SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
My po wizycie u lekarza, maly zdrowt jak rybka, siedzielismy w gabinecie pol godzuny, wyogladany z kazdej strony, osluchany, przeprowadzony wywiad z mamusia, jestem strasznie zadowolona z wizyty.
Szymon wazy 8940, dokladnie 5 tyg temu wazyl 8100,pani dr nie mogla sie nadziwic naszym wczesniakiem, powiedziala ze gdyby nie wiedziala to spokojniw wyglada jak 9 miesieczne dziecko, pytalam i ruchliwosc to powiedziala ze ma jeszcze czas na regularne przewroty noi waga robi swoje, poprostu mu ciezej, ale powiedziala ze jest duzym chlopcem taki prawdziwy chlop, normalnie miod na uszy matki, Boze jaki mam przez to wspanialy dzien !Pulpecja, apaczka, 0na88, lys, mamasia, jesslin87, magda sz, Pati Belgia, Martucha86, AgaSad, Zetka, Paula_071, Amberla, Katarka, witaminkab, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Nie chcecie przepisu to nie. Se jedzcie kanapki jak za prlu. Boze czlowiek sie odchamil, raz w zyciu zamiast chleba z pasztetowa na droge i jajek na twardzo i pomidorow sie szarpnal na krewetki a te przepisu nie chca...
0na88, Pulpecja, małaMyszka, jesslin87, AgaSad, Paula_071, Amberla, Katarka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Nie chcecie przepisu to nie. Se jedzcie kanapki jak za prlu. Boze czlowiek sie odchamil, raz w zyciu zamiast chleba z pasztetowa na droge i jajek na twardzo i pomidorow sie szarpnal na krewetki a te przepisu nie chca...
0na88, jesslin87, Zetka, 5ylwia, Amberla, Katarka, witaminkab, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:i tak ci telefon pada, to jak nam chcesz podać? Ja tam nie wiem jak inne, ale nie wiem czy takie cuda to na mój prosty pysk...
0na88, Pulpecja, małaMyszka, jesslin87, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ofka jedziesz na wakacje , plebs tylko z jajem jedzie
dobrze ze zrobilas tortille z krewetkami ! trza byc zagranicznym i isc z duchem czasu
w koncu jestes nasza MISS - masz nas godnie reprezentowac !Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2016, 17:37
lys, Pulpecja, małaMyszka, jesslin87, aaaaga, Paula_071, Amberla, Katarka lubią tę wiadomość
-
Dobra to napisze; idziecie do biedronki, wozek bierzecie ten czerwony, duzego nie trzeba. Kierujecie sie na warzywa i owoce i oceniacie awokado. Zazwyczaj jest twarde wiec i gorzkie. Dyskretnie przywlaszczacie sobie torbe papierowa do pieczywa, omijajac lukiem bagietki i kurosanty. Wiadomo, weglowodany. Awokado w papierowej torbie z bananem dojrzeje w trzy dni. Potem kupujecie mango, cebule, czonek, paczke krewetek, papryke, paczke tortilli Omijacie polke ze slodyczami ewentuallnie kupujecie jeszcze pampersy. I do domu jazda bo pewnie dzieciak sie juz dże.
lys, Pulpecja, 0na88, małaMyszka, jesslin87, apaczka, magda sz, aaaaga, Schatje, Aska87, Martucha86, AgaSad, mamasia, Zetka, Paula_071, 5ylwia, Amberla, Katarka, witaminkab, Migotkaa, gianna88, Weridiana, Maniuś lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Ofka jedziesz na wakacje , plebs tylko z jajem jedzie
dobrze ze zrobilas tortille z krewetkami ! trza byc zagranicznym i isc z duchem czasu
w koncu jestes nasza MISS - masz nas godnie reprezentowac !Pulpecja, 0na88, jesslin87, małaMyszka, lys, apaczka, mamasia, Zetka, Paula_071, Amberla, Katarka, gianna88, Weridiana lubią tę wiadomość
-
W domu dajecie cyca czy butle oraz glosniej radio zeby nie slyszec utyskiwania meza:"co tak dlugooooo...". W biegu kroicie cebule, podsmazacie. Awokado, mango, papryke w kostke. Skopilybyscie to sokiem z limonki ale nie napisalam Wam o tym przy liscie zakupow wiec przeklinacie mnie na czym swiat stoi.wrzucajac to na patelache jedna noga bujacie dzieciaka w bujaczku bo maz korzystajac z okazji ze mialyscie leb w lodowce podrzucil dzieciaka do kuchni i poszedl grac na konsoli. Obiecujecie sobie w duchu napluc mu do tortilli i dorzucacie krewetki...
Cdn...Pulpecja, 0na88, jesslin87, lys, małaMyszka, Schatje, Aska87, apaczka, aaaaga, Martucha86, AgaSad, mamasia, Paula_071, Amberla, Katarka, witaminkab, Migotkaa, gianna88, Weridiana, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Przez chwile rozwazacie czy dodac czosnek bo tak jest w przepisie, rezygnujecie jednak...a noz dzieciak pojdzie spac wczesniej, maz sie oderwie od konsoli i pofiglujecie. Przypominacie sobie jednak, ze dzieciak wstal w nocy na zarcie sto raxy i jestescie padniete. Po zastanowieniu wiec pakujecie do masy podwojna ilosc czosnku. Chwile podsmazacie na mocbym ogniu. A potem cala sperdoline zawijac w tortille w towarzystwie salaty...a ciut cukru i soli i chili.
jesslin87, 0na88, lys, Pulpecja, małaMyszka, Schatje, Aska87, apaczka, aaaaga, mamasia, Zetka, Paula_071, Amberla, Katarka, witaminkab, Migotkaa, gianna88, Weridiana, Maniuś lubią tę wiadomość