X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesslin luz ;-)

jesslin87 lubi tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin87 wrote:
    Tu byl spoijler na wspolnej...
    Też zdążyłam przeczytać ;-) na początku się zasmuciłam, że już wiem ale z drugiej strony oglądam tylko jak przez przypadek włączę tv więc nic mnie nie zaskoczy :)

• lys Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam nadal zerowe libido. ..

Agaata lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Ja wręcz na minusie ;-)

lys, Katarka lubią tę wiadomość

• Martucha86 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś zakupiliśmy pampersy rozmiar 4:)! Jak ten Chłopak rośnie :)! Wywołalismy tez zdjęcia z pierwszuch 6 m...wybralismy 207. Mamy ponad 1200. Dwa wieczory nam to zajęło. Miło powspominać :)!
    Uzupelnilismy tez kilka stron w "albumie maluszka".

Usmialismy się z 3 gumek męża Ofki; )! Wczoraj nadrabialismy nasze zaległości w przytulaniu i poszły 2 także w lutym celibat;) ;) ;) ...jak u Pulpy; )! Hehe!

Jednym okiem oglądałam Na Wspólnej i aż mnie ciary przechodziły jak Joanna rodziła. Wspominalyscie porody...mój był hmmm sprawny i szybki :) wspominam dobrze. Za to później nie było kolorowo. Było minęło. Teraz jest super:)!

Staś słodko śpi i zaraz ja też wskakuje do wyrka! Spiaca nie jestem ale w nocy jak Młody wstanie to będę stekac jak zaraz nie przytule poduszki! Komu ja to mówię; )!

Ofka udanego wypoczynku :)!

Pulpecja, lys, 0na88, Migotkaa, jesslin87, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość

5fo2vs9.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wlasnie Magda Kasiaen sie odezwala czy nadal cisza?

74diqps6a69lyc94.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:

Nie martw się, ja też. Rozmawiałam z koleżanką, która też kp i ma to samo :/

lys lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze zatem że to nie tylko ja tak mam bo juz się bałam ze coś ze mną nie halo.
    Juz nie pamiętam dokładnie ale my ostatni raz to chyba w marcu zeszłego roku :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 23:03

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Neyla Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jesslin87 wrote:
    Kurcze tak malo tego seksu jest ze szkoda mi sie jest truc tabsami a ta spirala to wlasnie boje sie efektow ubocznych inie wiem czy sa takie na dwa lata za tyle bym chciala byc w ciazy.

No właśnie ja też biorę tabsy, a seksu praktycznie nie ma - chyba na tym polega ich skutecznośc...libido spada i w efekcie Ci się seksu nie chce. Spiralę mi tez gin proponował (na 5 lat), ale to się z moimi wierzeniami gryzie. Po tym co przeszliśmy starajac się o ciążę spirala to dla mnie świadome prowokowanie poronień.

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie libido wysokie, wróciło do normy z przed ciąży ale mąż chyba teraz tabletki anty łyka bo coś zgrać się nie możemy,albo ma kogoś na boku cwaniaczek ewentualnie czeka aż zrzuce trochę kg ;-) heh chyba mu próbę jajek zrobię, podobno jak są puste to wypływają na powierzchnię wody. Piszę to i leje a mąż leży obok ;-)

jesslin87, 5ylwia, mamasia, mamasia, Paula_071, Martucha86, niecierpliwa, Amberla, magda sz, Zetka, Katarka, witaminkab, Weridiana, małaMyszka, Maniuś lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Hermiona Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam wrażenie, że karmienie piersą zabija libido. Ja czuję czasem tylko taką fizyczną potrzebę seksu, nie wiem jak to opisać, ale jak przychodzi co do czego, to nie mam nastroju romantycznego ani erotycznego, trudno mi się podniecić, orgazmy jak są to jakieś nędzne :( Ciąża - to było coś. Mój najlepszy seksualnie czas nie licząc nastoletnich początków. A nawet lepszy w sumie. Chętnie bym zaszła w nową ciążę już, ale chyba to tak działa, że jak zajdę (kiedy wróci mi płodność, bo jeszcze miesiączki jeszcze nie mam), to stracę mleczko, nie? A nie chcę małej zabierać mleczka.

magda sz lubi tę wiadomość

ijpbo7esx952zvu4.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hermiona pokarm na ogol nie zanika po zajściu w ciążę. Podczas prawidłowo przebiegającej ciąży można nadal Kp. Przynajmniej w teorii.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 23:58

9f7jtv73juycdhvl.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale bez miesiaczki podczas kp mozna zajsc w ciaze. Z tego co dobrze rozumiem to normalnie jest owulacja tylko bez okresu. Xhyba ze zyje w bledzie...

74diqps6a69lyc94.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przy tabsach ciagle mialam infekcje a odkad odatawilam 18 miechow ani jednej pozniej w ciazy mialam.

74diqps6a69lyc94.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje libido tez zerowe, trochę mi razniej ze nie jestem sama, próbowaliśmy wrócić ale mnie bolało jak cholera i mam chyba uraz..
    Czasem mam ochotę ale też nie mogę się zgrać z mężem tymbardziej ze nadal ja śpię z małym a on w sypialni... może jakby młody przesypial nocki byłoby inaczej a tak to co.. nastroju nie ma bo gad co chwile się budzi, kiedyś po kąpieli spał min 3 godz a teraz potrafi obudzić sue 3-4 razy w ciągu 2 godz..
    okres tez mi nie wrócił, myślimy o kolejnym dziecku ale chyba bocian nam przyniesie

Martucha86 lubi tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziecko dopiero usnelo. Myslalam ze oszaleje braklo mi sil. Maz go uspal. Nakgorsze ze on sie przejada. Juz mam tego pewnosc 40 min po jedzeniu a mu sie ciagle odbija i odbija i konca nie bylo widac. Mam dosyc. Obawiam sie ze po takich jazdach maz nigdy nie bedzie chcial 2. Ide sie kapac i spac.

74diqps6a69lyc94.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 01:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja noc tez beznadziejna. Najpierw nie mogłam zasnąć a ja zasnęłam w końcu to mała się budzi co chwile.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 02:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys moj tez jednak nie zasnal na dlugo bo na 10 min i znowu bujanie a teraz je na spiocha.

Marze chociaz o 5 h ciaglego snu.

lys lubi tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 02:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Proba snu nr 2 mam nadzieje ze teraz pospi.

74diqps6a69lyc94.png
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 02:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja kurna chora jestem. Pojechalismy na zakupy, zachaczylismy o dom tesciowej. Tam pogadalismy troche i nagle mnie zmulilo i momentalnie oslablam. Mowie do mojego zbieramy sie natychmiast, bo nie wiem co sie ze mna dzieje. Zanim dojechalismy do domu bolalo mnie juz wszystko, nawet skora. Wykapalismy mlodego, a mi sie zrobilo tak kurewsko zimno. Opatulilam sie w cieply szlafrok i dwa koce. Temp. mierze 36,6, sobie pomyslalam hipochondryczka jak nic. Z wlasnej nieprzymuszonej woli wypilam mleko z miodem i czosnkiem. Teraz sie budze i goraca mi przeokropnie, no i temp.38,6 - o dziwo czuje sie lepiej, choc i tak wszystko boli. To chyba grypa, normalnie rozlozylo mnie w 10 min. Musze sie z rana wbic do lekarza, a jeszcze pobpoludniu czeka mnie wycieczka ok 250 km w obie strony i to za kierownica. Umre po drodze.

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
‹‹ 2943 2944 2945 2946 2947 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ