SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sierpnioweczki
U nas tez rodzinnie siedzimy na kanapie popijamy kawusie i oglądamy ddtvn, mały bawi się w swoim pokoju, a ja relaksuje się czytając forum...
Synek mnie molestuje by na sanki iść wiec pewnie zaraz będziemy się zbierać niech ma troszeczkę przyjemności w końcu kilka dni i śniegu może nie być.
PozdrawiammałaMyszka lubi tę wiadomość
Olaf 08.07.2011
Leon 31.08.2015
Tola 02.02.2017
...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019 -
ainer85 wrote:aaaa witaj ponownie Pati! A ostatnio właśnie myślałam o wszystkich dziewczynach, które się nie odzywają czy wszystko ok
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Ainer ja nie chcialam odejsc z forum tylko czasu brakowalo. Moj 17 letni brat walczy z bialaczka I mial przeszczep komorek macierzystych wiec duzo sie dzialo. Ale teraz mam nadzieje, ze bede mogla byc z Wami na biezaco:-)
wiem , wiem kochana dokładnie pamiętam Twoja sytuacje, chodziło mi właśnie o to czy wszystko ok:). Wszystko będzie dobrze na 100%małaMyszka, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:Bezsenność, już 3 dzień. Dziś wstałam o 3:45, co prawda mój pies wymiotował i musiałam pędzić z nim na dwór, ale i tak spać nie mogę.
Chyba denerwuję się już jutrzejszą wizytą. Nie wiedziałam Leona 3 tygodnie i pewnie dlatego jest strach.
A tak nie do tematu- wyskoczyła mi wiadomość: Przedłuż abonament premium- pozostało 7 dni, czy to coś oznacza? Czy po tym czasie nie będę mogła korzystać z belly?Bo ja nic za to nie płaciłam...
Miłej niedzieli.
Psioszka będziesz mogła korzystać z Belly, ale część rzeczy będzie niewidoczna. Tutaj sobie porównaj czy ten podstawowy Ci wystarczy:
https://bellybestfriend.pl/cennik.htmlmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ,
ja tez jestem wysypana szczegolnie na dekoldzie . Kupilam sobie jakies dwie bluzki ciazowe na allegro , wszystko fajnie lezalo , kolory zywe - bylam tak zadowolona ze nawet myslalam czy nie kupic kolejnych w innych kolorach.
Zadowolona ubralam czerwona i poszlam na urodziny znajomych w piatek- rozbieram sie w domu , patrze- a tu moj ukochany bialy biustonosz , ktory jako jeden jedyny idealnie juz na mnie pasuje stal sie caly rozowy ! co za franca bluzka !
ainer85 widzialam te spodnie na zywo w H&M bardzo fajne jakosciowy sa - rozmiaru niestety nie bylo na mnie a tez chetnie bym kupila.
-
ainer85 wrote:hello niedzielnie!!
u nas też zawierucha za oknem.... oby trochę się uspokoiło do wtorku, bo jedziemy do rodzinki. Lubie takie poranki córa jeszcze śpi, mężu też (ale akurat w tym nie ma nic dziwnego) a ja sobie kawke siorbie
Wiecie co? wiem że jestem durna, ale zamówiłam kolejne spodnie na allegrojestem w 90% przekonana że będą za duże
ale były bardzo tanie i grzech było nie spróbować, bo nie mam co założyć na impreze u babci, za kieckami nie przepadam a takie galoty do mojego biegłego żakietu powinny być ok. jakiś wisior ciekawy do tego i powinno być ok
http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-hm-imitacja-skory-nowe-42-44-i5037380952.html
najwyżej opchnę je, nie stracę na nich
SzalonamałaMyszka, ainer85 lubią tę wiadomość
-
Paula_071 wrote:Obadam jeszcze czy nie mam w pakiecie w luxmdzie szkoły rodzenia, najwyżej będę chodzić w dwa miejsca. W końcu od maja niby idę na L-4 więc będę umierać z nudów;)
małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny ale numer
) myslalam ze to wymysl lub sposob aby pokazac w filmie ze kobieta jest w ciazy, ale uwaga... wlasnie jednoczesnie jem czekolade mleczna i zagyzam to kapusta kiszona - ba, popijam to woda z kapusty i nie moge przestac.
Moj maz zamknal sie w innym pokoju bo nie moze na to patrzec , a ja nie moge przestac))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 12:32
lys, mamasia, niecierpliwa, zabka11, małaMyszka, sylwucha89, Katarka, ainer85, Y, Aga89 lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:dziewczyny ale numer
) myslalam ze to wymysl lub sposob aby pokazac w filmie ze kobieta jest w ciazy, ale uwaga... wlasnie jednoczesnie jem czekolade mleczna i zagyzam to kapusta kiszona - ba, popijam to woda z kapusty i nie moge przestac.
Moj maz zamknal sie w innym pokoju bo nie moze na to patrzec , a ja nie moge przestac))
dobre, dobre0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Haha az mnie zemdlilo Oma88 od tej Twojej mieszanki
A ja jestem z siebie mega dumna zjadlam 1 krokieta i choc usmazylam sobie 2, to po 1 stwierdzilam, ze jestem juz najedzona i nie jem drugiego. Ciekawe jak szybko po niego polece, obstawiam, ze max za 1,5 h juz go nie bedzieKto da wiecej??
0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Dobrze, ze nikt nie zdazyl dac'wiecej bo wlasnie szamam tego krokieta haha Wytrzymalam cale 15 minut
-
a ja właśnie oglądam "i kto to mówi" masakra mimo że znam na pamięć cały film to pierwszy raz przeryczałam cały początek ehhh
0na88, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
witam dziewczyny jestem w 13tyg6dni ciąży i zastanawiam się czy też macie już sporo odstające brzuszki?