SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Boże was nadrobić to nocke zarwac
Iys na różne oparzenia i podrażnienia chemiczne pani w aptece poradziła mamie maść z nagietka i pomogła. Może spróbuj
Zetka, Aga jak będę w pl to dam znać bo moja mama na świętokrzyskiej mieszkaaaaaga, lys, Zetka, magda sz, Amberla lubią tę wiadomość
-
Hej! Julka dzis wstala o 5.50, wiec szybkie pakowanie i jestesmy juz w drodze do rodzicow. Od razu widac, ze nie dospala, bo ledwo ruszylismy i juz spala, oby do konca drogi
Milej soboty!aaaaga, lys, Martucha86, jesslin87, Katarka, mamasia, Zetka, magda sz, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry.
Synek zlitowal sie nad chora mamusia i budzil sie co 3-4 godziny w nocy. Nawet pospalam. Dzisiaj przychodzi do Karolka ciocia, bedzie sie nim zajmowac, a ja leze w lozeczku i sie kuruje z przerwami na karmienie. Do poniedzialku musze stanac na nogi, bo nie bedzie mial mi kto pomoc. Tatus ma pilna robote, ale jutro przejmuje opieke nad synkiem. Heh jabto sie potrafie ustawicmamasia, Weridiana, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Paula Ty masz te koraliki do gryzienia na ząbkowanie, powiedz mi czy sprawdzaja się?
Wiesz, moj dziec z tych co wola gryźć piastki i tetre. Zyrafa nie jest jakos super zainteresowany. Korali uzywalam tylko raz, wtedy je bardziej ciagnal niz gryzl, ale dzisiaj znowu je założę i przetestuje
Ja mam urlop macierzynski do 10 sierpnia, zaległy urlop daje mi wolne do 27 wrzesnia. Nie chcialabym wykorzystywac biezacego urlopu, no moze z 10 dni, by miec wiecej wolnego w przyszlym roku i np. pojechac 2 razy na dluzsze wakacje z moim synciem.
Jak Tomek dzisiaj pospal do 8 to maz musil wstac do pracy o 7:(
Edit. Mnie Tomek ugryzl w cycka tydzien po tym jak zauwazylam ze wyszly mu zeby.
Gratulacje dla PiotrusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 08:42
jesslin87, mamasia, Zetka, magda sz, Amberla lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hej, doczytałam Was dziewczynki:) U nas nocka beznadziejna, mordowalismy się do 2, o 2 podałam ibum bo ewidentnie bolały go zabki
Mamasia gratuluje ząbka:)
U nas Pani doktor ogladala i mówiła ze czuc pod szpatułka ale jeszcze nie przebite wiec czekamy:)
Laura ale super, sama bym się wykąpała w takiej pianie a mam prysznic buuu...
My na spacerówke przedsiadziemy sie niebawem bo mały ledwo sie miesci noi się złości juz na leżaco
Amberla, duzo zdrówka w dniu urodzin:) spełnienia przy dziewczynkach i samych radosnych chwil !!
Ja mam 62 dni urlopu więc do pracy wróce w okolicach pazdziernika, albo moż eod stycznia, zalezy jak moja mama będzie pracować
Laura, jesslin87, mamasia, magda sz, Amberla lubią tę wiadomość
-
Hej. Nawet w sobotę nie da się pospać, bo synuś ma jakieś zawody, a ja jako matka-Polka musiałam wstać i śniadanko zrobić.
Ja mam camarelo carera i spokojnie w tej gondoli młoda się razem ze śpiworem mieści. Możemy jeszcze trochę pokorzystać, przynajmniej dopóki nie ma buntu.
A właśnie w kwestii buntu. Powiedzcie jakie jest wasze zdanie, bo może to ja jestem dziwna. Znajoma wstawia ostatnio na fb zdjęcia swojego synka (ok 2 lata) jak to się rzuca w różnych miejscach na ziemię w ramach buntu dwulatka. No i fotki jak dziecko leży, a ona nie reaguje i zachowuje zimną krew. Komentarze znajomych - ze super, że ona nie reaguje,a on super, ze potrafi pokazać charakter. WTF? Czy ludzi pogięło czy ze mną jest coś nie tak?
mamasia, gratuluję ząbkaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 09:22
mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Pulpecja dla mnie to jest mega dziwne. Ona się chwali ze potrafi nie zareagować na histerie swojego dziecka czy co? Nie rozumiem poco się popisywac jak dziecko w przedszkolu. Ale takie czasy ekshibicjonizmu prywatności nawet własnych dzieci.
Z tym ze je jestem przeczulona. Wczoraj kazałam mężowi pogadać z jego siostra, bo bez pytania umieszcza zdjęcia z Łucja na fb. I może przesadzam, ale to my jako rodzice mamy decydować czy i jakie zdjęcia można udostępniać.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
witaminkab wrote:Pulpecja dla mnie to jest mega dziwne. Ona się chwali ze potrafi nie zareagować na histerie swojego dziecka czy co? Nie rozumiem poco się popisywac jak dziecko w przedszkolu. Ale takie czasy ekshibicjonizmu prywatności nawet własnych dzieci.
Z tym ze je jestem przeczulona. Wczoraj kazałam mężowi pogadać z jego siostra, bo bez pytania umieszcza zdjęcia z Łucja na fb. I może przesadzam, ale to my jako rodzice mamy decydować czy i jakie zdjęcia można udostępniać.
Ze zdjęciami miałam podobną sytuację. Ja nie wstawiam zdjec dzieci na fb, a siostra męża powstawiała swojej i naszej córki u siebie. Powiedzialam co myślę i oczywiście się obraziła, no ale trudno.