SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No nie wiem ale za to moje dziecko będzie wiedziało od małego
Niecierpliwa nie bój żaby, do odważnych świat należyPodbiorę trochę młodej to się przekonam jak smakuje...jak poczęstuje matkę
Agaata, Paula_071, Pulpecja, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Mnie nic nie boli.
W ogóle, to chyba w ciąży jestemW ciągu 10min zjadłam 2 kawałki murzynka, kanapki z wędzonym halibutem, śliwki w czekoladzie i wędzona szynkę
i jeszcze bym coś zjadła
A jak skończyłam Wam to pisać poszłam po czekoladowe cukierki i Kinder czekoladę. Swoją drogą jakąś niedobra.
Chlopaki zaraz wracają i weekendTakie tygodnie to ja lubię.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 16:22
Aska87, Paula_071, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Lys gdzie kupilas kalafiora??
Apaczka ja sie pasternaka boje, bo nie wiem co to
pasternak tez widziałam dzis w rossmanie
a kalafior kupiłąm w LECLERCu
w ogóle dziś zrobiła mcały zapas słoiczkówszafka na słodycze przebranżowiła się w szafkę na słoiczki
a zielony groszek już dawałyście?
ja narazie zakupiłam wszystkiego co było jednoskładnikowe po 4 miesiącu, ale pasternak odpusciłam bo tez nie wiedziałam co to -
A co do rossmana to polecam zakupy przez aplikację na tel. Wszystko super opisane, po opłaceniu góra 2 godz i zamówienie jest do odebrania. Tylko nie wszystkie rossmany mają punkt odbioru.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 16:27
-
Zetka wrote:Agata, moja blizna ma 12cm. Jest różowa, a miejscami gdzie były szwy są jaśniejsze kawałki.
Ja właśnie tego zdretwienia nie miałam, nie wiem czemu. Ale długo mnie bolało. A Was przy dotyku ta blizna 'boli'?
mnie jeszcze swedzi troche, a boli przy dotyku wyzej jak blizna tam gdzie miałam siniaki po cc
ogólnie blizne mam tak nisko ze praktycznie nie widac -
Bry!
My już w spacerówce. Chyba jesteśmy pierwsi??
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d0835dccf4aa.jpg
Pulpecja, Kkarolinaaaa, Aska87, Zetka, 0na88, Paula_071, niecierpliwa, Martucha86, jesslin87, mamasia, witaminkab, magda sz, Weridiana, małaMyszka, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
ale czad
ja juz nie moge sie doczekac spacerówki bo w gondoli jak sie budzi to sie wierci juz
za miesiac najpóźniej sie przesiadziemy.
A z jakiej firmy macie ten szpinak z ziemniaczkami bo nie widzialam nigdzie ? bo nie wiem na jakiej półce grzebac -
Kkarolinaaaa wrote:ale czad
ja juz nie moge sie doczekac spacerówki bo w gondoli jak sie budzi to sie wierci juz
za miesiac najpóźniej sie przesiadziemy.
A z jakiej firmy macie ten szpinak z ziemniaczkami bo nie widzialam nigdzie ? bo nie wiem na jakiej półce grzebac
my mamy z bobovity -
Ja jak będzie cieplej
generalnie tez póki mała się mieści w gondoli to będzie gondola
Ale chcę kupić jakąś lekka spacerowkę żeby mieć ją do samochodu np na zakupy w CH. Mam mały bagażnik i normalny wózek za dużo miejsca zajmuje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 17:08
-
My mamy baby design husky i tej spacerówki bede uzywac na codzien a mamy tez maclarena techno xt i uzywalismy go juz pare razy jak jechalismy gdzies samochodem i polecam go z czystym sumieniem, niby parasolka a jest taki solidny no i ma duze koła jak na taki wózek.
-
Ja to się przesiądę na spacerówkę, jak Hubert będzie siedział stabilnie, więc pewnie nie aż tak prędko. Mam długą gondolę i małe dziecko, więc myślę, że jeszcze trochę posłuży. Moja sąsiadka ma drobne dziecko - woziła go 10 miesięcy w gondoli, bo wtedy zaczął siedzieć.
magda sz lubi tę wiadomość