X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam miałam kiepski dzien. Małej idą żeby chyba i kweka ciagle... Lipa... Ale uwaga... Pierwszy raz przekręciła sie z pleców na brzuch a i od wczoraj wcina swoje stopy:-)

aaaaga, jesslin87, apaczka, magda sz, Paula_071, Martucha86, Amberla, witaminkab, Maniuś lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarka wrote:
    Agata, Ty chyba zamawiałaś kaszki Holle, podasz linka?

Niecierpliwa - od Ciebie poproszę linka do kartek na Dzień Babci i Dziadka :) Jak zamawiałaś kubek ze zdjęciem to też poproszę linka :)
    I jeszcze jakby mi któraś poleciła łyżeczkę do karmienia to byłabym wdzięczna :)
    http://allegro.pl/foto-kubek-fotokubek-ze-zdjeciem-na-prezent-i5788521871.html
    Kubki przyszly dzis, sa super

A to kartki
    http://allegro.pl/kartki-ze-zdjeciem-na-dzien-babci-i-dziadka-15x21-i5846231537.html

Ja karmie lyzeczkami z babydream, jestem zadowolona :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 20:36

Katarka lubi tę wiadomość

• Ofka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Ja dzisiaj miałam dobry dzień, ale niedawno mąż zbił paterę na ciasto w kuchni - armagedon, szkło było w całym domu - łącznie z sypialnią i łazienką! Skończyłam właśnie odkurzać i nadal nie jestem pewna czy wszystko zebrałam. Miałam umyć jeszcze koła z wózka, ale już mi się nie chce. Zostawiam to mężowi - w końcu za niego poodkurzałam.
    Perfekcyjna pani domu polecala zeby drobinki usuwac przy pomocy skirki od chleba, przykladasz i tym sposobem pozbywasz sie drobinek szkla...ochujalabym chyba.

magda sz, Agaata, Pulpecja, Paula_071 lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz spakowal tylko trzy prezerwatywy do maroka....muszevsie odchudzic.

apaczka, 0na88, AgaSad, magda sz, Agaata, Pulpecja, Katarka, niecierpliwa, Paula_071, aaaaga, Zetka, mamasia, Amberla lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokup na bezclowej haha niech sie maz zdzuwi :)

Pulpecja lubi tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka wrote:
    Ech ale ciężki dzień za mną. W sumie mała nie była wyjątkowo marudna tylko spała 4x 30 min :-/ nie wiem czy ona jakiś budzik ma w głowie czy co, że równo po 30 min się budzi ;-) Wczoraj po południu kimała 3h i to było piękne :-) No ale już jest w łóżeczku więc liczę, że mam chwilę na odpoczynek zanim się obudzi. Od niedawna nie zasypia przy cycu po wieczornym karmieniu tylko trzeba dać smoka i lulać. A Wasze dzieci zasypiają jeszcze przy cycu? U nas to się zdarza tylko w nocy.

Zamówiłam w Gemini miseczki, kubeczki, kaszki i parę innych dupereli i zapłaciłam ponad 200 zł :-/

Mój zasypia ale zazwyczaj zaraz po kontakcie z łóżeczkiem następuje cudowne przebudzenie i muszę usypiać ze smoczkiem albo jeszcze raz brać do cyca..

apaczka, Paula_071 lubią tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:

tak buchnelam smiechem ze mala z drzemki wybudzilam !
    Ofka - a moze to tylko podstep i planuje kolejnego potomka ?

niecierpliwa lubi tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:

hihih.. pewnie doszedł do wniosku że w domu byłaś zmęczona dzieckiem a tu nauką:)

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:

Mój mąż mówi, że i tak mu dobrze, że aż 3 na tydzień. On biedak mówi, że by nie pakował, bo nie opłaca się wozić w dwie strony :-P

0na88, Aska87, apaczka, jesslin87, Pulpecja, Katarka, magda sz, małaMyszka, niecierpliwa, Paula_071, aaaaga, Martucha86, Zetka, mamasia, Migotkaa, Amberla, witaminkab, Maniuś lubią tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Perfekcyjna pani domu polecala zeby drobinki usuwac przy pomocy skirki od chleba, przykladasz i tym sposobem pozbywasz sie drobinek szkla...ochujalabym chyba.

Ja ochujałam prawie przy odkurzaniu tego na kolanach, więc o skórce od chleba nie ma mowy. O perfekcyjnej pani domu też nie - bardziej mąż mógłby koronę dostać.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Hmm jak mafaszion i te inne blogerki. Ale to trzeba byc szczuplym i zamieszczac selfi...
    Eee tam ile można oglądać zdjęcia chudych laleczek.. Lepiej przeczytać dobry tekst z jajem i poprawić sobie humor :)

• apaczka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    tak buchnelam smiechem ze mala z drzemki wybudzilam !
    Ofka - a moze to tylko podstep i planuje kolejnego potomka ?
    Też obstawiam tego potomka ;-)

Amberla lubi tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisałam posta ale go skasowałam. Grunt to być niezdara.

małaMyszka lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu byl spoijler na wspolnej...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 21:37

0na88 lubi tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mowi ze jedna chcial uzyc dwa razy.

Agaata, magda sz, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ostatnio moj maz poszedl spac wczesniej a ja no oczywiscie bylam na forum, klade sie a on sie dobiera. Mowie taa trza isc gumki wyciagnac a ten siega reka pod poduszke i mowi: czekalem az do mnie przyjdziesz.

Nie wiem czy pamietacie moje zdjecie zapasy gumek z pazdziernika? Nawet polowy zesmy nie wykorzystali...

74diqps6a69lyc94.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka a jak hotel przy lotnisku? Znosny?

74diqps6a69lyc94.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin87 wrote:
    To ostatnio moj maz poszedl spac wczesniej a ja no oczywiscie bylam na forum, klade sie a on sie dobiera. Mowie taa trza isc gumki wyciagnac a ten siega reka pod poduszke i mowi: czekalem az do mnie przyjdziesz.

Nie wiem czy pamietacie moje zdjecie zapasy gumek z pazdziernika? Nawet polowy zesmy nie wykorzystali...
    Romantyczny...i jak grzecznie czekal az skonczysz na forum

Zetka lubi tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin87 wrote:
    Ofka a jak hotel przy lotnisku? Znosny?
    Tak super. Ale lezymy wsxyscy w lozku pali sie swiatlo, Iwek miedzy nami nie moze zasnac.

tb73i09k881y3sjt.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin87 wrote:
    Kurcze ogladam na wspolnej i w nastepnym odcinku w wyniku zbyt poznej cesarki umrze jedno z blizniat i ja wiem ze to serial ale takie sa realia ze czekaja z cc do samego konca. Kuzwa musze startowac do rzadu i zmienic system karny. Tak zeby po takim incydencie taka osoba byla skonczona.

Jessslin ja tez ogladalam , i z zacietym tchem zamierzalam czekac na jutrzejszy odcinek ale widze ze juz nie musze , thx ;-)

niecierpliwa lubi tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
‹‹ 2941 2942 2943 2944 2945 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ