciekawostka właśnie przeczytałam, że w drugim kwartale tego roku będzie otwarty pierwszy prywatny szpital ginekologiczno - położniczy we Wrocławiu. Ciekawa jestem jaki cennik będzie tam obowiązywał. W Waszych rejonach macie takie prywatne szpitale położnicze?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane,
Przebudziłam się o 5 nad ranem z bólem głowy, po 6 zasnęłam ze zmęczenia i wstałam po 10, mąż zrobił mi herbatkę i koszmarny ból brzucha powrócił. Skurcze żołądka, pieczenie, jednorazowa biegunka po wczorajszym "zdrowym" wiejskim chlebie... miałam wrażenie że moja pupa wymiotuje..
Mam ochotę zaskarżyć producenta! Zmuszam się do zjedzenia czegokolwiek ale tak mnie boli jak już zaczyna się trawićzaraz wypije siemię lniane, jak nie przejdzie to dzwonie do lekarza co robić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2015, 13:15
małaMyszka, psioszka11 lubią tę wiadomość
-
Malagosia wrote:Moj lekarz nue mierzy tetna maluszka. Zawsze pokazuje ze serduszko bije ale tetna nie znam. Tylko na usg genetycznym lekarz mierzyl
-
magda sz wrote:Cześć kochane,
Przebudziłam się o 5 nad ranem z bólem głowy, po 6 zasnęłam ze zmęczenia i wstałam po 10, mąż zrobił mi herbatkę i koszmarny ból brzucha powrócił. Skurcze żołądka, pieczenie, jednorazowa biegunka po wczorajszym "zdrowym" wiejskim chlebie... miałam wrażenie że moja pupa wymiotuje..
Mam ochotę zaskarżyć producenta! Zmuszam się do zjedzenia czegokolwiek ale tak mnie boli jak już zaczyna się trawićzaraz wypije siemię lniane, jak nie przejdzie to dzwonie do lekarza co robić