SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarka wrote:MalaMyszka - ja wszystkie kiełbachy najpierw gotuję
Zachcianki ciążowe to straszne cholerstwo. A w tv non stop pokazują coś do jedzenia...bosa lubi tę wiadomość
-
ugotowaną też bym pewnie zjadła, ale nie dzisiaj
Nie mam problemów z mięsem jem w każdej postaci. Ale taką zwyczajną bym zeżarła ... jak nic...bosa, 5ylwia lubią tę wiadomość
-
Hejka
Magda trzymam kciuki, będzie dobrze.
Sylwucha masz rację, dla mnie detektor też się nie nadaje niestety
Myszko super zakupy
ja prawie od początku jem kiełbasę raz w tygodniu, tylko,że ona jest ze wsi i zawsze popijam zieloną herbatką i nigdy mi nic nie było
Dziś zjadłam 4 malutkie pączki własnoręcznie zrobione i miałam ogromne wyrzuty sumienia ale potem poprawiłam je sałatką owocową i zieloną herbatą i wyrzuty sumienia zniknęły hehemałaMyszka lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Witam wszystkie mamusie
Normalnie nie wytrzymam co dwie godziny glodna jak próbuje oszukać to aż mnie zasysa,co najlepsze nie wystarczy mi owoc czy serek wiejski tylko konkretnego.
Dziś w końcu doczekałem się kapusty kiszonej mmmm zjadła chyba pół kilo
Trzymajcie się cieplutkomałaMyszka, zabka11 lubią tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
magda sz wrote:Mamuśki jadę do szpitala, dostałam gorączki, chyba się odwodniłam przez ten żołądek
mam nadzieję że maleństwu nic nie będzie. Niech tylko dojdę do siebie to zrobię taką aferę producentowi tego chleba !
Trzymajcie kciuki żeby szybko mnie postawili na nogi :*
trzymajcie się, nawadniajcie i informujcie na bieżąco, co i jak i przede wszystkim szybko wracajcie
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Pod pretekstem pójścia do apteki zaciągnęłam męża do kauflandu. Kupiłam kiełbaskę o nazwie: Kiełbasa wiejska pieczona. Dopiero w domu mu powiedziałam, że docelowo spacer był po kiełbaskę... Ha ha pycha była zagryzałam kanapeczkami z pomidorkiem więc chyba się nic nie stanie...
Katarka, mamasia, zabka11, niecierpliwa, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Wróciliśmy
Wirus jelitówko-podobny, brało mnie już od kilku dni ale małymi kroczkami typu biegunka co jakiś czas, bóle głowy, osłabienie, w piątek zakwaszonym chlebem się doprawiłam bo dostałam niestrawności, przez to mało jadłam i organizm przestał się bronić. Dostałam małą kroplówkę chyba z paracetamolem i glukozą.
Mam brać:
apap na gorączkę (od jutra jak żołądek się wzmocni i jeżeli będzie gorączka)
wit c 1000 raz dziennie (to też od jutra na wzmocnienie)
trilac osłonowo
espumisan wiadomo
gavisocn- to na niestrawności i zgagę (mleczko polecane dla kobiet w ciąży, to polecam każdej z Was jeżeli będzie miała refluks, zgagę itp.)
No i przez 3 dni dieta kleikowa, ryż z marchewką gotowany, siemię lniane itp.
Cieszę się bo gorączka spada, ale słaba jestem jak cholera. Lekarz mówił żeby się nie martwić o dzidziusia bo jeszcze się nie odwodniłam i gorączkę zbije się szybko. Oczywiście pytał się czy bliźniaki bo 13 tyg i taki brzuch
mamasia, Katarka, sylwucha89, Kkarolinaaaa, małaMyszka, niecierpliwa, KasiaeN., Pati Belgia, gosia.b, ainer85 lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Pod pretekstem pójścia do apteki zaciągnęłam męża do kauflandu. Kupiłam kiełbaskę o nazwie: Kiełbasa wiejska pieczona. Dopiero w domu mu powiedziałam, że docelowo spacer był po kiełbaskę... Ha ha pycha była zagryzałam kanapeczkami z pomidorkiem więc chyba się nic nie stanie...
Osz Ty PodstępnisiumałaMyszka, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Oj to sie kuruj!
Mialam 3 razy grype zoladkowa. W tym raz na wycieczce motocyklowej. Przesrane! -albo bardziej..osrane.
Maz podjezdzal pod cpn a ja w kasku w rekawiczkach bieglam do kibla bo mi dupe rozsadzalo. 500km jechalismy UWAGA .. 12GODZIN!
A nie mielismy wyboru..musielismy jechac.
Srajaca wycieczka.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Bezsenność, już 3 dzień. Dziś wstałam o 3:45, co prawda mój pies wymiotował i musiałam pędzić z nim na dwór, ale i tak spać nie mogę.
Chyba denerwuję się już jutrzejszą wizytą. Nie wiedziałam Leona 3 tygodnie i pewnie dlatego jest strach.
A tak nie do tematu- wyskoczyła mi wiadomość: Przedłuż abonament premium- pozostało 7 dni, czy to coś oznacza? Czy po tym czasie nie będę mogła korzystać z belly?Bo ja nic za to nie płaciłam...
Miłej niedzieli.małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
zabka11 wrote:Witam w 13 tyg.
ale ten czas leci. Dokładnie w walentynki zakoncze Itrymestr
Pati-witaj po dluguej nieobecności? ???jak sie czujesz? ??? Wymioty minęły bo pamiętam ze bardzo ciężko to przechodzilas???zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość