Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • mayka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sierpnioweczki
    U nas tez rodzinnie siedzimy na kanapie popijamy kawusie i oglądamy ddtvn, mały bawi się w swoim pokoju, a ja relaksuje się czytając forum...
    Synek mnie molestuje by na sanki iść wiec pewnie zaraz będziemy się zbierać niech ma troszeczkę przyjemności w końcu kilka dni i śniegu może nie być.
    Pozdrawiam

małaMyszka lubi tę wiadomość

Olaf 08.07.2011
    Leon 31.08.2015
    Tola 02.02.2017
    ...I Nasza niespodzianka Lidia 06.03.2019
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ainer85 wrote:
    aaaa witaj ponownie Pati! A ostatnio właśnie myślałam o wszystkich dziewczynach, które się nie odzywają czy wszystko ok
    Ainer ja nie chcialam odejsc z forum tylko czasu brakowalo. Moj 17 letni brat walczy z bialaczka I mial przeszczep komorek macierzystych wiec duzo sie dzialo. Ale teraz mam nadzieje, ze bede mogla byc z Wami na biezaco:-)

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • ainer85 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie też od początku ciąży sypie prychami. i to w dodatku w strasznie głupich miejscach tzn w takich w których nigdy nie miałam, raniona, plecy, szyja!!!???

v40cu9h.png
  • ainer85 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Ainer ja nie chcialam odejsc z forum tylko czasu brakowalo. Moj 17 letni brat walczy z bialaczka I mial przeszczep komorek macierzystych wiec duzo sie dzialo. Ale teraz mam nadzieje, ze bede mogla byc z Wami na biezaco:-)

wiem , wiem kochana dokładnie pamiętam Twoja sytuacje, chodziło mi właśnie o to czy wszystko ok:). Wszystko będzie dobrze na 100% :)

małaMyszka, Pati Belgia lubią tę wiadomość

v40cu9h.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nici z planów... Deszcz leje... I bądź tu człowieku mądry... Wszystkie pory roku w ciągu kilku minut... WTF???

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    psioszka11 wrote:
    Bezsenność, już 3 dzień. Dziś wstałam o 3:45, co prawda mój pies wymiotował i musiałam pędzić z nim na dwór, ale i tak spać nie mogę.
    Chyba denerwuję się już jutrzejszą wizytą. Nie wiedziałam Leona 3 tygodnie i pewnie dlatego jest strach.
    A tak nie do tematu- wyskoczyła mi wiadomość: Przedłuż abonament premium- pozostało 7 dni, czy to coś oznacza? Czy po tym czasie nie będę mogła korzystać z belly?Bo ja nic za to nie płaciłam...
    Miłej niedzieli.

Psioszka będziesz mogła korzystać z Belly, ale część rzeczy będzie niewidoczna. Tutaj sobie porównaj czy ten podstawowy Ci wystarczy:
    https://bellybestfriend.pl/cennik.html

bzkxskf.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ,

ja tez jestem wysypana szczegolnie na dekoldzie . Kupilam sobie jakies dwie bluzki ciazowe na allegro , wszystko fajnie lezalo , kolory zywe - bylam tak zadowolona ze nawet myslalam czy nie kupic kolejnych w innych kolorach.
    Zadowolona ubralam czerwona i poszlam na urodziny znajomych w piatek- rozbieram sie w domu , patrze- a tu moj ukochany bialy biustonosz , ktory jako jeden jedyny idealnie juz na mnie pasuje stal sie caly rozowy ! co za franca bluzka !

ainer85 widzialam te spodnie na zywo w H&M bardzo fajne jakosciowy sa - rozmiaru niestety nie bylo na mnie a tez chetnie bym kupila.

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ainer85 wrote:
    hello niedzielnie!!
    u nas też zawierucha za oknem.... oby trochę się uspokoiło do wtorku, bo jedziemy do rodzinki. Lubie takie poranki córa jeszcze śpi, mężu też (ale akurat w tym nie ma nic dziwnego) a ja sobie kawke siorbie :)
    Wiecie co? wiem że jestem durna, ale zamówiłam kolejne spodnie na allegro :P jestem w 90% przekonana że będą za duże :P ale były bardzo tanie i grzech było nie spróbować, bo nie mam co założyć na impreze u babci, za kieckami nie przepadam a takie galoty do mojego biegłego żakietu powinny być ok. jakiś wisior ciekawy do tego i powinno być ok :P
    http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-hm-imitacja-skory-nowe-42-44-i5037380952.html

najwyżej opchnę je, nie stracę na nich :P

Szalona :D

małaMyszka, ainer85 lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Obadam jeszcze czy nie mam w pakiecie w luxmdzie szkoły rodzenia, najwyżej będę chodzić w dwa miejsca. W końcu od maja niby idę na L-4 więc będę umierać z nudów;)
    Paula to jak wybadasz kwestię SR w Luxmedzie to daj znać :)

małaMyszka, Paula_071 lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my zaczynamy dziś kolejny tc :) na obiadek do teściów, a teraz zajadamy drożdżóweczkę, którą wczoraj przytargała babcia męża :) miłej niedzielki :*

Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ale numer :)) myslalam ze to wymysl lub sposob aby pokazac w filmie ze kobieta jest w ciazy, ale uwaga... wlasnie jednoczesnie jem czekolade mleczna i zagyzam to kapusta kiszona - ba, popijam to woda z kapusty i nie moge przestac.

Moj maz zamknal sie w innym pokoju bo nie moze na to patrzec , a ja nie moge przestac :)))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 12:32

lys, mamasia, niecierpliwa, zabka11, małaMyszka, sylwucha89, Katarka, ainer85, Y, Aga89 lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona88 no to kosmiczna mieszanka! :D

9f7jtv73juycdhvl.png
  • mamasia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    dziewczyny ale numer :)) myslalam ze to wymysl lub sposob aby pokazac w filmie ze kobieta jest w ciazy, ale uwaga... wlasnie jednoczesnie jem czekolade mleczna i zagyzam to kapusta kiszona - ba, popijam to woda z kapusty i nie moge przestac.

Moj maz zamknal sie w innym pokoju bo nie moze na to patrzec , a ja nie moge przestac :)))

dobre, dobre :D

0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość

bzkxskf.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha az mnie zemdlilo Oma88 od tej Twojej mieszanki :P
    A ja jestem z siebie mega dumna zjadlam 1 krokieta i choc usmazylam sobie 2, to po 1 stwierdzilam, ze jestem juz najedzona i nie jem drugiego. Ciekawe jak szybko po niego polece, obstawiam, ze max za 1,5 h juz go nie bedzie :D Kto da wiecej??

• mamasia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Choć ja ostatnio zajadałam lody kabanosem :)

bzkxskf.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, ze nikt nie zdazyl dac'wiecej bo wlasnie szamam tego krokieta haha Wytrzymalam cale 15 minut :D

0na88, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość

• małaMyszka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Dobrze, ze nikt nie zdazyl dac'wiecej bo wlasnie szamam tego krokieta haha Wytrzymalam cale 15 minut :D
    Ha ha ha ha ha ha ha ale macie mixy!!!! Nie wierzę!!!! Mnie take mixy zawsze zastanawiały ale nie mam na razie takich potrzeb

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • Aska87 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja właśnie oglądam "i kto to mówi" masakra mimo że znam na pamięć cały film to pierwszy raz przeryczałam cały początek ehhh

0na88, Maniuś, małaMyszka lubią tę wiadomość

udało się w <3 9 <3 msc s
    SYNEK :*Patryk :* ur. 22.08.15 3170g 57cm 10 pkt :)
    relg3e5e4hiu7llr.png
    [*] 8.10.2016 7tc <3
  • Katarka Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie w 16 tc :) Leci ten czas :)

niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość

lb17w98.png
  • rybka1988 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny jestem w 13tyg6dni ciąży i zastanawiam się czy też macie już sporo odstające brzuszki?

89fb222d8f99a787cb58ecdeecb7f007.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
‹‹ 298 299 300 301 302 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ