SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No nie wiem ale za to moje dziecko będzie wiedziało od małego

Niecierpliwa nie bój żaby, do odważnych świat należy
Podbiorę trochę młodej to się przekonam jak smakuje...jak poczęstuje matkę
Agaata, Paula_071, Pulpecja, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Mnie tak jakby piecze jak dotykam. Ale nie zawsze, właśnie dotknęłam i spoko, ale parę dni temu piekło.Agaata wrote:Mnie nic nie boli.
W ogóle, to chyba w ciąży jestem
W ciągu 10min zjadłam 2 kawałki murzynka, kanapki z wędzonym halibutem, śliwki w czekoladzie i wędzona szynkę
i jeszcze bym coś zjadła 
A jak skończyłam Wam to pisać poszłam po czekoladowe cukierki i Kinder czekoladę. Swoją drogą jakąś niedobra.
Chlopaki zaraz wracają i weekend
Takie tygodnie to ja lubię.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 16:22
Aska87, Paula_071, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość

-
niecierpliwa wrote:Lys gdzie kupilas kalafiora??
Apaczka ja sie pasternaka boje, bo nie wiem co to
pasternak tez widziałam dzis w rossmanie
a kalafior kupiłąm w LECLERCu
w ogóle dziś zrobiła mcały zapas słoiczków
szafka na słodycze przebranżowiła się w szafkę na słoiczki
a zielony groszek już dawałyście?
ja narazie zakupiłam wszystkiego co było jednoskładnikowe po 4 miesiącu, ale pasternak odpusciłam bo tez nie wiedziałam co to
-
A co do rossmana to polecam zakupy przez aplikację na tel. Wszystko super opisane, po opłaceniu góra 2 godz i zamówienie jest do odebrania. Tylko nie wszystkie rossmany mają punkt odbioru.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 16:27

-
Zetka wrote:Agata, moja blizna ma 12cm. Jest różowa, a miejscami gdzie były szwy są jaśniejsze kawałki.
Ja właśnie tego zdretwienia nie miałam, nie wiem czemu. Ale długo mnie bolało. A Was przy dotyku ta blizna 'boli'?
mnie jeszcze swedzi troche, a boli przy dotyku wyzej jak blizna tam gdzie miałam siniaki po cc
ogólnie blizne mam tak nisko ze praktycznie nie widac -
Bry!
My już w spacerówce
. Chyba jesteśmy pierwsi??
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d0835dccf4aa.jpg
Pulpecja, Kkarolinaaaa, Aska87, Zetka, 0na88, Paula_071, niecierpliwa, Martucha86, jesslin87, mamasia, witaminkab, magda sz, Weridiana, małaMyszka, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
ale czad
ja juz nie moge sie doczekac spacerówki bo w gondoli jak sie budzi to sie wierci juz
za miesiac najpóźniej sie przesiadziemy.
A z jakiej firmy macie ten szpinak z ziemniaczkami bo nie widzialam nigdzie ? bo nie wiem na jakiej półce grzebac
-
Kkarolinaaaa wrote:ale czad
ja juz nie moge sie doczekac spacerówki bo w gondoli jak sie budzi to sie wierci juz
za miesiac najpóźniej sie przesiadziemy.
A z jakiej firmy macie ten szpinak z ziemniaczkami bo nie widzialam nigdzie ? bo nie wiem na jakiej półce grzebac
my mamy z bobovity -
Ja jak będzie cieplej
generalnie tez póki mała się mieści w gondoli to będzie gondola
Ale chcę kupić jakąś lekka spacerowkę żeby mieć ją do samochodu np na zakupy w CH. Mam mały bagażnik i normalny wózek za dużo miejsca zajmuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 17:08

-
My mamy baby design husky i tej spacerówki bede uzywac na codzien a mamy tez maclarena techno xt i uzywalismy go juz pare razy jak jechalismy gdzies samochodem i polecam go z czystym sumieniem, niby parasolka a jest taki solidny no i ma duze koła jak na taki wózek.
-
Ja to się przesiądę na spacerówkę, jak Hubert będzie siedział stabilnie, więc pewnie nie aż tak prędko. Mam długą gondolę i małe dziecko, więc myślę, że jeszcze trochę posłuży. Moja sąsiadka ma drobne dziecko - woziła go 10 miesięcy w gondoli, bo wtedy zaczął siedzieć.
magda sz lubi tę wiadomość

9