SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
5ylwia pograj mu na nosie, niech mu się głupio zrobi i złóż mu zyczenia. Może zda sobie sprawę z tego jakim jest draniem, by tak denerwować kobietę w ciąż... choć buractwo może miec problem ze zrozumieniem, ale co Ci szkodzi. Bądź mądrzejsza niż on
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Maz przywiozl mi sok malinowy do herbaty i tantum verde- chyba jest troche lepiej z moim gardlem
Probowalam sie zdrzemnac bo oczy pieka..taki flaczek jestem,ale nie zasnelam,ale odpoczelam,sam fakt lezenia w ciszy w lozku z zamknietymi oczami pomaga:)
Nie zaszkosze dzidzi jak bede pila duzo herbaty? Bo jak ja pije to mi lepiej w gardle..małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dzięki wiedziałam, że mogę na Was liczyć
Nie odbiera! To nawet lepiej.. Napiszę mu smsa.. Na myśl o rozmowie z nim robi mi się niedobrze.. Od początku mam wrażenie, że jest na mnie wściekły, że zaszłam w ciąże! Zwłaszcza, że jedna koleżanka złamała rękę i jest na zwolnieniu.. Z drugiej strony co go to obchodzi! Mam prywatne życie nie będę się oglądała na innych! Po wczorajszej akcji podjęłam decyzję! 13 i 16 idę na urlop a od 17 na L4! Także jeszcze tylko 4 dni!
Świeci słońce, za godzinę zaczynam weekend, brzuszek rośnie! Życie jest pięknemamasia, sylwucha89, Migotkaa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A ja dziś idę zanieść dokumenty do księgowej i mam wy... w nosie
Jak umowa bedzie podpisana to nic mi zrobić nie mogą. Generalnie mamy umowę że pod koniec kwietnia idę na l4 - za które przez miesiąc jeszcze one płaca więc mam im zwrócić składki, ale jak mnie bardzo wkurzą... to naszej "umowy" nie ma nigdzie na papierze.
Ale to naprawdę musiały by mnie przeogromnie wkurzyć. Póki co wszystko pomalutku wraca do normy:)mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
5ylwia wrote:Dzięki wiedziałam, że mogę na Was liczyć
Nie odbiera! To nawet lepiej.. Napiszę mu smsa.. Na myśl o rozmowie z nim robi mi się niedobrze.. Od początku mam wrażenie, że jest na mnie wściekły, że zaszłam w ciąże! Zwłaszcza, że jedna koleżanka złamała rękę i jest na zwolnieniu.. Z drugiej strony co go to obchodzi! Mam prywatne życie nie będę się oglądała na innych! Po wczorajszej akcji podjęłam decyzję! 13 i 16 idę na urlop a od 17 na L4! Także jeszcze tylko 4 dni!
Świeci słońce, za godzinę zaczynam weekend, brzuszek rośnie! Życie jest piękne
W pełni popieramnie warto się stresować!
5ylwia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
hej! ja też do końca ciąży goliłam się sama, a jak leżałam na patologii 2 tyg przed porodem to co 2 dzień. Robiłam to na wyczucie, na ślepo
później tylko ostatni szlif z lusterkiem. Gorzej właśnie z nogami, bo nie ma jak sięgnąć
a co do sexiku, to jak sie bierze ta luteine do wcipnie to chyba nie można, nie?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Maz przywiozl mi sok malinowy do herbaty i tantum verde- chyba jest troche lepiej z moim gardlem
Probowalam sie zdrzemnac bo oczy pieka..taki flaczek jestem,ale nie zasnelam,ale odpoczelam,sam fakt lezenia w ciszy w lozku z zamknietymi oczami pomaga:)
Nie zaszkosze dzidzi jak bede pila duzo herbaty? Bo jak ja pije to mi lepiej w gardle..
Generalnie herbata czarna nie jest zalecana ciężarnym w dużych ilościach, ale jak teraz na wygonienie choróbska ją będziesz stosować, a później zmienisz w wodę i soki to nie powinno to bardzo wpłynąć na dzidzię. Jednak decyzja jak zawsze po Twojej/Waszej stronie.
O tym dlaczego nie powinno się jej dużo pić jest np. tu: http://www.babyboom.pl/ciaza/dieta_w_ciazy/co_jesc_w_ciazy/czy_kobieta_w_ciazy_moze_pic_herbate.htmlmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cholera nic mi nie przechodzi ten ból głowy, ciśnienie leci w dół 96/53, a mi się wydaje ze mi głowa dosłownie eksploduje, rzygać z wrażenia mi się chce
Próbowałam się przespać, ale nie da rady.
A mąż za 3,5h wyjeżdża i będę samaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 15:36
małaMyszka lubi tę wiadomość