SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
mój kiedyś kupil paczkę 12 sztuk i stwierdził,że zrobił zapasy na rok...jesslin87 wrote:To ostatnio moj maz poszedl spac wczesniej a ja no oczywiscie bylam na forum, klade sie a on sie dobiera. Mowie taa trza isc gumki wyciagnac a ten siega reka pod poduszke i mowi: czekalem az do mnie przyjdziesz.
Nie wiem czy pamietacie moje zdjecie zapasy gumek z pazdziernika? Nawet polowy zesmy nie wykorzystali...
Agaata, Katarka, magda sz, jesslin87, AgaSad, aaaaga, Martucha86, Amberla, Weridiana, Maniuś lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:niecierpliwa - Gdzies Ty ? Julka tak po dupie daje ?

Jestem, jestem nadrabiam, bo o 13.30 poszlam na spacer,a potem tesciowie wpadli na kawe, potem, kapiel, usypianie i musze Was nadgonic
Julka zasnela o 20 i juz wyspana
Zas nam sie porypalo z tym zasypianiem w lozeczku, zas sie rzuca, placze, musze bujac rozkiem, ale odwrotu nie ma,bo dzis sprzedalam kolyske
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 21:17
0na88 lubi tę wiadomość
-
Jakby mi maz zbil patere na ciasto to bym mu zrobila awanture ze uwaza ze jestem za gruba;))Agaata wrote:Ja ochujałam prawie przy odkurzaniu tego na kolanach, więc o skórce od chleba nie ma mowy. O perfekcyjnej pani domu też nie - bardziej mąż mógłby koronę dostać.
niecierpliwa, Aska87, Pulpecja, Paula_071, Agaata, Amberla lubią tę wiadomość

-
A ja dalej Osetii południowej nie skończyłam!
Ale mam niusa! Moje dziecko przeprosiło się z nakładkami... I co teraz? Może przez to dojenie na weekend jakiś nazwał mam? Cholera wie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 13:17
-
Apaczka moja tylko przy cycu zasypia
mąż właśnie ją nosi żeby ją zanudzić a wtedy cyc żeby nie odwalała cyrków przy cycku i zasnęła.
Ofka z tym blogiem to się zastanów, nie mogę się patrzeć na te szkapy mafaszjony itp. nie ogarniam w ogole tego trendu na "modę" czym tu sie podniecać.
Dla nas seks w gumkach nie istnieje. Raz ze przyjemności 15% w porównaniu do bez a dwa nasz pierwszy seks był w gumce, pękła. Znaliśmy się wtedy 2 miesiące więc tak średniawo... musiałam łyknąć escapelle czy jakoś tak. Drugi seks kupiliśmy inne gumki- też pękły. Dzikusy byliśmy na początku, kiedyś pisałam że raz straciłam przytomność podczas seksu heheh. Po tych kilku pęknięciach stwierdziliśmy że nigdy więcej gumek. -
My tez ale odstawilam tabsy a spirle moge dopiero za miesiac. Nigdy nigdy gumek nie uzywalam.magda sz wrote:Apaczka moja tylko przy cycu zasypia
mąż właśnie ją nosi żeby ją zanudzić a wtedy cyc żeby nie odwalała cyrków przy cycku i zasnęła.
Ofka z tym blogiem to się zastanów, nie mogę się patrzeć na te szkapy mafaszjony itp. nie ogarniam w ogole tego trendu na "modę" czym tu sie podniecać.
Dla nas seks w gumkach nie istnieje. Raz ze przyjemności 15% w porównaniu do bez a dwa nasz pierwszy seks był w gumce, pękła. Znaliśmy się wtedy 2 miesiące więc tak średniawo... musiałam łyknąć escapelle czy jakoś tak. Drugi seks kupiliśmy inne gumki- też pękły. Dzikusy byliśmy na początku, kiedyś pisałam że raz straciłam przytomność podczas seksu heheh. Po tych kilku pęknięciach stwierdziliśmy że nigdy więcej gumek.
-
Ja sie bardzo boje ze mi by sie blizna po cc rozeszla... ja nie wiem mysza mi tu wszyscy mowia zeby czekac dwavlata a nie rok, moze odczekajcie...i siora mowila ze porod sn ryzykowny po cc bo skorcze nadwyzezaja macice a tam jest blizna ktora sie nie rozciaga...
małaMyszka lubi tę wiadomość

-
Moja siostra ma. Ta hormonalna ona kosztuje tysiaka. Mowi ze po piersze wrocilo jej libido a zniknela suchosc pochwy, co miala po cc. Mozna przy tym plamic zamiast okresu, ona nie ma nic. Ale za to sa czeste infekcje po basenia albo po bzykaniu. Ciagle probiotyki, masci a to globulki. Moze ja poczekam az skoncze kp i wroce do krazka...magda sz wrote:Ciekawa jestem tej spirali, muszę pogadać z kimś kto miał i jak się z tym żyje. Czy naprawdę tyle tych efektów ubocznych