SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Weridiana, niestety u mnie leczenie to proces długotrwały, nie kwestia jednego dnia. Mogą być skutki uboczne wiec musze być cały czas pod kontrola lekarza. No zobaczymy czego sie dowiem 25 go na konsultacji. Marta przez te zeby mnie wykończy. Noc była ciężka. No ale nikt nie obiecywał,ze bedzie łatwo, hehe
Mam pytanie, jak czesto Wasze dzieci jedzą w nocy? Udanego dnia!Weridiana, jesslin87, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry u nas noc ok i od dzisiaj nie wstaje na odciaganie bo to sie mija z celem siedze po 40 min i ledwo 60 ml sciagne
U nas mlody juz od dosyć dawna nie budzi sie na jedzenie bardzo sporadycznie raz
Raczej wybudza sie ( kręci steka ) ale ma zamkniete oczy smok szumis i glaskanie pomaga tak potrafi ze 3 razy w nocy
-
Pulpecja wrote:KasiaeN trzymam kciuki za dobre wyniki.
Mysz, uszy do góry, dzisiaj będzie lepszy dzień
Aż dziwne, że ludzie, którzy są tak blisko, mają tak małe wyczucie, brak taktu, a wręcz są bezczelni!
W każdym razie koniec z jakimkolwiek zapraszaniem, a nie, przepraszam, koniec z godzeniem się na wpraszanie, na przysłowiową kawę... -
jesslin87 wrote:A ja zamowilam fotopoduszki, fotomagnesy i fotoczekoladki na dzien babci uff bylo roboty ale juz po.
Teraz ogladam prawdziwe klamstwa i pije piwko bezalkoholowe
A gdzie zamowilas fotoczekoladki?
Tomek znowu obudzil sie o 1 i nie spal 1,5h. Ten czopek w ogole nie robi na nim wrazenia (oprocz momentu kiedy go wsadzam, wtedy malo oczy nu nie wyjda). Nie wiem co z tym zrobic.13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Lys super wiadomosc, juz jutro maz bedzie z Wami! Od razu mame odprawiasz do domu??
Migotka my tez mamy uciekajacego pieska, ale kurcze na dywanie sie nie sprawdza
Mysza a co to za podly humor?
KasiaeN duzo zdrowka!
Ona a warzywka kupilas jakies eko czy normalne wcinala??
Ja wczoraj pierwszy raz czytalam Julce wierszyki, jakies rymowanki o zwierzatkach, sluchala jak zaczarowana.
Od 6 rano Julka bardzo sie krecila, widac bylo ze chce jej sie spac, otwierala oczka i zamykala jak sie ja glaskalo i trzymalo za raczke, po sniadaniu byla spiaca, oczy jej lecialy, ale nphe umiala wygodnie sie ulozyc na boku, mysle, ze te 2 pieluch tetrowe jej przeszkadzaja i jej niewygodnie, w koncu padla na plecach, ale dlugo tak skomlala i poplakiwala przez sen.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Mysza nie przejmuj się! Było minęło, a innymi się nie przejmuj. Ludzie to zawistne świnie, oczywiście nie wszyscy.
Paula a o tej 1 Tomek też się bawił czy marudził? Viburcol - na Lily też nie działa.
Niecierpliwa tak, myślę że pojutrze mama pojedzie do siebie.
Ja już od dawna na nogach, bo po 5 rano nie ma już spania, normalnie się wierci i chce cyca co chwilę, a dziś płakała, musiałam wstać i nosić. Prawie nic nie spałam, głowa mnie nawala od wczoraj, ale jestem w dobrym nastrojuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 08:43
Zetka, małaMyszka lubią tę wiadomość