SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
posikana jestem
tymczasem ja... nadal mam tylko Osetię Południową w slajdach
biorę się za drugą wojnę w Osetii i Gruzję
Jak będę tu za 10 min to mnie kopnijcie w zad
aaaaaaaa no i zrobiłam po raz pierwszy lasagne! sama!!!!!!!! może mi dupy nie urwiePulpecja, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Ofka zagne Cię ja też karmię beksę w foteliku bez wyjmowania i rozpinania pasów. Nawet z dwóch cycków
Oczywiście się nie powinno ale jak ryczy to co zrobić.
Zmęczona jestem jak nie wiem co, nie wiem po czym. A Maxi King pyszny, mega słodki więc spoko bo zje się jeden kawałek i styka. Brat zrobił w większej blaszce niższy a ja w takiej keksówce wysoki więc kawałek i styknie na pół dnia0na88, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ofka ja w wannie siedze z maseczka blotna na gebie i przez Ciebie ze smiechu mi popekala bo wiesz ze jak nalozysz maske to zastygasz w grymasie i ani mi sie rusz
dobra jestes. A swoja droga to kocham krewetki a takiego przepisu jesscze nie mialam. Dzieki
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
ja wszystkie slodkie takie cuda lubie
magda pewnie juz podawalas a nie zanotowalam , ale moge przepis ?
ja lubie 3bita - tez mega slodki , tylko ze robie tylko jak wpadaja znajomi ,bo w domu nie mam dla kogo - sama musialabym zjesc, maz jakos za slodkim nie przepada -tylko miecho i miecho.jesslin87 lubi tę wiadomość
-
0na88 wrote:ja wszystkie slodkie takie cuda lubie
magda pewnie juz podawalas a nie zanotowalam , ale moge przepis ?
ja lubie 3bita - tez mega slodki , tylko ze robie tylko jak wpadaja znajomi ,bo w domu nie mam dla kogo - sama musialabym zjesc, maz jakos za slodkim nie przepada -tylko miecho i miecho.0na88, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
http://www.swiatciasta.pl/2014/09/ciasto-maxi-king.html
Tylko ja dałam 1 cukier wanilinowy i 3 łyżeczki cukru a nie tyle ile tam podają, a na polewę czekoladę z orzechami laskowymi 200g z lidla i rozpuściłam z mlekiem. Staram się te orzechy omijać więc nie rozbijałam ich i nie prażyłam.
0na88, Pati Belgia, Pulpecja, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Ofka, super przepis, skorzystam! Mąż mówi tylko, żeby zaznaczyć w nim, że po powrocie z biedronki cyca trzeba dać mężowi, dla dziecka może być butelka.
Apaczka ja wzielam kubek Nuka
http://www.aptekagemini.pl/nuk-kubek-niekapek-6m-200ml.html
ale szczerze to sie nie wczuwałam, wzielam bo mi się spodobał wzorek
0na88, apaczka, Pulpecja, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ja na kolację piekę ziemniaki pokrojone w kostkę w oliwie, tymianku i z czosnkiem. Dorobię zaraz jakąś sałatkę do tego.
Wstawiłam pomidorówkę na jutro, boi jak jest mróz to mi się chce zupy jeść.Zresztą ile można jeść pierogi od teściowej
jesslin87 lubi tę wiadomość
-
Hej
Obiecałam Wam kiedyś, że pokażę jaką bombkę pamiątkową zrobiłam Zuzi. A że właśnie chowam dekoracje świąteczne, to pstrykałam parę fotek i pokazuję. Napis na każdym elemencie to: Pierwsza Gwiazdka Zuzi.
a góra i dół bombki wygląda tak
Pulpecja, 0na88, AgaSad, Agaata, mamasia, jesslin87, lys, Zetka, Laura, Martucha86, aaaaga, Amberla, Katarka, małaMyszka, witaminkab, Migotkaa, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Ofka przepis wymiata:) ale obawiam się że jest nie dla mnie bo trzeba ominąć półki ze słodyczami w biedrze..
Mysza odnośnie domu to ja bym była na tak, przecież w razie czego zaciągniesz rolety i pozamykasz się żeby nikt Ci nie zaglądał:p a jednak dom to dom.. tylko pamiętaj żeby ta działka była na was przepisana coby potem jaj nie było i teściowie nie doszli do wniosku że to jednak ich działka i wszystko co na niej stoi:)
Lady kurcze masz talent, fajnie że się pojawiłaś, mam nadzieję że już ustabilizowała Ci się sytuacja z teściową..Pulpecja, jesslin87, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
A co do karmienia w aucie to w foteliku nie karmiłam ale moje pierwsze karmienie w aucie było na szpitalnym parkingu w dniu wyjścia, kiecka nieprzystosowana do karmienia więc jak debil siedziałam w staniku i majtkach bo musiałam całą ściągnąć.. mąż oczywiście był posikany ze śmiechu, ja w sumie też.. nawet nie patrzyłam za okno żeby się nie dobijać...
0na88, jesslin87, mamasia, Zetka, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Aga dzięki za troskę, byłam u psychologa, okazało się, że mam depresję poporodową, dała mi kilka rad, z teściową zrobiłam porządek, wygarnęłam jej wszystko z tej kartki od psycholog, i babsko się spakowało i wróciło do domu obrażone, nawet nie pożegnała się ze mną i z Zuzią, aaaa krzyżyk jej na drogę, miała zostać do 9 stycznia, ale 2 jej powiedziałam wsio i już 3 zniknęła z mieszkania.
Pulpecja, 0na88, jesslin87, AgaSad, apaczka, lys, mamasia, Zetka, Laura, Paula_071, aaaaga, małaMyszka, witaminkab, Migotkaa, Amberla, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Aga dzięki za troskę, byłam u psychologa, okazało się, że mam depresję poporodową, dała mi kilka rad, z teściową zrobiłam porządek, wygarnęłam jej wszystko z tej kartki od psycholog, i babsko się spakowało i wróciło do domu obrażone, nawet nie pożegnała się ze mną i z Zuzią, aaaa krzyżyk jej na drogę, miała zostać do 9 stycznia, ale 2 jej powiedziałam wsio i już 3 zniknęła z mieszkania.
lys lubi tę wiadomość