SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa, tego mieszkania jest chyba 10g więc można podać pół sloiczka.
Karolina, jak tam Pola? Nie było powtórki jak po dyni 2 dni temu?
Magda, tatuaż super wygląda
Migotka, znów uciekam Murzyna
A moj mąż wyskoczył dziś z pracy przy okazji jakiegoś spotkania i przyjechał do domku w srodku dnia,bo mu obiecałam mega sexMisiek przespał pół godz w swoim łóżeczku, więc mogliśmy się poprzytulać na spontanie
A potem wrócił do pracy
My też używamy gumek, hehe.jesslin87, Paula_071, Agaata, Martucha86, Maniuś, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Żabka jak chrzciny?
KasiaeN w końcu się odezwałaśMartunia jest boska, co to za krzesełko śmieszne? specjalne do jedzenia?
To bumbo seat. Takie siedzisko dla dzieci . Nie końiecznie do jedzenia ale Marta póki co w tym jejest nieocenione kiedy chce cos zrobić w kuchni. Marta moze sie rozglądać a ja spokojnie gotować
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Pulpecja wrote:Hejka, witamy się wyspane w południe:-)
Weridiana, a starsza córka nie lubi śpiewać? U mnie często Tosia mnie wyręcza, bo ona uwielbia
Ja tatuażu nie mam, swego czasu bardzo chciałam, ale jakoś nie zrobiłam, a teraz już mi przeszło. Za to miałam wszędzie gdzie się da kolczykia teraz nawet w uszach nie noszę.
Oj śpiewa, śpiewa, aż uszy puchnaPulpecja lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny nie odzywalam się a tu temat bioderek a my właśnie dziś do Wrocławia na kontrolę jechaliśmy.Na ostatniej wizycie nie kostnialy a dziś już jest ok więc chyba to wapno pomogło.
Zmeczyla mnie ta podróż i korki. 2msce bez Wrocławia i człowiek docenia spokój i ciszę.
U nas plesniawki zniknęły natomiast apetyt nie powrócił.Macie jakiś Pomysł na to?Przed plesniawkami pół 4x na dobę po 210ml mm do tego obiadek i soki.Teraz ledwo 120ml ściskam raz dwa razy dziennie a dwie porcje w postaci kaszki-i to je chętnie.Myślicie że takie małe dziecko może już nie chcieć pić mleka bo woli kaszki obiadki itp stałe pokarmy?!Doradzcie coś bo oszaleje.Muszę znOwu wstawać w nocy żeby na spiocha mu dawać mm a już nie wstawalam i było super...
Magda tatoo extra.
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Psioszka a Leon dalej na nutramigenie? Ja kiedys czytalam, ze zdarzaja sie sytuacje, ze dziecko z dnia na dzien odrzuca mleko, ktore wczesniej pilo ze smakiem. Moze pomyslcie nad zmiana mleka,bo jesli LeON jest na nutramigenie, a juz poznal inne lepsze smaki to moze mu to przestalo pasowac?
-
Właśnie teraz przeszliśmy stopniowo na nutra 2.Zgodnie z zaleceniem dosypywalam przez 5dni coraz więcej miarek 2 i jutro powinien zjeść już sama 2 niemieszana. I co lepsze jak nutra1 było ohydne to 2 ma lepszy smak.Kaszka na nutrze zjada że smakiem.Smoki wymienione po plesniawkach i te z butli i do buzi tamte poszły do śmieci.Więc nie wiem jak go zmusić do picia spowrotem 210ml?!
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Mala myszko - najlepsze zyczenia
Samych pieknych chwil :*
Dziekuje za zyczenia zdrowia. Ucho to rozszerzenie infekcji, zrobilo sie powaznie i dostalam antybiotyk. Mlodemu mam podawac probiotyk - mozecie przypomniec w jakich dawkach podaje sie dicoflor?
Mama przyjechala przed 8 i dopiero maz ja odwiozl. Mame mam jakies 5 km od siebie, ale jeszcze pracuje i to cud, ze akurat miala wolne. I tak nie udalo mi sie odespac.
Ja w zasadzie od poczatku jezdzilam z malym wszedzie. Jak maz z kolejnymi osobami ogarnial pepkowke, to ja wracalam, sama tez jezdzilam do Wroclawia.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, dzięki za rady dot. karmienia (próbuję przestawiać pod pachę) i za namiar na mleczną sektę (magda sz.).
Byłam dziś u fryzjera, dawno się tak dobrze nie czułam po wyjściu od fryzjera, tak odmieniona. Obciął dużo tyc wyłysiałych włosów, zrobił mi porządną grzywkę i wyglądam w końcu jak człowiek. A potem byliśmy u notariusza - od dziś mieszkanie jest oficjalnie nasze. Zmęczył mnie ten dzień i idę spać.
Buziaki!
magda sz, jesslin87, Paula_071, Zetka, Martucha86, Amberla lubią tę wiadomość
-
Psioszka u nas bardzo podobna sytuacja - Zoska je raz na 3-4 godziny i to jak 70 max 100 ml zje to jest sukces. Wczesniej zjadala kolo 150 ml co 2 godziny- teraz mam wrazenie ze malo co je tego mleka , nawet zrobilam probe ze po daniu jej mleka - zjadla kolo 100 czyli obecnie na nia to max podalam jej od razu kaszke zeby sprawdzic czy glodna i oczywiscie kaszke wsunela jednym tchem ;/
psioszka11 lubi tę wiadomość
-
Uff nadrobilam
Ja nosze młodego juz prawie pionowo bo inczej się nie daje bo protestuje moja ręką pod pupa tak ze niby siedzi na przedramieniu a druga reka trzymam pod paszka
Ale się nawpierniczalam ciasta mmmmm bosko
jesslin87 lubi tę wiadomość