X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi braklo mleka w trasie i sie doilam a moj maz mowi tam w aucie panowie na Ciebie patrza zazdrosnik a nic widac nie bylo... bo schowalam wszystko pod bluzka. Mam laktator reczny ;)

AgaSad lubi tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Aga dzięki za troskę, byłam u psychologa, okazało się, że mam depresję poporodową, dała mi kilka rad, z teściową zrobiłam porządek, wygarnęłam jej wszystko z tej kartki od psycholog, i babsko się spakowało i wróciło do domu obrażone, nawet nie pożegnała się ze mną i z Zuzią, aaaa krzyżyk jej na drogę, miała zostać do 9 stycznia, ale 2 jej powiedziałam wsio i już 3 zniknęła z mieszkania.

Wow, rewelka.. tzn rewelka z teściową a co do depresji to dużo sił życzę, będzie dobrze:)

lys lubi tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Nie chcecie przepisu to nie. Se jedzcie kanapki jak za prlu. Boze czlowiek sie odchamil, raz w zyciu zamiast chleba z pasztetowa na droge i jajek na twardzo i pomidorow sie szarpnal na krewetki a te przepisu nie chca...

Ja chcę, ale mi pediatra zabronił jeść krewetek, buuu

Przepis wymiata! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 19:32

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syn chętnie je sinlac. Dobra jest ta kaszka, próbowałam. :-)

0na88 lubi tę wiadomość

Syn, roczek.
    Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. :-)
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha! Dojechalam. Jestesmy w hotelu. Maly sie zesral po drodze ale byl grzeczny, prawie nie plakal, drzemal. Do krewetek mozna kupic sos jalapeno w biedronce taki w plastikowej butelce firmy madjednak sro czy jakos tak. Moim zdaniem zabija smak salsy. No i ja dodalam kukurydze z puszki jeszcze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 19:35

0na88, lys, jesslin87, Pulpecja, Katarka, małaMyszka, mamasia, Amberla lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzwa Ofka zdarzyla z katowic do maroka doleciec - a ja przez caly dzien tylko zupe pieczarkowa zrobilam i siedze na kompie ;/

małaMyszka lubi tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa - Gdzies Ty ? Julka tak po dupie daje ? :)

niecierpliwa lubi tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    Kuzwa Ofka zdarzyla z katowic do maroka doleciec - a ja przez caly dzien tylko zupe pieczarkowa zrobilam i siedze na kompie ;/
    Ofka jeszcze nie jest w Maroku chyba :)

0na88 lubi tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:

Ale Ofka jest w Katowicach, jutro leci. Masz czas cos jeszcze zrobic :-)

0na88, Pulpecja lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w katowicach jeszczevjasne ze tak. Ona 88 forum trudno pogodzic z byciem perfekcyjna paniabdomu wiec ja zostalam chujowa pania domu i siedze na forum;))

lys, aaaaga, jesslin87, Paula_071, AgaSad, 0na88, magda sz, Pulpecja, małaMyszka, niecierpliwa, Zetka, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady fajna bobeczka ale Ty artstka jestes...fajnie ze pogonilasz maszkare a co na to Rafal?

tb73i09k881y3sjt.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka powinnaś założyć jakiegoś bloga! Masz dar dziewczyno :) jako blogerka będziesz dostawać kupę rzeczy, jeździć za darmo na wakacje i zarabiać kasę za nic! Pierwszym prezentem jaki dostaniesz będzie torebka kura! Także leżąc na tej plaży przemyśl tą opcję ;-) grono wiernych fanek już masz!

aaaaga, jesslin87, Paula_071, lys, 0na88, magda sz, niecierpliwa, Katarka, małaMyszka, Martucha86, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość

• apaczka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech ale ciężki dzień za mną. W sumie mała nie była wyjątkowo marudna tylko spała 4x 30 min :-/ nie wiem czy ona jakiś budzik ma w głowie czy co, że równo po 30 min się budzi ;-) Wczoraj po południu kimała 3h i to było piękne :-) No ale już jest w łóżeczku więc liczę, że mam chwilę na odpoczynek zanim się obudzi. Od niedawna nie zasypia przy cycu po wieczornym karmieniu tylko trzeba dać smoka i lulać. A Wasze dzieci zasypiają jeszcze przy cycu? U nas to się zdarza tylko w nocy.

Zamówiłam w Gemini miseczki, kubeczki, kaszki i parę innych dupereli i zapłaciłam ponad 200 zł :-/

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde same pierdoly i 200 zl my w sobote jedziemy do Akpola (duzy dzieciowy sklep ) pewnie tez wydamy krocie
    Jutro caly dzien jestem sama maz po pracy idzie z kolegami na żarcie i do kina na Gwiezdne Wojny mam nadzieję że mlody nie bedzie stekajacy

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Lady fajna bobeczka ale Ty artstka jestes...fajnie ze pogonilasz maszkare a co na to Rafal?

Rafał musiał zaakceptować to, powiedziałam to co psycholog kazała: albo chce mieć zadowoloną mamę i Zuzię blisko i mieć spokój w domu, albo zadowoloną teściową na odległość, i niespokój w domu, jego wybór, nie można mieć obu na raz, i musi się zdecydować

aaaaga, Pulpecja, Weridiana lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apaczka, u nas tylko przy cycu w dzień i w nocy.. W dzień jak księciunio ma zły humor to cyc i spacer po mieszkaniu.. W nocy łaskawie mogę siedzieć :) i chwała mu za to bo np. wczoraj w nocy od 3 do 5 wisiał sobie na cycusiu, oczy jak 5 zł, rączka tarmosiła mają bluzkę i zadowolony z życia..

apaczka lubi tę wiadomość

• Agaata Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj miałam dobry dzień, ale niedawno mąż zbił paterę na ciasto w kuchni - armagedon, szkło było w całym domu - łącznie z sypialnią i łazienką! Skończyłam właśnie odkurzać i nadal nie jestem pewna czy wszystko zebrałam. Miałam umyć jeszcze koła z wózka, ale już mi się nie chce. Zostawiam to mężowi - w końcu za niego poodkurzałam.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwia wrote:
    Ofka powinnaś założyć jakiegoś bloga! Masz dar dziewczyno :) jako blogerka będziesz dostawać kupę rzeczy, jeździć za darmo na wakacje i zarabiać kasę za nic! Pierwszym prezentem jaki dostaniesz będzie torebka kura! Także leżąc na tej plaży przemyśl tą opcję ;-) grono wiernych fanek już masz!
    Hmm jak mafaszion i te inne blogerki. Ale to trzeba byc szczuplym i zamieszczac selfi...

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka wrote:
    Ech ale ciężki dzień za mną. W sumie mała nie była wyjątkowo marudna tylko spała 4x 30 min :-/ nie wiem czy ona jakiś budzik ma w głowie czy co, że równo po 30 min się budzi ;-) Wczoraj po południu kimała 3h i to było piękne :-) No ale już jest w łóżeczku więc liczę, że mam chwilę na odpoczynek zanim się obudzi. Od niedawna nie zasypia przy cycu po wieczornym karmieniu tylko trzeba dać smoka i lulać. A Wasze dzieci zasypiają jeszcze przy cycu? U nas to się zdarza tylko w nocy.

Zamówiłam w Gemini miseczki, kubeczki, kaszki i parę innych dupereli i zapłaciłam ponad 200 zł :-/
    iwko bedzie jadl zwykla lyzeczka prosto ze sloika bo wydalam wszystkie kase na maroko. O krewetkach nie wspomne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 20:30

aaaaga, Aska87, apaczka, magda sz, Pulpecja, niecierpliwa, Paula_071, Zetka, mamasia, Amberla lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apaczka, Hubert nie właściwie nie zasypia przy cycku, chyba, że jest bardzo zmęczony, ale to się naprawdę rzadko zdarza.

Apaczka, ja tak samo, wczoraj zamówiłam dosłownie kilka rzeczy i zapłaciłam 200 zł - a dodam, że ostatnie zamówienie z Gemini robiłam trzy tygodnie temu i też było na 150 zł :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 20:33

apaczka lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
‹‹ 2940 2941 2942 2943 2944 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ