SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarka wrote:Agata, Ty chyba zamawiałaś kaszki Holle, podasz linka?
Niecierpliwa - od Ciebie poproszę linka do kartek na Dzień Babci i DziadkaJak zamawiałaś kubek ze zdjęciem to też poproszę linka
I jeszcze jakby mi któraś poleciła łyżeczkę do karmienia to byłabym wdzięczna
Ja akurat zamawiałam z www.bdsklep.pl, ale mozna zamowic np. w aptece gemini.Katarka lubi tę wiadomość
-
Gdzieś tam wyczytałam, że pierwsza łyżeczka powinna być twarda - ma to znaczenie ze względów logopedycznych, ale nie wiem kompletnie jak to wygląda w praktyce. Ja wczoraj zamówiłam łyżeczki takie: http://www.aptekagemini.pl/primamma-zestaw-dlugich-lyzek-6-miesiecy-3-sztuki.html
Nie wiem czy są twarde czy miękkie - zobaczymy. Jeśli się sprawdzą to ok, a jeśli nie to będę szukać czegoś innego.
-
Ja na dzien babci i dziadka chcialam zrobic mase solna, odbic raczke i nozke, pomalowac na niebiesko. Zrobic na tyle duze by z boku wlasnie taka kartke ze zdjatkiem przylepic... ale kuzwa nadal siedze u mamy i jak to zrobic jak nie mam jak sie ukryc heh
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja mam dwie łyżeczki takie jak Karolina, a dwie takie:
http://allegro.pl/munchkin-lyzeczka-z-miekka-koncowka-4m-kolory-hit-i5643797676.html
jakoś teraz wrażliwsza się zrobiłam i boję się młodej dziąsla urazić, ale jak mój synuś np byl mały to miał zwykłe plastikowe, nawet nie wiem czy takie miękkie albo silikonowe były dostępne wtedy. Starsza córka tez miała plastikowe, z takiego grubszego platiku. -
Hmm planowalam malego karmic zwykla lyzeczka... myslicie ze zle?
Jedziemy autostrada i wlasnie nakarmilam Iwka nie rozpinajac mu pasow i nie wyciagajac go z fotelika. Czy ktorejs z Was udala sie taka sztuka? Jesni nie to oznacza ze jestem joginem, kobietą gumą oraz ze mam rozciagniete cycki.Pulpecja, 0na88, apaczka, lys, Paula_071, małaMyszka, jesslin87, aaaaga, Pati Belgia, AgaSad, Zetka, 5ylwia, Amberla, Hermiona, witaminkab, gianna88, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Ofka wrote:Zrobilam na droge karaibskie tortille zz krewetkami. Dobre moge dac przepis.
apaczka, 0na88, lys, małaMyszka, jesslin87, aaaaga, Pati Belgia, Zetka, Paula_071, Amberla, Hermiona, gianna88, Maniuś lubią tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:łee, ale sztuka nakarmić dziecko w foteliku karaibską tortillą. hehehe
Pfff
Pulpecja, lys, jesslin87, aaaaga, Pati Belgia, Agaata, Zetka, Paula_071, Amberla, Hermiona, witaminkab, Maniuś lubią tę wiadomość