X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nosz kurna wczoraj spal ponad 3 godz a dzisiaj jak chcialam szybciej sie polozyc zeby spac to ten po poltorej godz sie obudzil :-( :-(

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • lys Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Widziałyście ranking imion 2015?
    http://gorny.edu.pl/imiona/

wybraliśmy popularne imiona :)

Amberla lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys dotarlo krzeselko?? Ja dzis mam WYCHODNE, jade do CH i moze w smyku uda mi sie je zobaczyc na zywo

• lys Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaga wrote:
    Nosz kurna wczoraj spal ponad 3 godz a dzisiaj jak chcialam szybciej sie polozyc zeby spac to ten po poltorej godz sie obudzil :-( :-(

dlatego ja jak się oswobodziłam od Lily to stwierdziłam, że nawet się koło niej nie kładę, bo ledwo łeb do poduszki przyłożę i dziecko się obudzi, bo tak jest zawsze

9f7jtv73juycdhvl.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa wrote:
    Lys dotarlo krzeselko?? Ja dzis mam WYCHODNE, jade do CH i moze w smyku uda mi sie je zobaczyc na zywo

jeszcze chyba nie wysłali :/ mam nadzieję, że dojdzie w poniedziałek

9f7jtv73juycdhvl.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z chłopczykami to fakt, Antosiów i Kubusiów mam ogrom wśrod znajomych, a z dziewczynek to moim zdaniem najpopularniejsze to Lena. A u nas chyba nie ma zadnej Lenki nie ?

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AgaSad wrote:
    a mój jest łysy.. tzn goli się prawie na łyso bo ma już zakola i twierdzi że nie będzie udawał że ma włosy.. a ma 33 lata więc przy Waszych to starszyzna:)
    Lecę na spacer.. aaa i u mnie ten sam stylista.. dresiarze z nas i już

To mój 40 :) dziadziuś :) A że jest z natury czarny, to teraz większość siwe :)
    Ja też, tyle że ja to maluje.

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Było dać Hermenegilda i na 100% byłby unikat ;)

magda sz, apaczka, jesslin87, 0na88, aaaaga, witaminkab, Amberla lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem zdziwona że Zoja na ostatnim miejscu, jak pracowałam z szkole/przedszkolu to w każdej grupie była przynajmniej jedna Zoja. Maja się trzyma wysoko od kilku lat, no nic dla mnie to unikat :D

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda daj znac w pw dane do kasi to ja napisze

74diqps6a69lyc94.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja sie moge zloscic na to moje szczescie?? Polozylam ja w lozeczku na boku i przytulilam twarz do jej policzka, a ona zaczela zacieszac tak glosno, ze az sie poplakalam. Zamknela oczka i zasnela.

A rano mialam cisnienie z 200 chyba, bo od 2 dni mamy jakis lyzeczkowy regres, zanim polknie wypych jedzenidm jezykiem, zjesc zjadla dzis obiadek, ale tyle nerwow mialam, ze az musialam wyjsc na chwile, ochlonac i kontynuowalysmy obiad. Dzis to wygladala jak fiona ze shreka, bo jadla szpinak z ziemniakami i zawsze, ale to absolutnie zawsze jak je to popycha palcami jedzenie z lyzeczki, a chwile pozniej przypomni sobie, ze akurat trzeba potrzec nos i oczy. Kazdego dnia ma inny kolor henny, bo najgorzej domyc jej blond brwi. Jakby mi bylo malo adrenaliny to jeszcze postanowilam isc na spacer, a ubranie jej to jakis armagedon juz przy koszulce ma nerwa, a jak wkladam czapke na samym koncu to kopie, wyje i jakby dala rade dosiegnac to na bank bx'm dostala w ryj. No to se pomarudzilam ;)

lys, apaczka, Zetka, Martucha86, 0na88, magda sz, Kkarolinaaaa, Aska87, jesslin87, mamasia, aaaaga, Katarka, Amberla lubią tę wiadomość

• lys Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahahah niecierpliwa uśmiałam się, wiem że śmieszne to nie jest bo znam z autopsji, ale śmiesznie się to czyta.
    Ja wczoraj dostałam prosto w gębę i to z takim impetem, że się mocno zdziwiłam - tak się rzucała i machała rękami, dobrze że miałam zamknięte usta bo by sobie krzywdę zrobiła o moje zęby.

niecierpliwa, Zetka, jesslin87 lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lys teraz jak juz mi cisnienie zeszlo to samej mi sie chce smiac, ale jak juz wyszlam na dwor akurat zadzwonil maz i sie biedakowi oberwalo za nic, ze az nie wiem czy mu dzis w naturze nie wynagrodze, bo zebral takie bluzgi, ze az zaniemowil, bo nie wiedzial o co chodzi :P

lys, Martucha86, magda sz, jesslin87, Zetka, aaaaga, Amberla lubią tę wiadomość

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lys wrote:
    Magda a tak z ciekawości zapytam o wiek męża. Jest w Twoim wieku czy starszy?

Tez mam w pracy kolegow co sie wstydzą, krepuja przewinąć córki.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaata wrote:
    Mój mąż to rocznik '80 - styczeń - co drugi dzień mnie pyta, czy na pewno nie widzę jakiegoś siwego włosa u niego. I teraz właśnie mi powiedział, żebym WYRAŹNIE tu napisała, że on nie ma ani jednego siwego. Więc jest młody jeszcze. No to piszę Wam wyraźnie, że tak jest. :-)

To powiedz mu, ze niezaleznie od koloru wlosow tu jest i tak wianuszek dziewczyn w kolejce do niego :-)

Agaata, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • lys Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ostatnio mam bardzo duży problem ze skórą. Zawsze miałam suchą skórę, ale odkąd zaczęłam leczyć tarczycę to było lepiej. Teraz od kilku tygodni jest masakra, mam tak suchą szorstką skórę, że aż mnie boli, wierzchy dłoni mnie pieką - umyłam lustra płynem do szyb to dostałam takiego podrażnienia, że nie mogłam rąk do ciepłej wody włożyć, do tego łokcie czerwone i białe jednocześnie od suchej skóry, wystarczy że podeprę się na łokciu podczas karmienia i już mnie napieprza równo. Rogowacenie mieszkowe też mi się nasiliło.
    Nie wiem o co chodzi, robiłam badania tarczycowe ostatnio i są ok, balsamu też używam codziennie tego co wcześniej.

Agaata lubi tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
  • małaMyszka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czeczenia na tapecie dopiero...
    nie wiem kiedy was nadrobię :(

u mnie biało!!!!!!!!! jaki szok!!!!

Alexander
    6 czerwca 2017, 3320, 55 cm, 10 pkt
    47d8cd3eb4.png
    Sebastian
    11 sierpnia 2015, 3370, 55 cm, 10 pkt
    967b64d0e6.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_071 wrote:
    Tez mam w pracy kolegow co sie wstydzą, krepuja przewinąć córki.

hmmm dla mnie to dziwne, nie spotkałam się jeszcze z czymś takim

9f7jtv73juycdhvl.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a myslalam ze moj jest taki popieprzony na tym punkcie !
    moj maz przewinie corke , wykapie itd ale nie przetrze jej dokladnie chusteczka jej truskawki , nie wymyje tez reka jej tam w wodzie- pytalam nawet czemu a on do mnie zebym ja to zrobila bo jestem kobieta - z wierzchu moze i pacnie chusteczka ale zeby porzadnie w srodku - to nie ma opcji .

Az z ciekawosci pograze temat dalej jak go dzis dorwe .

aaaa i moje plany w centrum handlowym sie skiepscily bo maz musial sie zamienic i jednak poszedl na popoludnie , wiec obiecane mam na wtorek - taaaa...

magda sz lubi tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dla mnie tez to jest dziwne , bo gdybym miala chlopca to rozumiem ze on zajmowalby sie ptaszkiem bo jest mezczyzna.... nie zrozumiale

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
‹‹ 2949 2950 2951 2952 2953 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ