SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Amberla wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń!
Mamasia gratuluje ząbka
Julek spał dzis pierwsza noc w swoim pokoju, i o dziwo nawet sie nie nachodziłam specjalnie bo tylko 3 razy u niego byłam w tym 2 karmienia. Niestety pospal tylko do 4:45, ale zawsze 45min na plus w porównaniu do ostatnich dniniech juz sie zrobi lato to to wstawanie o 4 nie będzie takie straszne jak teraz
Zetka, Pulpecja, niecierpliwa, lys, aaaaga, jesslin87, Martucha86, Weridiana, Paula_071, mamasia, Amberla lubią tę wiadomość
-
A ja miałam nalot chwile po 9 nie zapowiedziany teściów nie omieszkalam juz w drzwiach ich zapytać co tak bez uprzedzenia podobno pytali sie T o której rano mały idzie spać żeby mu nie przeszkadzać
I to podobno uznali za zapytanie czy mogą przyjechać $&#@!!?**%$&
Dobra posiedzieli 20 minut i pojechali ufff szkoda ze nie chodzilam jeszcze w pizamieZetka, jesslin87, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Moi tesciowie nigdy nie wpadliby na pomysl aby zrobic niespodziewany nalot, kiedys jak mieli wpasc to chalupa na blysk,a pare dni temu przyjechali na zapowiedziana kawe i myslicie, ze chcialo mi sie choc troche chalupe ogarnac?? Jedyne co zrobilam, to zabawki z maty wrzucilam do skrzyni, nawet "sztuczny snieg" mi nie przeszkadzal
Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
napisałąm posta, dalam wyślij i go wcięlo, bez sensu.
Ja nienawidze niezapowiedziaych wizyt. Moi teściowie na początku czasami tak wpadali, zwlaszcza rano, a u nas wtedy zawsze jest sajgon. Parę razy powiedziałam coś w zartach, a jak nie podziałalo to wzięłam w obroty męża i kazałam mu z nimi pogadać. (zaznaczę, ze jeśli drzwi nie zamknęlam na klucz, to wchodzili jak do siebie bez pukania). Zagroziłam, ze jak to się nie zmieni to przyczaję jak podjadą, rozbiorę się do naga i będę sobie balsam nakładac to się może nauczą kultury. Albo zamknędrzwui i będę udawala że mnie nie ma.niecierpliwa, aaaaga, jesslin87, Zetka, małaMyszka, mamasia, Amberla lubią tę wiadomość
-
Karolinka myślę, że to od dyni. Nie stresuj się. Daj jej jabłuszko, obserwuj. Jak już nie będzie zwracac to pewnie jej dynia nie podeszła.
Dziewczyny oglądam na wspolnej i jest tam porod bliźniaczej ciąży i takie bzdety tam pokazują. Każą rodzic kobiecie naturalnie a przecież w dzisiejszych czasach to tylko cc na blizniaki. Swoją drogą bliźniaki rodzic SN - szacunek dla wszystkich które dały rade.
Idę piec szarlotke.Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
chcebycmama wrote:Karolinka myślę, że to od dyni. Nie stresuj się. Daj jej jabłuszko, obserwuj. Jak już nie będzie zwracac to pewnie jej dynia nie podeszła.
Dziewczyny oglądam na wspolnej i jest tam porod bliźniaczej ciąży i takie bzdety tam pokazują. Każą rodzic kobiecie naturalnie a przecież w dzisiejszych czasach to tylko cc na blizniaki. Swoją drogą bliźniaki rodzic SN - szacunek dla wszystkich które dały rade.
Idę piec szarlotke.Weridiana lubi tę wiadomość
-
chcebycmama wrote:Karolinka myślę, że to od dyni. Nie stresuj się. Daj jej jabłuszko, obserwuj. Jak już nie będzie zwracac to pewnie jej dynia nie podeszła.
Idę piec szarlotke.dziś mają urodziny. Małgosia rodziła się główka a Michał stopami. Oboje na szczęście ok:). Jak to często bywa u bliźniąt byli wczesniakami
. A Mama w 8 miesiącu dowiedziała się ze jest ich dwoje
! Dziś nie do pomyślenia.
Pulpecja, aaaaga, magda sz, Zetka, Weridiana, jesslin87, małaMyszka, Paula_071, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Karolina ja mysle ze to cos z dieta, zoladek sie przyzwyczaja. Obsrerwuj, znass Pole najlepiej, jak bedzie zachowywac sie inaczej to podjedz do lekarza.
Amberla zdroweczka, radosci z dzieci i meza :*
Lys ja tez jestem za tym zeby tylko dla zalogowanych, ale wiekszosc for jest ogolnodostepna
Hehe Ona mialam stracha bo belly nie dzialalo jakos od 19 do 11 nastepnego dnia, juz myslalam ze po belly i jak ja Was odnajde, co z naszym zlotem, tak sie zzyzlam z Wami ze spanikowalamPaula_071, Katarka, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Idę piec szarlotke.
Moja kuzynka urodziła SN. Jeden z nich to mój chrzesniakz tym, że chłopaki już 13lat mają.
Weridiana lubi tę wiadomość
-
myślę nad taką kaszką
BoboVita Porcja zbóż Kaszka mleczna kukurydziano-ryżowa po 4 miesiącu 210 g
w składzie
mleko modyfikowane - 55,1% [odmineralizowana serwatka w proszku (z mleka), odtłuszczone mleko w proszku, tłuszcz roślinny (palmowy, rzepakowy, kokosowy, słonecznikowy) - zawiera lecytynę sojową, węglan wapnia, witaminy (C, niacyna, kwas pantotenowy, E, B1, B6, A, kwas foliowy, K, D, biotyna, B12), dwufosforan żelazowy, siarczan cynku, siarczan miedzi, jodek potasu], mąki ze zbóż - 35,7% (kukurydziana - 21,4%, ryżowa - 14,3%), odtłuszczone mleko w proszku, odmineralizowana serwatka w proszku (z mleka), Ciemne drobiny w kaszce pochodzą ze zbóż.
co myslicie?
a tak w ogóle to spróbuję Was nadrobić, bo wczoraj Czeczenia mnie wykończyła, do tego miałam seminarium, więc małego w samochód i sru... -
Idę piec szarlotke.Martucha86 lubi tę wiadomość
-
Mojego meza zgrzalo jak wczoraj zobaczyl na wspolnej bo wlasnie kuzwa tak to wyglada ze z cc zwlekaja do ostatniej chwili ...znamy 4 takie przypadki. 3 dzieci jest chorych a 1 zmarlo.
I wlasnie podczas mohego porodu cala rodzina trzesla sie ze strachu ze tyle to trwa..
Takie realia..
Moze faktycznie to dynia bo i zle spala.. co jej dzisiaj dac? Mam
Szpinak z ziemniakami
Delikatne jarzynki
Banan
Jablko
Marchew z ziemniaczkami