SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tam miałam kiepski dzien. Małej idą żeby chyba i kweka ciagle... Lipa... Ale uwaga... Pierwszy raz przekręciła sie z pleców na brzuch a i od wczoraj wcina swoje stopy:-)
aaaaga, jesslin87, apaczka, magda sz, Paula_071, Martucha86, Amberla, witaminkab, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Katarka wrote:Agata, Ty chyba zamawiałaś kaszki Holle, podasz linka?
Niecierpliwa - od Ciebie poproszę linka do kartek na Dzień Babci i DziadkaJak zamawiałaś kubek ze zdjęciem to też poproszę linka
I jeszcze jakby mi któraś poleciła łyżeczkę do karmienia to byłabym wdzięczna
Kubki przyszly dzis, sa super
A to kartki
http://allegro.pl/kartki-ze-zdjeciem-na-dzien-babci-i-dziadka-15x21-i5846231537.html
Ja karmie lyzeczkami z babydream, jestem zadowolonaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 20:36
Katarka lubi tę wiadomość
-
Agaata wrote:Ja dzisiaj miałam dobry dzień, ale niedawno mąż zbił paterę na ciasto w kuchni - armagedon, szkło było w całym domu - łącznie z sypialnią i łazienką! Skończyłam właśnie odkurzać i nadal nie jestem pewna czy wszystko zebrałam. Miałam umyć jeszcze koła z wózka, ale już mi się nie chce. Zostawiam to mężowi - w końcu za niego poodkurzałam.
magda sz, Agaata, Pulpecja, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
apaczka wrote:Ech ale ciężki dzień za mną. W sumie mała nie była wyjątkowo marudna tylko spała 4x 30 min
nie wiem czy ona jakiś budzik ma w głowie czy co, że równo po 30 min się budzi
Wczoraj po południu kimała 3h i to było piękne
No ale już jest w łóżeczku więc liczę, że mam chwilę na odpoczynek zanim się obudzi. Od niedawna nie zasypia przy cycu po wieczornym karmieniu tylko trzeba dać smoka i lulać. A Wasze dzieci zasypiają jeszcze przy cycu? U nas to się zdarza tylko w nocy.
Zamówiłam w Gemini miseczki, kubeczki, kaszki i parę innych dupereli i zapłaciłam ponad 200 zł
Mój zasypia ale zazwyczaj zaraz po kontakcie z łóżeczkiem następuje cudowne przebudzenie i muszę usypiać ze smoczkiem albo jeszcze raz brać do cyca..
apaczka, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Moj maz spakowal tylko trzy prezerwatywy do maroka....muszevsie odchudzic.
Mój mąż mówi, że i tak mu dobrze, że aż 3 na tydzień. On biedak mówi, że by nie pakował, bo nie opłaca się wozić w dwie strony0na88, Aska87, apaczka, jesslin87, Pulpecja, Katarka, magda sz, małaMyszka, niecierpliwa, Paula_071, aaaaga, Martucha86, Zetka, mamasia, Migotkaa, Amberla, witaminkab, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Perfekcyjna pani domu polecala zeby drobinki usuwac przy pomocy skirki od chleba, przykladasz i tym sposobem pozbywasz sie drobinek szkla...ochujalabym chyba.
Ja ochujałam prawie przy odkurzaniu tego na kolanach, więc o skórce od chleba nie ma mowy. O perfekcyjnej pani domu też nie - bardziej mąż mógłby koronę dostać. -
To ostatnio moj maz poszedl spac wczesniej a ja no oczywiscie bylam na forum, klade sie a on sie dobiera. Mowie taa trza isc gumki wyciagnac a ten siega reka pod poduszke i mowi: czekalem az do mnie przyjdziesz.
Nie wiem czy pamietacie moje zdjecie zapasy gumek z pazdziernika? Nawet polowy zesmy nie wykorzystali... -
jesslin87 wrote:To ostatnio moj maz poszedl spac wczesniej a ja no oczywiscie bylam na forum, klade sie a on sie dobiera. Mowie taa trza isc gumki wyciagnac a ten siega reka pod poduszke i mowi: czekalem az do mnie przyjdziesz.
Nie wiem czy pamietacie moje zdjecie zapasy gumek z pazdziernika? Nawet polowy zesmy nie wykorzystali...Zetka lubi tę wiadomość
-
jesslin87 wrote:Kurcze ogladam na wspolnej i w nastepnym odcinku w wyniku zbyt poznej cesarki umrze jedno z blizniat i ja wiem ze to serial ale takie sa realia ze czekaja z cc do samego konca. Kuzwa musze startowac do rzadu i zmienic system karny. Tak zeby po takim incydencie taka osoba byla skonczona.
Jessslin ja tez ogladalam , i z zacietym tchem zamierzalam czekac na jutrzejszy odcinek ale widze ze juz nie musze , thxniecierpliwa lubi tę wiadomość