SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:Aga dzięki za troskę, byłam u psychologa, okazało się, że mam depresję poporodową, dała mi kilka rad, z teściową zrobiłam porządek, wygarnęłam jej wszystko z tej kartki od psycholog, i babsko się spakowało i wróciło do domu obrażone, nawet nie pożegnała się ze mną i z Zuzią, aaaa krzyżyk jej na drogę, miała zostać do 9 stycznia, ale 2 jej powiedziałam wsio i już 3 zniknęła z mieszkania.
Wow, rewelka.. tzn rewelka z teściową a co do depresji to dużo sił życzę, będzie dobrze:)lys lubi tę wiadomość
-
Ofka wrote:Nie chcecie przepisu to nie. Se jedzcie kanapki jak za prlu. Boze czlowiek sie odchamil, raz w zyciu zamiast chleba z pasztetowa na droge i jajek na twardzo i pomidorow sie szarpnal na krewetki a te przepisu nie chca...
Ja chcę, ale mi pediatra zabronił jeść krewetek, buuu
Przepis wymiata!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 19:32
-
Ha! Dojechalam. Jestesmy w hotelu. Maly sie zesral po drodze ale byl grzeczny, prawie nie plakal, drzemal. Do krewetek mozna kupic sos jalapeno w biedronce taki w plastikowej butelce firmy madjednak sro czy jakos tak. Moim zdaniem zabija smak salsy. No i ja dodalam kukurydze z puszki jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 19:35
0na88, lys, jesslin87, Pulpecja, Katarka, małaMyszka, mamasia, Amberla lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Kuzwa Ofka zdarzyla z katowic do maroka doleciec - a ja przez caly dzien tylko zupe pieczarkowa zrobilam i siedze na kompie ;/
Ale Ofka jest w Katowicach, jutro leci. Masz czas cos jeszcze zrobic0na88, Pulpecja lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Ja w katowicach jeszczevjasne ze tak. Ona 88 forum trudno pogodzic z byciem perfekcyjna paniabdomu wiec ja zostalam chujowa pania domu i siedze na forum;))
lys, aaaaga, jesslin87, Paula_071, AgaSad, 0na88, magda sz, Pulpecja, małaMyszka, niecierpliwa, Zetka, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ofka powinnaś założyć jakiegoś bloga! Masz dar dziewczyno
jako blogerka będziesz dostawać kupę rzeczy, jeździć za darmo na wakacje i zarabiać kasę za nic! Pierwszym prezentem jaki dostaniesz będzie torebka kura! Także leżąc na tej plaży przemyśl tą opcję
grono wiernych fanek już masz!
aaaaga, jesslin87, Paula_071, lys, 0na88, magda sz, niecierpliwa, Katarka, małaMyszka, Martucha86, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ech ale ciężki dzień za mną. W sumie mała nie była wyjątkowo marudna tylko spała 4x 30 min
nie wiem czy ona jakiś budzik ma w głowie czy co, że równo po 30 min się budzi
Wczoraj po południu kimała 3h i to było piękne
No ale już jest w łóżeczku więc liczę, że mam chwilę na odpoczynek zanim się obudzi. Od niedawna nie zasypia przy cycu po wieczornym karmieniu tylko trzeba dać smoka i lulać. A Wasze dzieci zasypiają jeszcze przy cycu? U nas to się zdarza tylko w nocy.
Zamówiłam w Gemini miseczki, kubeczki, kaszki i parę innych dupereli i zapłaciłam ponad 200 zł -
O kurde same pierdoly i 200 zl my w sobote jedziemy do Akpola (duzy dzieciowy sklep ) pewnie tez wydamy krocie
Jutro caly dzien jestem sama maz po pracy idzie z kolegami na żarcie i do kina na Gwiezdne Wojny mam nadzieję że mlody nie bedzie stekajacy
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ofka wrote:Lady fajna bobeczka ale Ty artstka jestes...fajnie ze pogonilasz maszkare a co na to Rafal?
Rafał musiał zaakceptować to, powiedziałam to co psycholog kazała: albo chce mieć zadowoloną mamę i Zuzię blisko i mieć spokój w domu, albo zadowoloną teściową na odległość, i niespokój w domu, jego wybór, nie można mieć obu na raz, i musi się zdecydowaćaaaaga, Pulpecja, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Apaczka, u nas tylko przy cycu w dzień i w nocy.. W dzień jak księciunio ma zły humor to cyc i spacer po mieszkaniu.. W nocy łaskawie mogę siedzieć
i chwała mu za to bo np. wczoraj w nocy od 3 do 5 wisiał sobie na cycusiu, oczy jak 5 zł, rączka tarmosiła mają bluzkę i zadowolony z życia..
apaczka lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj miałam dobry dzień, ale niedawno mąż zbił paterę na ciasto w kuchni - armagedon, szkło było w całym domu - łącznie z sypialnią i łazienką! Skończyłam właśnie odkurzać i nadal nie jestem pewna czy wszystko zebrałam. Miałam umyć jeszcze koła z wózka, ale już mi się nie chce. Zostawiam to mężowi - w końcu za niego poodkurzałam.
-
5ylwia wrote:Ofka powinnaś założyć jakiegoś bloga! Masz dar dziewczyno
jako blogerka będziesz dostawać kupę rzeczy, jeździć za darmo na wakacje i zarabiać kasę za nic! Pierwszym prezentem jaki dostaniesz będzie torebka kura! Także leżąc na tej plaży przemyśl tą opcję
grono wiernych fanek już masz!
-
apaczka wrote:Ech ale ciężki dzień za mną. W sumie mała nie była wyjątkowo marudna tylko spała 4x 30 min
nie wiem czy ona jakiś budzik ma w głowie czy co, że równo po 30 min się budzi
Wczoraj po południu kimała 3h i to było piękne
No ale już jest w łóżeczku więc liczę, że mam chwilę na odpoczynek zanim się obudzi. Od niedawna nie zasypia przy cycu po wieczornym karmieniu tylko trzeba dać smoka i lulać. A Wasze dzieci zasypiają jeszcze przy cycu? U nas to się zdarza tylko w nocy.
Zamówiłam w Gemini miseczki, kubeczki, kaszki i parę innych dupereli i zapłaciłam ponad 200 złWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 20:30
aaaaga, Aska87, apaczka, magda sz, Pulpecja, niecierpliwa, Paula_071, Zetka, mamasia, Amberla lubią tę wiadomość
-
Apaczka, Hubert nie właściwie nie zasypia przy cycku, chyba, że jest bardzo zmęczony, ale to się naprawdę rzadko zdarza.
Apaczka, ja tak samo, wczoraj zamówiłam dosłownie kilka rzeczy i zapłaciłam 200 zł - a dodam, że ostatnie zamówienie z Gemini robiłam trzy tygodnie temu i też było na 150 złWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 20:33
apaczka lubi tę wiadomość