Ale żeście dały czadu, ledwo nadrabiam.
Zetka moje mieszkanie ma 40m..... ale jeszcze trochę mam nadzieję ze za 2 lata będziemy szukać konkretnego domu.
Ja siedzę w małą do stycznia 2017, ale szczerze mówiąc to chciałabym z nią posiedziec do 3 roku życia, ale wtedy w między czasie 2 dziecko..więc zrobiłoby się 5 lat siedzenia w domu. To za długa przerwa zawodowa, poznej bym chyba musiała jako stażystka zaczynać... No i muszę poszukać jakiejś spoko pracy za rozsądne pieniądze bo przecie kredyt na dom...Ciężki rok przede mną -mgrka i jakiś kursik przypominający z ang

straciłam zapał, bycie mamą jest dla mnie spełnieniem marzeń. Żeby tak mój małż zarabiał krocie to bym pracowała na ułamek etatu żeby tylko rekreacyjnie z domu wyjść a większość czasu poświęcałabym dzieciom, gdzieś mam super kariere zawodową...no może jak się dzieci już wyprowadzą
Laura super! powiedz mi na czym leży synuś? na gołej wannie czy jakaś gąbka i z czego ta piana ? Sama bym chciała taką kąpiel w wannie
Byliśmy na zakupach, mąż się obkupił jak szlachcic za moją namową, będzie wyglądał lepiej od szefa w pracy, a ja nie kupiłam nic....ja już nie potrafię robić zakupów wszystko co mierzę to nie bo zle się w tym karmi, to nie bo ma jakieś koraliki z przodu i Maja połknie, to nie bo szorstkie, to nie bo sztuczne i się zapoce jak bede znosic dziecko na spacer...masarka. spodnie biodrowki nie bo czesto sie schylam i kanion bedzie mi widac

druga sprawa presja że z dzieckiem jesteśmy i nie moge na spokojnie połazić po sklepie (mimo że Maja była baaardzo grzeczna dziś). Lipa, zamówię sobie pare bluzek do karmienia z neta i o..

czuje sie jak taki bury kundel.
Maja przykimała w samochodzie z 15 min, pozniej 30 przy cycu ją nosiłam to kimała jak ją odłożyłam do łóżka to oczy jak 5 zł i teraz leży na kanapie i fika i się smieje. Chcieliśmy "zjawę" obejrzeć ale nic z tego.