X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • jesslin87 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi braklo mleka w trasie i sie doilam a moj maz mowi tam w aucie panowie na Ciebie patrza zazdrosnik a nic widac nie bylo... bo schowalam wszystko pod bluzka. Mam laktator reczny ;)

AgaSad lubi tę wiadomość

74diqps6a69lyc94.png
  • AgaSad Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Aga dzięki za troskę, byłam u psychologa, okazało się, że mam depresję poporodową, dała mi kilka rad, z teściową zrobiłam porządek, wygarnęłam jej wszystko z tej kartki od psycholog, i babsko się spakowało i wróciło do domu obrażone, nawet nie pożegnała się ze mną i z Zuzią, aaaa krzyżyk jej na drogę, miała zostać do 9 stycznia, ale 2 jej powiedziałam wsio i już 3 zniknęła z mieszkania.

Wow, rewelka.. tzn rewelka z teściową a co do depresji to dużo sił życzę, będzie dobrze:)

lys lubi tę wiadomość

1usawn15ju6q9qwm.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Nie chcecie przepisu to nie. Se jedzcie kanapki jak za prlu. Boze czlowiek sie odchamil, raz w zyciu zamiast chleba z pasztetowa na droge i jajek na twardzo i pomidorow sie szarpnal na krewetki a te przepisu nie chca...

Ja chcę, ale mi pediatra zabronił jeść krewetek, buuu

Przepis wymiata! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 19:32

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • chcebycmama Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syn chętnie je sinlac. Dobra jest ta kaszka, próbowałam. :-)

0na88 lubi tę wiadomość

Syn, roczek.
    Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. :-)
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha! Dojechalam. Jestesmy w hotelu. Maly sie zesral po drodze ale byl grzeczny, prawie nie plakal, drzemal. Do krewetek mozna kupic sos jalapeno w biedronce taki w plastikowej butelce firmy madjednak sro czy jakos tak. Moim zdaniem zabija smak salsy. No i ja dodalam kukurydze z puszki jeszcze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 19:35

0na88, lys, jesslin87, Pulpecja, Katarka, małaMyszka, mamasia, Amberla lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuzwa Ofka zdarzyla z katowic do maroka doleciec - a ja przez caly dzien tylko zupe pieczarkowa zrobilam i siedze na kompie ;/

małaMyszka lubi tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa - Gdzies Ty ? Julka tak po dupie daje ? :)

niecierpliwa lubi tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:
    Kuzwa Ofka zdarzyla z katowic do maroka doleciec - a ja przez caly dzien tylko zupe pieczarkowa zrobilam i siedze na kompie ;/
    Ofka jeszcze nie jest w Maroku chyba :)

0na88 lubi tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0na88 wrote:

Ale Ofka jest w Katowicach, jutro leci. Masz czas cos jeszcze zrobic :-)

0na88, Pulpecja lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w katowicach jeszczevjasne ze tak. Ona 88 forum trudno pogodzic z byciem perfekcyjna paniabdomu wiec ja zostalam chujowa pania domu i siedze na forum;))

lys, aaaaga, jesslin87, Paula_071, AgaSad, 0na88, magda sz, Pulpecja, małaMyszka, niecierpliwa, Zetka, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady fajna bobeczka ale Ty artstka jestes...fajnie ze pogonilasz maszkare a co na to Rafal?

tb73i09k881y3sjt.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka powinnaś założyć jakiegoś bloga! Masz dar dziewczyno :) jako blogerka będziesz dostawać kupę rzeczy, jeździć za darmo na wakacje i zarabiać kasę za nic! Pierwszym prezentem jaki dostaniesz będzie torebka kura! Także leżąc na tej plaży przemyśl tą opcję ;-) grono wiernych fanek już masz!

aaaaga, jesslin87, Paula_071, lys, 0na88, magda sz, niecierpliwa, Katarka, małaMyszka, Martucha86, Amberla, Maniuś lubią tę wiadomość

• apaczka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech ale ciężki dzień za mną. W sumie mała nie była wyjątkowo marudna tylko spała 4x 30 min :-/ nie wiem czy ona jakiś budzik ma w głowie czy co, że równo po 30 min się budzi ;-) Wczoraj po południu kimała 3h i to było piękne :-) No ale już jest w łóżeczku więc liczę, że mam chwilę na odpoczynek zanim się obudzi. Od niedawna nie zasypia przy cycu po wieczornym karmieniu tylko trzeba dać smoka i lulać. A Wasze dzieci zasypiają jeszcze przy cycu? U nas to się zdarza tylko w nocy.

Zamówiłam w Gemini miseczki, kubeczki, kaszki i parę innych dupereli i zapłaciłam ponad 200 zł :-/

9f7jpx9i1ln9kxb1.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde same pierdoly i 200 zl my w sobote jedziemy do Akpola (duzy dzieciowy sklep ) pewnie tez wydamy krocie
    Jutro caly dzien jestem sama maz po pracy idzie z kolegami na żarcie i do kina na Gwiezdne Wojny mam nadzieję że mlody nie bedzie stekajacy

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Lady Savage Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofka wrote:
    Lady fajna bobeczka ale Ty artstka jestes...fajnie ze pogonilasz maszkare a co na to Rafal?

Rafał musiał zaakceptować to, powiedziałam to co psycholog kazała: albo chce mieć zadowoloną mamę i Zuzię blisko i mieć spokój w domu, albo zadowoloną teściową na odległość, i niespokój w domu, jego wybór, nie można mieć obu na raz, i musi się zdecydować

aaaaga, Pulpecja, Weridiana lubią tę wiadomość

3 cykl :) Zuzanna Zofia, 20.08.2015, 3180, 56 cm
    relgcwa1lijp26p7.png
    mhsvanli8fgm8ue4.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apaczka, u nas tylko przy cycu w dzień i w nocy.. W dzień jak księciunio ma zły humor to cyc i spacer po mieszkaniu.. W nocy łaskawie mogę siedzieć :) i chwała mu za to bo np. wczoraj w nocy od 3 do 5 wisiał sobie na cycusiu, oczy jak 5 zł, rączka tarmosiła mają bluzkę i zadowolony z życia..

apaczka lubi tę wiadomość

• Agaata Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj miałam dobry dzień, ale niedawno mąż zbił paterę na ciasto w kuchni - armagedon, szkło było w całym domu - łącznie z sypialnią i łazienką! Skończyłam właśnie odkurzać i nadal nie jestem pewna czy wszystko zebrałam. Miałam umyć jeszcze koła z wózka, ale już mi się nie chce. Zostawiam to mężowi - w końcu za niego poodkurzałam.

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwia wrote:
    Ofka powinnaś założyć jakiegoś bloga! Masz dar dziewczyno :) jako blogerka będziesz dostawać kupę rzeczy, jeździć za darmo na wakacje i zarabiać kasę za nic! Pierwszym prezentem jaki dostaniesz będzie torebka kura! Także leżąc na tej plaży przemyśl tą opcję ;-) grono wiernych fanek już masz!
    Hmm jak mafaszion i te inne blogerki. Ale to trzeba byc szczuplym i zamieszczac selfi...

tb73i09k881y3sjt.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    apaczka wrote:
    Ech ale ciężki dzień za mną. W sumie mała nie była wyjątkowo marudna tylko spała 4x 30 min :-/ nie wiem czy ona jakiś budzik ma w głowie czy co, że równo po 30 min się budzi ;-) Wczoraj po południu kimała 3h i to było piękne :-) No ale już jest w łóżeczku więc liczę, że mam chwilę na odpoczynek zanim się obudzi. Od niedawna nie zasypia przy cycu po wieczornym karmieniu tylko trzeba dać smoka i lulać. A Wasze dzieci zasypiają jeszcze przy cycu? U nas to się zdarza tylko w nocy.

Zamówiłam w Gemini miseczki, kubeczki, kaszki i parę innych dupereli i zapłaciłam ponad 200 zł :-/
    iwko bedzie jadl zwykla lyzeczka prosto ze sloika bo wydalam wszystkie kase na maroko. O krewetkach nie wspomne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 20:30

aaaaga, Aska87, apaczka, magda sz, Pulpecja, niecierpliwa, Paula_071, Zetka, mamasia, Amberla lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 7 stycznia 2016, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apaczka, Hubert nie właściwie nie zasypia przy cycku, chyba, że jest bardzo zmęczony, ale to się naprawdę rzadko zdarza.

Apaczka, ja tak samo, wczoraj zamówiłam dosłownie kilka rzeczy i zapłaciłam 200 zł - a dodam, że ostatnie zamówienie z Gemini robiłam trzy tygodnie temu i też było na 150 zł :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 20:33

apaczka lubi tę wiadomość

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
‹‹ 2940 2941 2942 2943 2944 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ