SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lys moj maz cale g.. robi przy malej bo cyc i cyc ale czasem przewinie kupy zwykle ja przewijam bo widze ze on krepuje sie jej pipke umyc i kupa zostaje miedzy wargami.., ostatnio go zmuszam do kapania jej zeby sie oswoil z golaskiem i zeby sie nie krepowal bo to jego malutka corka. W nocy nie wstal ani razu od porodu. No i ponosi ja i sie pobawi ale co wszystkie wizyty u lekarza to ja bo on w pracy, spacery ja on mi tylko stelaz znosi ktory jest teraz polowe lzejszy niz Maja ubrana w gondoli.W domu to prasuje, poodkurza i smieci wynosi i to by bylo wszystko. Ale sama mysl ze jest sprawia ze mi lzej bo moge mu dac dziecko i pojsc na chwile do sklepu, siku czy posiedzec na forum bex spiny.
-
Apaczka najważniejsze że rośnie. Moja pewnie zaraz dobije do 9kg i ja wcale się z tego nie cieszę bo ten ciężar codziennie dźwigać to nie jest łatwo. Do tego problem z ubraniami bo np potrafią być dobre na długość ale za ciasne.
Szybko rosną nasze dzieciaczki za chwilę któraś tu napisze ze jej pociecha raczkuje a potem inna doda ze pierwsze kroki za nią. A pamiętam jak się bałam zostać sama z dzieckiem bo ona była taka malutka.Martucha86, apaczka, Zetka, jesslin87, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość
-
sluchajcie,a jak dziecko samodzielnie nie siedzi to w spacerówce musi byc na leząco czy moze byc na półleżąco ?bo przypomniało mi się jak bylam na pierwszych spacerach z Polą i spotkalam koleżanke, jej córka wtedy wlasnie miałą równo 4 miesiace i jezdzila w spacerówce na póleżąco. Za miesiacp ewnie pesiadziemy się na spacerówke i tak dumam czy bedzie musiala leżec na płasko..
-
No mnie przerazaja te kilogramy do noszenia, moja pewnie 8kg wazy, czesto karmie ja na chodzaco, nie wiem co bedzie jak bedzie wazyc 14kg i tez bede musiala ja tak karmoc bo zem nauczyla, takzw zazdroszcze mamom dzieci drobinek. Kolezanki corka rok i 5 miesiecy i wazy 8 kg... Biega juz wiec Andzia nie musi jej nosic. Moja pewnie w tym wieku na bank przekroczy 14 kg
-
magda sz wrote:Ona ja do 15 w pizamie do karmienia
miny kurieriow bezcenne
nie raz zdarza sie ze karmie i otwieram, Ci mlodzi kurierzy najlepsi tacy speszeni hehe
O odwazna jestesja karmie tylko przy mezu,rodzicach,narzeczonej szwagra i koleżankach
a tak to zawsze wychodze do innego pokoju,nakarmie i wracam
Zetka lubi tę wiadomość
-
ja mam na sobie leginsy z pepco za cale 19,99 juz rozciagniete i bluzke obśliniona i obrzygana wlosy w nieladzie i wlasnie zauwazylam ze mam upackane okulary ale spoko za 2 godziny wychodzimy na spacer to sie oporządze heheheh
w sumie to ja daje rade zrobić obiad poscielic lozko zrobic male zakupy i ze dwa razy w tygodniu ogarnąć mieszkanie
na szczęście moj T juz nie ma pretensji bo na poczatku troche mial dopoki nie trafil na humory mlodego jak mial dzien wolny i od tamtej pory cisza ze cos nie jest zrobione hehehe
no ale nie ukrywam ze jak mam chwile to jestem z wami ale ciiiichosza
jak bylam w ciazy mialam wyobrazenia ze bede w domu z dzieckiem to chata na blysk super obiadki podszkole sie w pieczeniu ciast uwielbiam piec domowy chleb itp a tu kuzwa dupa bladalys, Zetka, jesslin87, 0na88, Amberla lubią tę wiadomość
-
Lys no nie powiedzial mi tego ale widze ze zawsze jak przewija to stara sie omijac ta pipke i taki zawstydzony przy tym. Wczoraj poprawialam po nim. Nie chcialam mu wprost mowoc - co Ty sie boisz dotknac pipki dziecka, tylko mowie ze myj dokladnie pipke bo bakterie sie dostana o zapalenia dostanie. Jak ja kapal ostatnio to tez patrze a pipki nie wymyl. No wnioskuje ze sie krepuje bo widzi jak ja ja myje i przewijam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 11:33
-
Karolina moja je o sra w najbardziej nieodpowiednich miejscach
ile razy w CH musialam karmoc bo ryk, na lawce przed ocieplanym blokiem pelnym roboli na fajce..w kancerali przy ksiedzu jak zapisywalam na chrzest. Poczatkowo strzelalam buraka ale corka mnie przechrzcila w bojach i zrozumialam ze to tak jakbym ja kanapke jadla tak dla niej cyc, zupelnie naturalne. Na szczescie ludzie zwykle sie usmiechaja zyczliwie ale jakby mi ktos rzucil chamskim tekstem to nie recze za siebie i swoje cyce.