SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotkaa wrote:lys, fajne zabawki, ta kula extra, musze podpatrzec u siostry w sklepie bo chyba mi mignęła:)
piankinko mamy z fishera tylko inne ale teraz robi furrore, strasznie zainteresowany:) noo oczywiście przyjaciel pies uciekający, jak tylko go włącze to micha się cieszy:)
jaki pies uciekający? -
Migotkaa wrote:kurcze no własnie tak myśle bo ja chciałam żeby go teraz włozyc w kombinezonie grubym, to chyba by wystarczyło? a jak by było bardzo zimno to ew moge jeszcze kocykiem przykryć, a jak juz wezme taki gruby to go w tym kombinezonie nie wsadze
tak chyba lepiej taki i ewentualnie na mróz okryć kocem, tym bardziej że cholera wie czy te mrozy jeszcze będą czy nie -
lys wrote:Mam jeszcze zamiar kupić tego misia, ale to chyba następnym razem...
http://www.3kropki.pl/p/chicco-mis-licz-ze-mna-zabawka-jezykowa-600140.html
Widziałam tego misia w promocji w mothercare za około 70 zł albo jeszcze mniej, nie pamiętam dokładnie.lys lubi tę wiadomość
-
lys http://www.smyk.com/smily-play-piesek-zabawka-interaktywna,p1083236892,zabawki-gry-dla-dzieci-p, najlepszy przyjaciel Szymonka hehe:)
Magda ja go chyba wezme bo w straszne mrozy chodzić nie będe,a tge z wełna to grubasne i chyba bym go ugotowała teraz, a tak to z tego skorzystam jeszcze w marcu:)lys lubi tę wiadomość
-
Zeszła wysypka smaruje emulsją emolium. Brzuszek raczej nie bo dwie kupy poszły i był mięciusi, bebilon 36 stopni bo termometrem sprawdzałam no i w sumie to ona go wypluła te 3 łyżeczki, no i ona ostatni raz jadła mm w 5 tygodniu więc nie pamięta co to jest więc dlatego nie smakował. Wpycha całą pięść jak dzika zamiast cyca więc chyba bym te zalążki obstawiała- chociaż maż stwierdził że czuje zęba jak go gryzie, ja tam nic nie czuje. Uszy sprawdzałam i nie płakała jak je dotykałam
Aaa i słuchajcie progres wczoraj mąż dokładnie umył małą i jak przewijał dziś z kupy to nie medytował nad pipką.Weridiana, jesslin87, aaaaga, mamasia, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Migotka a może poszukać innego sprzedawcy co ma podobne, ja jeszcze nie przymierzałam się do zakupu ale o takim myślę żeby na luty już był. Jutro jedziemy do CH więc zobaczymy jak spacer w wózku bo ostatnio w foteliku wychodziłysmy do spożywczaka, mimo że w kombinezonie wcisnieta w ten fotelik ze zero manewrow to nie ryczała bo wszystko widziała.
Dziś w oknie stałyśmy to ta łapała rękami wrony które latały, czyli dzieci w tym wieku całkiem dobrze widzą bo wrony wysoko przecie i takie czarne plamy na niebie a ona za nimi oczami i rączką łapała.
Dobra włączam Singielke, mam nadzieje ze tym razem duchy dadzą mi obejrzeć, w sobote u nas ksiadz więc powiem zeby przy okazji egzorcyzm odprawiłWeridiana, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość
-
Mąż jednak wraca
będzie w środę po południu
magda sz, 0na88, Weridiana, psioszka11, jesslin87, Agaata, 5ylwia, Pulpecja, apaczka, Paula_071, niecierpliwa, małaMyszka, Migotkaa, Aska87, Maniuś, witaminkab, mamasia, Hermiona, AgaSad, Laura, Zetka, Martucha86, Kkarolinaaaa, gianna88, la_lenka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:Ja tam będę podawać pasternak normalnie
Ja właśnie podałam słoiczek pasternak (ala pietruszka) marchew, jabłko. Na początku myślałam że to korzeń pietruszkibardzo emmie smakowało.
Iys a ja jak odbieram telefon od męża to mówię : no kochanie
Coś w tym musi byćlys, Zetka lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Was nadrobic to kosmos ...
maz mial dzis wolne wiec nie zagladalam , pojechalam do galerii napalona ze cos kupie, to nie dosc ze nic nie kupilam to tylko poklocilam sie z mezem o sloiczki - ze co ze mnie za matka mam gotowac ble ble ble .. powkurwialismy sie i pojechalismy do domu
kupilam i tak kilka sloiczkow , a w domu ugotowalam malej pietruszke , marchewke i troche selera plus ziemniak - z mysla ze na pewno jej nie posmakuje , a tu psikus! zjadla ze smakiem , tak otwierala buzie ze nie nadazalam lyzeczka jej do buzi wsadzac... wiec oficjalnie zaczynam gotowac obiadki dla malej ( choc wykorzystac sloiczki i tak musze a mam ich cala szafke wiec troche mi zejdzie )
Ja prawo jazdy zrobilam na 18 urodziny ( za drugim razem) z mysla ze umiem jezdzic bo przeciez prawko mam - wsiadlam do poloneza siostry i wpieprzylam sie w auto na parkingu.. potem dostalam takiego urazu ze nie chcialam w ogole jezdzic . Dopiero narzeczony jak mialam 25 lat kupil mi na sile forda ka - taka mala kaczka do parkowania zmuszali mnie sila zebym jezdzila, do tego stopnia ze jechalam do pracy a maz za mna zebym czula sie pewniej. POzniej sie rozjezdzilam i to pokochalam dopoki nie wjechal we mnie tir - naszczescie bylo zwezenie , wiec ze stania z mala predkoscia ale to wystarczylo zeby caly bok mojego auta zniszczyc. Znow mnie na sile wpakowywali do auta zebym sie nie bala - dwa dni strachu i znow sie rozjezdzilam . Jak Zoska miala miesiac czy poltorej to wjechal we mnie auotobus ale to juz sama sie zmuszalam zeby pozniej od razu wsiasc do auta choc nadal mam leki jak np. auto jedzie po mojej prawej czy lewej stronie , mam wrazenie ze mnie nie zauwazy i znow we mnie wjedzie... mimo wszystko znow jestem na etapie ze kocham jezdzic
a moze mieszaj sloiczek ze swoim?
ja tak zrobilam moj ziemniaczek plus sloiczek i odrobinka soli:-)
KasiaN a moze jakis znajomy lekarz zalatwilby leczenie np w niemczech? moja ciocia miala skierowanie na usuniecie acmy za trzy lata, moj kuzyn zalatwil jakos z lekarzem w ramach kasy chorych zabieg w niemczech, w ten sam dzien wrocila do domu
Magda sexi z tym tatuazem , stroj kwiatek we wlosach wszystko pasuje -
jesslin87 wrote:Dziewczyny moja sis pezyjezdza w maju do Polski i chciala cos kupic malemu na roczek. Mysle by spakowac idac mu dopiero w dniu urodzin. Ale co bedzie dobre dla roczniaka. Macie jakies pomysly? Albo mamy starszakow moze wy pomozecie?
z zabawek to pamietam jak laura dlugo sie bawila takim kociolkiem do ktorego wrzuca sie rozne ksztalty z fisher price,
krzeselko, spacerowka? -
teraz ja pisze monologi
dzis mnie mocno boli jajnik, pomyslalam czyzby owulacja a ze mam takie testy paskowe na owulacje to sprawdzilam i jest jak nic........hmmmmm......a my wczoraj z mezem poszalelismy.......lys, Paula_071, Zetka, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:Ona a masz jakiś Pomysł o co chodzi z tym nagłym brakiem ochoty na mleko???Teraz na spiocha zjadł 150ml ale nie mam sił już wstawać w Nocy...
psioszka a moze po prostu poznal inne smaki i wybiera te drugie
pije wode? herbatki?
kolezanki corka woli mleko mm niz jej, dziwne ale lepiej jej smakuje a pije z butelki jedno i drugie -
Weridiana wrote:teraz ja pisze monologi
dzis mnie mocno boli jajnik, pomyslalam czyzby owulacja a ze mam takie testy paskowe na owulacje to sprawdzilam i jest jak nic........hmmmmm......a my wczoraj z mezem poszalelismy.......
Wow no to wiesz.... mam nadzieje ze testy ciążowe tez masz w domu :pWeridiana, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Mąż jednak wraca
będzie w środę po południu
Dzisiaj siostra powiedziała mi, że małemu zęby wychodzą.. Ja tam nic nie widzę.. Oli jest maruda nie można od niego odejść na krok ale on taki zawsze był, jedynie z nowości to jakby mógł to by całą pieluchę zjadł.. Ona doświadczona bo u Julki już 7 ząbków więc może faktycznie coś tam idzielys, Weridiana, jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość