SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
0na88 wrote:ja pozniej , zamierzam jeszcze zalegly urlop wziac- pewnie wroce w okolicach pazdziernika do pracy
magda sz lubi tę wiadomość
-
Ja tez jakoś w październiku bo mam zaległy urlop. A żłobek to prywatny.
Że starszym wróciłam do pracy jak miał rok i 10mcy. Chodził do żłobka prywatnego i potem do przedszkola prywatnego przez 3 lata. Dopiero do zerówki poszedł normalnej. I 80zl za obiady, a czesne 900zl to totalna różnica. No ale cóż, taki kraj
-
Ja nie wracam do mojej pracy, mam umowę do końca sierpnia i nie zamierzam jej przedłużać. Dostanę wypłatę ekwiwalentu urlopowego (za 3 miesiące) i pewnie zostanę w domu do końca roku, a od stycznia chciałabym zacząć coś nowego jeśli uda się znaleźć
małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Jejku dziewczyny Was to nie sposób nadrobić jak sie zrobi dzień zaległości. Odrabiam od rana i w końcu sie udało
Przesunęliśmy nasza mardude ze spniem tak ze wczoraj poszedł spać o 21:30 i co, obudzil sie o 4 i zasnął na godzinna drzemkę dopiero o 9. Wykończona jestem tym wstawaniem o 4.
Dzis wyeksmitowalam Julka z naszej sypialni do jego pokoju, moze tam będzie miał jakie lepsze warunki do spania, juz zaczęłam kombinować Ze moze przez nas sie budzi, chrapanie itp. Maz sie ze mnie śmieje ale łóżeczko przeniósł. No co szkodzi spróbować, jedynie go w nocy przyniosę do naszego łóżka
Katarka super wieści
Laura, ale Twój synuś duży chłopak juzfajnie w tej spacerowce wyglada:)
My tez na spacerówkę będziemy musieli sie przesiąść bo ledwo sie mieści w gondoli ale moze miesiąc jeszcze wytrzyma bo w gondoli zawsze cieplej w taka pogodę, tak mi sie wydaje:)
Ja do pracy wracam w marcu 2017 i mimo ze to masa czasu to juz mi sie nie chcecóż, nie lubię swojej pracy, moze uda sie znaleźć cos lepszego
Katarka, jesslin87, Zetka, Laura, Pulpecja, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość
-
Katarka wrote:Aaaa, i jeszcze coś. Jednak nie mogę spalić tego metra, bo to nie mój tylko teściowej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2016, 21:55
Katarka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Ofka na relacje czekamy
Eh ale pogrzaloby sie dupke. Zazdroszczam Maroka. I gumek. I ze je wykorzystaja. A najbardziej to żarcia hehe uwielbiam to obżeranie sie na wakacjach
Zetka, Aga jak juz Wam sie znudzi spacerowanie po Waszych okolicach to do mnie nad morze zapraszam
aaaaga, Zetka, Pulpecja, jesslin87, Paula_071, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
a tak uwielbiamy się kąpać
W duuuuużej WANNIE!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9469238e6b8c.jpgaaaaga, gianna88, 0na88, witaminkab, Katarka, Aska87, lys, Pulpecja, magda sz, jesslin87, mamasia, Weridiana, niecierpliwa, Martucha86, Paula_071, małaMyszka, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Hej, hej!
Jesteśmy po pierwszych łyżeczkach co
kleiku kukurydzianego. Wczoraj w ciągu dnia spróbowała i dziś było ok to dziś dałam więcej. Wasze dzieci się cieszą ze jedzą a moja się wkurza jak jej zabieram, żeby nabrać na łyżeczkę
Byłam dziś na zakupach i kupiłam fajny sweterek i super do karmienia w mohito. Jutro chyba pojadę po taki w innym kolorze. Jak włączę laptopa to Wam pokażę.
Katarka super ze wszystko jest dobrze, nie używaj juz takich sprzętów
Kurde coś mnie boli gardło.Katarka, lys, magda sz, jesslin87, niecierpliwa, Martucha86, Paula_071, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
A i kleik robiłam na swoim mleku i faktycznie strasznie rzadki. Ale na początek może być.
Tak jak wszystkie obiecuje sobie ze pójdę wcześniej spać i potem czytam forum. I przez dzień oczy na zapałkach.Zetka, gianna88, jesslin87 lubią tę wiadomość