SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
jesslin87 wrote:To ostatnio moj maz poszedl spac wczesniej a ja no oczywiscie bylam na forum, klade sie a on sie dobiera. Mowie taa trza isc gumki wyciagnac a ten siega reka pod poduszke i mowi: czekalem az do mnie przyjdziesz.
Nie wiem czy pamietacie moje zdjecie zapasy gumek z pazdziernika? Nawet polowy zesmy nie wykorzystali...Agaata, Katarka, magda sz, jesslin87, AgaSad, aaaaga, Martucha86, Amberla, Weridiana, Maniuś lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:niecierpliwa - Gdzies Ty ? Julka tak po dupie daje ?
Jestem, jestem nadrabiam, bo o 13.30 poszlam na spacer,a potem tesciowie wpadli na kawe, potem, kapiel, usypianie i musze Was nadgonic
Julka zasnela o 20 i juz wyspanaZas nam sie porypalo z tym zasypianiem w lozeczku, zas sie rzuca, placze, musze bujac rozkiem, ale odwrotu nie ma,bo dzis sprzedalam kolyske
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 21:17
0na88 lubi tę wiadomość
-
Agaata wrote:Ja ochujałam prawie przy odkurzaniu tego na kolanach, więc o skórce od chleba nie ma mowy. O perfekcyjnej pani domu też nie - bardziej mąż mógłby koronę dostać.
niecierpliwa, Aska87, Pulpecja, Paula_071, Agaata, Amberla lubią tę wiadomość
-
A ja dalej Osetii południowej nie skończyłam!
Ale mam niusa! Moje dziecko przeprosiło się z nakładkami... I co teraz? Może przez to dojenie na weekend jakiś nazwał mam? Cholera wie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 13:17
-
Apaczka moja tylko przy cycu zasypia
mąż właśnie ją nosi żeby ją zanudzić a wtedy cyc żeby nie odwalała cyrków przy cycku i zasnęła.
Ofka z tym blogiem to się zastanów, nie mogę się patrzeć na te szkapy mafaszjony itp. nie ogarniam w ogole tego trendu na "modę" czym tu sie podniecać.
Dla nas seks w gumkach nie istnieje. Raz ze przyjemności 15% w porównaniu do bez a dwa nasz pierwszy seks był w gumce, pękła. Znaliśmy się wtedy 2 miesiące więc tak średniawo... musiałam łyknąć escapelle czy jakoś tak. Drugi seks kupiliśmy inne gumki- też pękły. Dzikusy byliśmy na początku, kiedyś pisałam że raz straciłam przytomność podczas seksu heheh. Po tych kilku pęknięciach stwierdziliśmy że nigdy więcej gumek. -
magda sz wrote:Apaczka moja tylko przy cycu zasypia
mąż właśnie ją nosi żeby ją zanudzić a wtedy cyc żeby nie odwalała cyrków przy cycku i zasnęła.
Ofka z tym blogiem to się zastanów, nie mogę się patrzeć na te szkapy mafaszjony itp. nie ogarniam w ogole tego trendu na "modę" czym tu sie podniecać.
Dla nas seks w gumkach nie istnieje. Raz ze przyjemności 15% w porównaniu do bez a dwa nasz pierwszy seks był w gumce, pękła. Znaliśmy się wtedy 2 miesiące więc tak średniawo... musiałam łyknąć escapelle czy jakoś tak. Drugi seks kupiliśmy inne gumki- też pękły. Dzikusy byliśmy na początku, kiedyś pisałam że raz straciłam przytomność podczas seksu heheh. Po tych kilku pęknięciach stwierdziliśmy że nigdy więcej gumek. -
Ja sie bardzo boje ze mi by sie blizna po cc rozeszla... ja nie wiem mysza mi tu wszyscy mowia zeby czekac dwavlata a nie rok, moze odczekajcie...i siora mowila ze porod sn ryzykowny po cc bo skorcze nadwyzezaja macice a tam jest blizna ktora sie nie rozciaga...
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Ciekawa jestem tej spirali, muszę pogadać z kimś kto miał i jak się z tym żyje. Czy naprawdę tyle tych efektów ubocznych