SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
my mamy składany wózek taki https://www.entliczek.pl/chicco-multiway-evo.html
on jest od 0+ i na razie mamy go tylko do jazdy po mieszkaniu i na balkonie jak jest brzydka pogoda i na spacer nie damy rady isc a ze balkon mamy duzy (8m2) to sie tam bujamy, później będzie na wyjazdy, a spacerówke z 3w1 na miejscu będziemy uzywać -
Kkarolinaaaa wrote:10 miesiecy ? o ja..to jakies dziecko anioł
Moja teraz juz sie ewidentnie nudzi w gondoli jak sie przebudzi,ale na szczescie na spacerze spi ok 1-1,5h.
Zaczął siedzieć, jak miał 10 msc, więc wozili w gondoli, a że miescił się spokojnie, to nie przekładali. -
Mój Leon miał 3,5 msca jak jeździł na płasko w spacerowce Bo gondola była bee.Jak już się zrobiło zimno w listopadzie to znowu gondola i do tej pory jeździmy ale za msce już na stałe spacerowka Bo ledwo się miesci w głębokim.
Plesniawki znikają apetyt ciut lepszy więc mniej zmartwień.
Za to słoiczki idą nam jak woda a mięso uwielbia.
Lys mój też kleiku ryżowego nie tolerowal za to kukurydziany wcina.
Od przyszłego tygodnia wprowadzam gluten.
Miłego weekendu.lys, Paula_071, jesslin87, mamasia, witaminkab, magda sz, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Aska87 wrote:my mamy składany wózek taki https://www.entliczek.pl/chicco-multiway-evo.html
on jest od 0+ i na razie mamy go tylko do jazdy po mieszkaniu i na balkonie jak jest brzydka pogoda i na spacer nie damy rady isc a ze balkon mamy duzy (8m2) to sie tam bujamy, później będzie na wyjazdy, a spacerówke z 3w1 na miejscu będziemy uzywać
Ja jeszcze nigdy nie wystawiałam Młodego na balkon w wózku, ale jakbym się uparła w sumie to mogłabym na balkon na spacery chodzić tam i z powrotem, bo mam 16m2Aska87 lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Wrócilyśmy ze spacerku
w międzyczasie córunia poleciała do koleżanki, a synuś zasnął zmęczony po szkole. Cisza jak makiem zasiał. Chyba się kawki napiję.
Laura, ale on dużyte nogi takie długie ma.
Dominiś też się już nudził w gondoli a tak przynajmniej może na pół siedząco patrzyć co się dzieje dookołaPulpecja lubi tę wiadomość
-
Chyba sie starzeje, kupilam sopie 1 t-shirt za 9.99zl i reszte to mm dla malej i sloiki.
Kalafiora i groszek z bobovity dorwalam w tesco, a pasternaka kupilam z babydrem.
Karolina ziemniaki ze szpinakiem kupuje z bobovity. Wiecie w tesco byly deserki jednoskladnikowe 190g za 2.99 wzielam sliwke i jablko, ale jak poczytalam etykiete od razu wrocily na polke sam cukierPaula_071, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Ja jeszcze nigdy nie wystawiałam Młodego na balkon w wózku, ale jakbym się uparła w sumie to mogłabym na balkon na spacery chodzić tam i z powrotem, bo mam 16m2
ja czasem wystawiam jak musze cos w domu zrobic, bo młody na świeżym powietrzu spi jak zabity a mi się i mieszkanie wywietrzy i ja mam czas żeby np posprzątaćAgaata, Paula_071 lubią tę wiadomość
-
Nie zaglebialam tematu skladi sloiczkow ale tyle tego jest ze na pewno cos fajnego znajdę i mlodemu zasmakuje jest gerber hipp. Bobovita babydream bobofrut cos jeszcze a holle widziałam ma sloiczki i tutaj skład bardzo przyzwoity (dzisiaj w gemini sprawdzalam )
-
Dziewczyny wszystko dobrze!
Matka nie umie się posługiwać miarką krawiecką
Obwód główki - 39,5 cmPoniżej 3 centyla, ale jest ładny przyrost w miesiąc
Waga - 6680 g25 centyl
Wzrost - 71 cmpowyżej 97 centyla
Wszystko na innym centyluAle wszystko jest w porządku, tak się cieszę!
Aska87, Agaata, 0na88, Paula_071, Martucha86, jesslin87, Kkarolinaaaa, Laura, lys, Pulpecja, aaaaga, apaczka, niecierpliwa, mamasia, AgaSad, Zetka, witaminkab, magda sz, Weridiana, Migotkaa, małaMyszka, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość