X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys moj maz cale g.. robi przy malej bo cyc i cyc ale czasem przewinie kupy zwykle ja przewijam bo widze ze on krepuje sie jej pipke umyc i kupa zostaje miedzy wargami.., ostatnio go zmuszam do kapania jej zeby sie oswoil z golaskiem i zeby sie nie krepowal bo to jego malutka corka. W nocy nie wstal ani razu od porodu. No i ponosi ja i sie pobawi ale co wszystkie wizyty u lekarza to ja bo on w pracy, spacery ja on mi tylko stelaz znosi ktory jest teraz polowe lzejszy niz Maja ubrana w gondoli.W domu to prasuje, poodkurza i smieci wynosi i to by bylo wszystko. Ale sama mysl ze jest sprawia ze mi lzej bo moge mu dac dziecko i pojsc na chwile do sklepu, siku czy posiedzec na forum bex spiny.

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apaczka najważniejsze że rośnie. Moja pewnie zaraz dobije do 9kg i ja wcale się z tego nie cieszę bo ten ciężar codziennie dźwigać to nie jest łatwo. Do tego problem z ubraniami bo np potrafią być dobre na długość ale za ciasne.
    Szybko rosną nasze dzieciaczki za chwilę któraś tu napisze ze jej pociecha raczkuje a potem inna doda ze pierwsze kroki za nią. A pamiętam jak się bałam zostać sama z dzieckiem bo ona była taka malutka.

Martucha86, apaczka, Zetka, jesslin87, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona ja do 15 w pizamie do karmienia :) miny kurieriow bezcenne :) nie raz zdarza sie ze karmie i otwieram, Ci mlodzi kurierzy najlepsi tacy speszeni hehe

0na88, Zetka, jesslin87, Aska87 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sluchajcie,a jak dziecko samodzielnie nie siedzi to w spacerówce musi byc na leząco czy moze byc na półleżąco ?bo przypomniało mi się jak bylam na pierwszych spacerach z Polą i spotkalam koleżanke, jej córka wtedy wlasnie miałą równo 4 miesiace i jezdzila w spacerówce na póleżąco. Za miesiacp ewnie pesiadziemy się na spacerówke i tak dumam czy bedzie musiala leżec na płasko..

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda jak to krępuje się pipke małej umyć.

9f7jtv73juycdhvl.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No mnie przerazaja te kilogramy do noszenia, moja pewnie 8kg wazy, czesto karmie ja na chodzaco, nie wiem co bedzie jak bedzie wazyc 14kg i tez bede musiala ja tak karmoc bo zem nauczyla, takzw zazdroszcze mamom dzieci drobinek. Kolezanki corka rok i 5 miesiecy i wazy 8 kg... Biega juz wiec Andzia nie musi jej nosic. Moja pewnie w tym wieku na bank przekroczy 14 kg

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Ona ja do 15 w pizamie do karmienia :) miny kurieriow bezcenne :) nie raz zdarza sie ze karmie i otwieram, Ci mlodzi kurierzy najlepsi tacy speszeni hehe

O odwazna jestes :P ja karmie tylko przy mezu,rodzicach,narzeczonej szwagra i koleżankach :P a tak to zawsze wychodze do innego pokoju,nakarmie i wracam :P

Zetka lubi tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina chyba może być na pół leżąco. Ja w gondoli mam lekko uniesione bo mała na płasko się darla jak szalona.

niecierpliwa lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam na sobie leginsy z pepco za cale 19,99 juz rozciagniete i bluzke obśliniona i obrzygana wlosy w nieladzie i wlasnie zauwazylam ze mam upackane okulary ale spoko za 2 godziny wychodzimy na spacer to sie oporządze heheheh
    w sumie to ja daje rade zrobić obiad poscielic lozko zrobic male zakupy i ze dwa razy w tygodniu ogarnąć mieszkanie
    na szczęście moj T juz nie ma pretensji bo na poczatku troche mial dopoki nie trafil na humory mlodego jak mial dzien wolny i od tamtej pory cisza ze cos nie jest zrobione hehehe
    no ale nie ukrywam ze jak mam chwile to jestem z wami ale ciiiichosza
    jak bylam w ciazy mialam wyobrazenia ze bede w domu z dzieckiem to chata na blysk super obiadki podszkole sie w pieczeniu ciast uwielbiam piec domowy chleb itp a tu kuzwa dupa blada

lys, Zetka, jesslin87, 0na88, Amberla lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys no nie powiedzial mi tego ale widze ze zawsze jak przewija to stara sie omijac ta pipke i taki zawstydzony przy tym. Wczoraj poprawialam po nim. Nie chcialam mu wprost mowoc - co Ty sie boisz dotknac pipki dziecka, tylko mowie ze myj dokladnie pipke bo bakterie sie dostana o zapalenia dostanie. Jak ja kapal ostatnio to tez patrze a pipki nie wymyl. No wnioskuje ze sie krepuje bo widzi jak ja ja myje i przewijam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 11:33

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda a tak z ciekawości zapytam o wiek męża. Jest w Twoim wieku czy starszy?

9f7jtv73juycdhvl.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas tez w gondooli juz podniesione oparcie bo król Artur wsciekał sie na płasko

magda sz, jesslin87 lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • lys Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ba, aaaaga (albo Lancelocie) bo to Król Artur jest to chyba musi mieć wygodnie w karocy i wszystko widzieć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 11:39

aaaaga, jesslin87 lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina moja je o sra w najbardziej nieodpowiednich miejscach :) ile razy w CH musialam karmoc bo ryk, na lawce przed ocieplanym blokiem pelnym roboli na fajce..w kancerali przy ksiedzu jak zapisywalam na chrzest. Poczatkowo strzelalam buraka ale corka mnie przechrzcila w bojach i zrozumialam ze to tak jakbym ja kanapke jadla tak dla niej cyc, zupelnie naturalne. Na szczescie ludzie zwykle sie usmiechaja zyczliwie ale jakby mi ktos rzucil chamskim tekstem to nie recze za siebie i swoje cyce.

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz jest po czarnobylu zaraz 87. Ale wiesz u niego w rodzinie same chlopy takze rozumiem go troche, musi sie przemoc i czesciej przewijac to stanie sie to dla niego naturalne.

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Martucha86 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny widzę ze ubiera nas ten sam stylista; )

magda sz, lys, aaaaga, AgaSad, niecierpliwa, Zetka, gianna88, jesslin87, Paula_071, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość

5fo2vs9.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytam bo wygląda na mlodzika ;) no i w sumie jest młody. Mój mężus to rocznik 79.

Amberla lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martucha nasze dzieci musza bloga zalozyc jak ubrac matke. Maja wrodzony talent :)

Martucha86, jesslin87 lubią tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martucha86 wrote:
    Dziewczyny widzę ze ubiera nas ten sam stylista; )
    Dobrze ze nie trzeba płacić mamony za te jego porady modowe ;)

magda sz, Martucha86, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys czy ja wiem on caly siwy hehe jak go poznalam to mial ciemne wlosy po 5 latach ciezko sie doszukac niesiwego wlosa. Zawsze mowi ze to przezemnie osiwial...:)

oc7e509.png
    ySkMp1.png
‹‹ 2947 2948 2949 2950 2951 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ