SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A i wiecie co? Life is a bitch jak to mówią. To co mnie zawsze bardzo irytowalo to płaczące dzieci a w szczególności moi siostrzeńcy i telefony od mojej siostry gdzie połowa tego co mówiła była zagluszana przez krzyki jej synów. I co? I mam bardzo dużo płaczące krzyczące marudzace dziecko. Dostrzegam również ze to nie tylko kwestia problemów zdrowotnych ale też jej charakterek. Ironia losu.
-
aaagaa Lilunia ostatnio też miała fazę ze kaszlala bez przerwy i tez zaczęłam się zastanawiać czy aby to zabawa i ślina czy chorobsko ale przestała i przerzucila się na symulowanie dzwiekow dławienia.
Zetka, apaczka, aaaaga, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Katarka trzymam kciuki!
Dzis ja mam pytanie z serii CZY WASZE DZIECI chrumkaja tak nosem?? Bo Julka tak robi od urodzenia, ale tesciowa twierdzi, ze to normalne nie jest i od paru dni sie nad tym zastanawiam
Laura czasem jak się obudzi rano po nocy to słychać takie coś jakby miała gdzieś tam głęboko katar, bo jak oddycha to słychać takie właśnie chrumkanie (jeśli to samo mamy na myśli), ale jak Ją przystawię do piersi to już nic nie słychać i potem tez już nic, więc katarek to nie jest. -
kurcze spanie w rozku
u nas ani razu sie małego nie dało zawinąć, otulacze to też było zło wcielone ... rece musza byc wolne i juz
u nas tylko spiworek zdaje egzamin
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki:)
Doczytaklam Was wczoraj wieczorem ale już nie napisałam bo padłam w łózku, u nas mąż ma urlopik od wczoraj więc jest rodzinnie:) Jutro 30 urodziny męża, w domu szykujemy mała imprezkę to tez troche roboty, będzie moje rodzenstwo, brat mojego P noi tesciowie i moja mama:)
Ofka Ty łobuziaro, posikac się można jak sie Ciebie czyta:)
Pulpecja ale masz piękne dziewczyny, podobne do siebie:)
Zetka synuś cudny, bęzie kiedyś mama pilnować
Martucha my na pampersach 4 już 3 tydzień, używamy na zmiane dady i pampersa bo teściowa kupuje pampersy a szczerze to ja ju znie kupuje bo to bez róznicy czy założe dade czy pampersa bo po 2h jak Szymonkowi się włączy sikanie to i tak i tak trzeba przebrać.
Aaa wczoraj pedriatra mówiła ze wit d podajemy cały zcas dziecku, ne podawać w okresach letnich czerwiec-wrzesien,a tak to cały czas, i podawac w obecności tłuszczów bo inaczej sie nie wchłonie, polecałą Omega Med+ D3, albo Bobik DHA lub Bio Aron Baby
Odnośnie podawania płynów to powiedziała, żeby sie nie przejmowac bo najwidoczniej wystarcza mu to co z mleka, a jeżeli pampers mokry to jest ok.
Szymonek wstał o 6, pogadał godzine, cała godzinę, hcyba cos mu na sercu leżało i pospalismy do 9:)
Miłęgo dnia kobitki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 09:57
Zetka, lys, 0na88, 0na88, jesslin87, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość
-
Odnosnie fotografowania i kamerowania na weselu, my mieliśmy znajomego męza ze studiów, 5 lat temu zapłacilismy za wszystko 1300 zł, po 5 latach chłopaki za kamerę plus zdj biorą 5 tys:) Tak że moze warto sie przebranzowic hehe:)
Amberla lubi tę wiadomość