SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
magda sz wrote:Mamasia i co leci małż na Dominikane? Mój do mnie dziś dzwonił że mają wyjazd z pracy na narty na 4 dni w marcu... najpierw zrobiłam się czerwona ze złości ale w sumie mnie już na narty nie wyciągnie a zabraniać mu czegoś co kocha... wziełam 3 wdechy powiedziałam że pojadę w tym czasie do mamy albo ona przyjedzie to może pojedziesz.
-
ja dziś podałam trzeci raz kleik ryżowy, 2-3 łyżeczki może zjadła, z tymże ja najpierw dałam pierś, a potem kleik, na głodnego nie ma u nas szans karmić łyżeczką. Z resztą średnio jej ten kleik podchodzi. Jutro podam jakieś warzywo, najchętniej dynię, jak znajdę, ale ostatnio patrzyłam w kilku sklepach i była tylko dynia z jabłkiem, a samej nie wdziałam.
-
mamasia wrote:My jutro zrobimy przymiarki,b0 Piotruś na długości się nie mieści w gondolce i lekko podkurcza nozki
Moj dzisiaj oparl stopy o krawedz gondoli i tak zadowolony spacerowal.
Ja ma rozowa blizne, ale nie mam pojecia ile ma centymetrow. Same mierzyliscie czy wiecie ze szpitala?13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
lys wrote:ja dziś podałam trzeci raz kleik ryżowy, 2-3 łyżeczki może zjadła, z tymże ja najpierw dałam pierś, a potem kleik, na głodnego nie ma u nas szans karmić łyżeczką. Z resztą średnio jej ten kleik podchodzi. Jutro podam jakieś warzywo, najchętniej dynię, jak znajdę, ale ostatnio patrzyłam w kilku sklepach i była tylko dynia z jabłkiem, a samej nie wdziałam.
ja też wszystkie sklepy przeszukałam za dynią i dziś mi się w rossmanie udało kupićlys lubi tę wiadomość
-
A dawałyście pasternak? Ja zamówiła słoiczek z Holle ale nawet nie wiem co to za warzywo
Kupiłam ten kubek Doidy cup. Zobaczymy co to
Natalia jeszcze śpi w wózku po spacerze a ja mam czas na regenerację i poczytanie ksiązkiNie mówiąc o tym, że dziś piąąątek
-
apaczka wrote:A dawałyście pasternak? Ja zamówiła słoiczek z Holle ale nawet nie wiem co to za warzywo
Kupiłam ten kubek Doidy cup. Zobaczymy co to
Natalia jeszcze śpi w wózku po spacerze a ja mam czas na regenerację i poczytanie ksiązkiNie mówiąc o tym, że dziś piąąątek
Ja zamierzam dawać pasternak, bo sama bardzo lubię. Pyszne warzywo - ja robię zupę krem z pasternaku, polecam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 16:04
apaczka lubi tę wiadomość
-
Agata, moja blizna ma 12cm. Jest różowa, a miejscami gdzie były szwy są jaśniejsze kawałki.
Ja właśnie tego zdretwienia nie miałam, nie wiem czemu. Ale długo mnie bolało. A Was przy dotyku ta blizna 'boli'?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 16:09
Agaata lubi tę wiadomość