SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem czy widziałyście, ale z kartą Rossnę! pieluszki Babydream FUN&FIT są w cenie 19,99zł.
I ponoć w Lidlu zmienili produkcję pampersów i teraz są porównywalne do Pampersów. Sama nie testowałam, powtarzam po dziewczynach z grupy na fb.
Ofka - dotarłaś do tego Maroka?13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
karolina sprobuj sobie aplikacje FLIPAGRAM - jest dziecinnie prosta - wstawia sie zdjecia , mozna wstawiac napisy wybiera podklad muzyczny z dostepnych , szybkosc itd...
moda na facebooku , u nastolatek to teraz kroluje
jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:karolina sprobuj sobie aplikacje FLIPAGRAM - jest dziecinnie prosta - wstawia sie zdjecia , mozna wstawiac napisy wybiera podklad muzyczny z dostepnych , szybkosc itd...
moda na facebooku , u nastolatek to teraz krolujeZetka lubi tę wiadomość
-
jesslin87 wrote:Sa progdamy by samemu zrobic
widzialas dziela Laury. Mozna dac podklad a w danym momencie wlaczyc z powrotem oryginalny glos.
Wlasnie Laura z jakiego programu korzystalas?jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Ja jeszcze nigdy nie wystawiałam Młodego na balkon w wózku, ale jakbym się uparła w sumie to mogłabym na balkon na spacery chodzić tam i z powrotem, bo mam 16m2
Ja chodzę, mam taras 40m2Paula_071, Pulpecja, 0na88, Agaata, Aska87, magda sz, Amberla lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Ja chodzę, mam taras 40m2
ale ja to nie mogłabym mieć domu z podwórkiem i z tarasem, bo pewnie wtedy to całkiem bym zdziczała, bo nawet na spacer z dzieckiem bym nie musiała wychodzić, a ja to ogólnie dzikus trochę jestem i uwielbiam w domu siedzieć
0na88, Zetka, jesslin87, aaaaga, Amberla lubią tę wiadomość
-
ja niby balkon tez mam duzy i moglabym wystawic dziecko , ale i tak musze brac psa na spacer wiec nie wystawiam dziecka , z drugiej strony pewnie wtedy juz w ogole nie mialabym motywacji zeby sie pomalowac i ubrac w cos normalnego - a tak to chociaz ten spacer mnie mobilizuje i zakupy przy okazji
Pulpecja, Zetka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:zazdroszczę
ale ja to nie mogłabym mieć domu z podwórkiem i z tarasem, bo pewnie wtedy to całkiem bym zdziczała, bo nawet na spacer z dzieckiem bym nie musiała wychodzić, a ja to ogólnie dzikus trochę jestem i uwielbiam w domu siedzieć
Ps grypa na calego, nigdzie nie pojechalam -
Pulpecja wrote:zazdroszczę
Ja nie mam domu, to mieszkanie. Na drugim (ostatnim) piętrze. Dom mam nadzieję że się uda w przeciągu 5 lat..małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Zetka wrote:Ja nie mam domu, to mieszkanie. Na drugim (ostatnim) piętrze. Dom mam nadzieję że się uda w przeciągu 5 lat..
-
Ciekawe, że wprowadzanie posiłków - produktów zbożowych- przed 4 miesiącem życia, skraca sen nocny dzieci średnio o 30 minut. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20347414
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 20:04
apaczka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.