Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • Migotkaa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaga wrote:
    Migotka Szymek niedługo pol roku bedzie mial woow nasz starszak

Nom, o tym wczoraj pomyślałam, nie wiem kiedy to zleciało, taki duzy chlopak juz

aaaaga lubi tę wiadomość

gwig1q1.png

8e44aa0d87.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka grzejesz juz zadek na słonku?

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Zetka pyszny co nie? niby prosty ale jaki pyszniutki, ja tez opierdzieliłam cała blache <wstyd>
    Bardzo :) dałam 3 jajka bo mi się skończyły ale wyszedł :) o połowę mniej cukru a o tak był bardzo słodki.

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zetka wrote:
    Lys, nawet jeśli mąż nie będzie w stanie fizycznie Ci aż tak bardzo pomoc, to na pewno psychicznie będzie Ci lepiej.
    A planowo (bez przyspieszania) kiedy miał być i na jak długo?

Zgadza się. Planowo miał być na początku lutego i zostać na 2 miesiące.

Zetka lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam murzynka :) ależ bym zeżarła

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys- gdzies przegapiłam, to kiedy wraca mąż ? i na jak dlugo bedzie?
    Jesteś mistrzem, masz tyle sił...

lys lubi tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina poprosiłam żeby wrócił wcześniej i jak się uda to będzie w połowie stycznia

9f7jtv73juycdhvl.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No lys to prawda , jestes nasza forumowa supermama !

Myslalam ze wyjde na spacer ale u nas sniezyca , poczekam chwile moze troche przejdzie.
    Pieknie jest , Zoska patrzyla przez okno jak zahipnotyzowana.

lys, Amberla lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, u nas dzisiaj gorsza noc. W sumie to już nie pamiętam kiedy ostatnio taka była - karmienie o 00:50, 4:30, 6:20 i pobudka o 8:00 - na szczęście mąż jest w domu i zabrał Huberta o tej 8:00 a ja spałam jeszcze do 10:00. Nie wiem co go naszło, że się tyle razy budził, mam nadzieję, że to jednorazowa sprawa, bo oszaleję.

Teraz Hubert śpi, później idziemy na rodzinny spacer.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem wiecznie niewyspana, niezależnie ile bym nie spała.. Mąż ma urlop więc trzeba to wykorzystać niech znosi wózek i idziemy na spacer i zakupy :) później do siostry na paznokcie, a wieczorem przychodzą do nas znajomini muszę zrobić jakieś salatki, przekąski.. Kiedyś lubiłam robić takie rzeczy, a teraz jakoś mi się nie chce.. Mam tylko nadzieję, że jak przyjdą to Oli będzie spał bo jak nie to pewnie będę siedzieć z nim i cyckiem w sypialni, a mąż będzie popijał wódeczkę zadowolony ;-)

• Zetka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas szaro buro.

Lys, już niedługo. Ten czas tak zapierdziela że szok. Już 1/4 stycznia za nami a dopiero były święta.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 10:58

lys, jesslin87 lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eeee dziewczyny pochlebiacie mi ale to się mija z rzeczywistością. Gdybym jeszcze codziennie obiad gotowała pasowała i miała błysk w mieszkaniu to mogłabym się tak czuć ale prawda jest inna. Obiad raz na 2/3 dni; w ogóle nie prasuje i mieszkaniu panuje nieład (niestety nie artystyczny). Do tego mój główny outfit to stare dresy i rozciągnięty tshirt. Często obrzygane przez małą bo przecież nie będę się przebierać 10 razy dziennie.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za to mi pod taką super mamuske pasuje Mysza. Pisała kiedyś ze codziennie wstaje bladym świtem śniadanie mężowi robi wyprowadza psa znosi wozek prasuje gotuje wychodzi na spacer z Sebkiem i jeszcze nie narzeka.
    Oo albo nasze mamuśki z kilkoma dziećmi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 11:07

niecierpliwa, jesslin87, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys- zeby nie maż to ja pewnie tez bym nie gotowala bo samej sobie sie nie chce, ja tam bym mogła jesc jajka na obiad :P a jak juz jest mysl ze ten obiad zje mąż i ja to inaczej. Wystrojona po domu tez nie chodze tylko najczęsciej w takich dresowcyh sukienkach bo lubie miec głoe nogi :P a jednak mam w miare grzeczne dziecko, bez zadnych problemów brzuszkowych,zaparc itp. wiec jakbys miała jeszcze błsyk w domu,siebie w krynolinach, obiad ugotowany to bys była..hm..nie ..nawet nie ma do kogo porównac bo to chyba nie jest mozliwe ;p

lys, 0na88, Zetka, jesslin87 lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Martucha86 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Migotkaa wrote:
    Nom, o tym wczoraj pomyślałam, nie wiem kiedy to zleciało, taki duzy chlopak juz
    Staś za 5 dni ma 6 m i ciężko mi troszkę pogodzić się z tym ze tak szybko czas mija. Ja w tym roku 30.
    Mam natłok myśli i robie sie sentymentalna wiec kończę te wyliczanki; )

lys, 0na88, aaaaga, niecierpliwa, Zetka, Migotkaa, jesslin87, Paula_071, mamasia, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość

5fo2vs9.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehehe no to bym była superbohaterem :p a po godzinach i świat bym ratowała. ;)

Kkarolinaaaa, Zetka, jesslin87, mamasia lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys ja po domu chodze tak ubrana ze nawet kurierowi bym nie otworzyla w takim stroju... najgorsze szmaty mam na sobie ;-) Kiedy wiem ze przesylka jest nadana to na drugi dzien ubieram juz cos bardziej domowego i do otwierania drzwi .. bo tak to jak kocmoluch ;-)
    i to prawda gdyby nie maz tez bym nie gotowala , pewnie na zupkach chinskich bym leciala ;-)

lys, Martucha86, niecierpliwa, Zetka, jesslin87, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udalo mi sie uspac mala o 9:30 o dalej spi, fakt ze z moim cycem w buzi ktorego nie ssie ale musi go czuc..odrazu mi lepiej jak ciut pospalam. Boze jak ja kocham te moje dziecko spi wtulone, najlepsza jest fryzura kazdy wlos w inna strone wyglada tak uroczo ze tylko ja zjesc :)

lys, Martucha86, Zetka, jesslin87, mamasia, Maniuś lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • apaczka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Lilusia zaraz skończy 5 mcy, wow :-) jeszcze tylko żeby te problemy brzuszkowe Was opuściły.

Ja dzisiaj zważyłam moją lalę i waży 6250g czyli tak sobie rośnie w swoim tempie :-) a teraz w 5 dni machnęła 100g. Od niedawna nie usypiam jej na rękach tylko w łóżeczku - mamy bujane. Zauważyłam, że zrobiło jej się niewygodnie na rękach.

lys, niecierpliwa, jesslin87, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona hehe no właśnie ja też bym się wstydzila otworzyć komuś drzwi :p

0na88 lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
‹‹ 2946 2947 2948 2949 2950 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ