X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez mialam jedna kontrole bioderek kolo 6-7 tygodnia i kazano mi przyjsc za rok choc lekarz stwierdzil ze nie widzi powodow nawet do tego - wiec juz sama nie wiem ;/

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ludzie Ona ja bym sie poddała po takich akcjach, dzielna kobita z Ciebie :)

0na88 lubi tę wiadomość

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa, tego mieszkania jest chyba 10g więc można podać pół sloiczka.

Karolina, jak tam Pola? Nie było powtórki jak po dyni 2 dni temu?

Magda, tatuaż super wygląda :)

Migotka, znów uciekam Murzyna :)

A moj mąż wyskoczył dziś z pracy przy okazji jakiegoś spotkania i przyjechał do domku w srodku dnia,bo mu obiecałam mega sex :) Misiek przespał pół godz w swoim łóżeczku, więc mogliśmy się poprzytulać na spontanie :) A potem wrócił do pracy :)
    My też używamy gumek, hehe.

jesslin87, Paula_071, Agaata, Martucha86, Maniuś, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • magda sz Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żabka jak chrzciny?

KasiaeN w końcu się odezwałaś :) Martunia jest boska, co to za krzesełko śmieszne? specjalne do jedzenia?

oc7e509.png
    ySkMp1.png
  • KasiaeN. Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magda sz wrote:
    Żabka jak chrzciny?

KasiaeN w końcu się odezwałaś :) Martunia jest boska, co to za krzesełko śmieszne? specjalne do jedzenia?

To bumbo seat. Takie siedzisko dla dzieci . Nie końiecznie do jedzenia ale Marta póki co w tym je ;) jest nieocenione kiedy chce cos zrobić w kuchni. Marta moze sie rozglądać a ja spokojnie gotować ;)

Weridiana lubi tę wiadomość

relgtv73gp3vr7ra.png
  • Weridiana Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pulpecja wrote:
    Hejka, witamy się wyspane w południe:-)
    Weridiana, a starsza córka nie lubi śpiewać? U mnie często Tosia mnie wyręcza, bo ona uwielbia :-)
    Ja tatuażu nie mam, swego czasu bardzo chciałam, ale jakoś nie zrobiłam, a teraz już mi przeszło. Za to miałam wszędzie gdzie się da kolczyki :-) a teraz nawet w uszach nie noszę.

Oj śpiewa, śpiewa, aż uszy puchna :-)

Pulpecja lubi tę wiadomość

1usasg185gkausx0.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny nie odzywalam się a tu temat bioderek a my właśnie dziś do Wrocławia na kontrolę jechaliśmy.Na ostatniej wizycie nie kostnialy a dziś już jest ok więc chyba to wapno pomogło.
    Zmeczyla mnie ta podróż i korki. 2msce bez Wrocławia i człowiek docenia spokój i ciszę.
    U nas plesniawki zniknęły natomiast apetyt nie powrócił.Macie jakiś Pomysł na to?Przed plesniawkami pół 4x na dobę po 210ml mm do tego obiadek i soki.Teraz ledwo 120ml ściskam raz dwa razy dziennie a dwie porcje w postaci kaszki-i to je chętnie.Myślicie że takie małe dziecko może już nie chcieć pić mleka bo woli kaszki obiadki itp stałe pokarmy?!Doradzcie coś bo oszaleje.Muszę znOwu wstawać w nocy żeby na spiocha mu dawać mm a już nie wstawalam i było super...
    Magda tatoo extra.

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psioszka a Leon dalej na nutramigenie? Ja kiedys czytalam, ze zdarzaja sie sytuacje, ze dziecko z dnia na dzien odrzuca mleko, ktore wczesniej pilo ze smakiem. Moze pomyslcie nad zmiana mleka,bo jesli LeON jest na nutramigenie, a juz poznal inne lepsze smaki to moze mu to przestalo pasowac?

• Paula_071 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psioszka, wydaje mi sie, ze maluch jeszcze potrzebuje mleka. Moze mu smoczek nie pasuje?

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • Zetka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niecierpliwa, jak byłam malutka to miałam założona szynę na bioderkach, ale musiałam mieć duża wadę. Także nie martw się, u Julki na pewno nie będzie potrzebna.

niecierpliwa lubi tę wiadomość

82doh371efo4yjxe.png
    82doh371ee36m5no.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie teraz przeszliśmy stopniowo na nutra 2.Zgodnie z zaleceniem dosypywalam przez 5dni coraz więcej miarek 2 i jutro powinien zjeść już sama 2 niemieszana. I co lepsze jak nutra1 było ohydne to 2 ma lepszy smak.Kaszka na nutrze zjada że smakiem.Smoki wymienione po plesniawkach i te z butli i do buzi tamte poszły do śmieci.Więc nie wiem jak go zmusić do picia spowrotem 210ml?!

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala myszko - najlepsze zyczenia :) Samych pieknych chwil :*

Dziekuje za zyczenia zdrowia. Ucho to rozszerzenie infekcji, zrobilo sie powaznie i dostalam antybiotyk. Mlodemu mam podawac probiotyk - mozecie przypomniec w jakich dawkach podaje sie dicoflor?
    Mama przyjechala przed 8 i dopiero maz ja odwiozl. Mame mam jakies 5 km od siebie, ale jeszcze pracuje i to cud, ze akurat miala wolne. I tak nie udalo mi sie odespac.
    Ja w zasadzie od poczatku jezdzilam z malym wszedzie. Jak maz z kolejnymi osobami ogarnial pepkowke, to ja wracalam, sama tez jezdzilam do Wroclawia.

małaMyszka lubi tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • Hermiona Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dzięki za rady dot. karmienia (próbuję przestawiać pod pachę) i za namiar na mleczną sektę (magda sz.).

Byłam dziś u fryzjera, dawno się tak dobrze nie czułam po wyjściu od fryzjera, tak odmieniona. Obciął dużo tyc wyłysiałych włosów, zrobił mi porządną grzywkę i wyglądam w końcu jak człowiek. A potem byliśmy u notariusza - od dziś mieszkanie jest oficjalnie nasze. Zmęczył mnie ten dzień i idę spać.

Buziaki!

magda sz, jesslin87, Paula_071, Zetka, Martucha86, Amberla lubią tę wiadomość

ijpbo7esx952zvu4.png
  • 0na88 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psioszka u nas bardzo podobna sytuacja - Zoska je raz na 3-4 godziny i to jak 70 max 100 ml zje to jest sukces. Wczesniej zjadala kolo 150 ml co 2 godziny- teraz mam wrazenie ze malo co je tego mleka , nawet zrobilam probe ze po daniu jej mleka - zjadla kolo 100 czyli obecnie na nia to max podalam jej od razu kaszke zeby sprawdzic czy glodna i oczywiscie kaszke wsunela jednym tchem ;/

psioszka11 lubi tę wiadomość

hchys65gxjilzsx1.png

3i49e6ydzrgzswlb.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff nadrobilam
    Ja nosze młodego juz prawie pionowo bo inczej się nie daje bo protestuje moja ręką pod pupa tak ze niby siedzi na przedramieniu a druga reka trzymam pod paszka
    Ale się nawpierniczalam ciasta mmmmm bosko

jesslin87 lubi tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Agaata Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu cicho dzisiaj.
    My kończymy robić faszerowane papryki i będzie można już odpocząć :-)

relgj44j0jdjxxnn.png
    f2wlx1hpmkxg2b4v.png
    h4zp0tc7mm1rsrjp.png
  • Ofka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalko zycze Ci w dniu urodzin zdrowka, cudownego macierzynstwa, bezproblemowego magistra, nudnej drugiej ciazy i porodu. Buziaki!

małaMyszka lubi tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
  • 5ylwia Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie spokojnie dzisiaj ;-) leniwy poniedziałek! Obiad na jutro ugotowany, forum na bieżąco więc idę do wyrka :) może chociaż raz uda mi się iść spać o normalnej porze :)

• jesslin87 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zamowilam fotopoduszki, fotomagnesy i fotoczekoladki na dzien babci uff bylo roboty ale juz po.

Teraz ogladam prawdziwe klamstwa i pije piwko bezalkoholowe :D

74diqps6a69lyc94.png
  • lys Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2016, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nadal w sklepie z zabawkami... internetowym oczywiście

jesslin87, Zetka lubią tę wiadomość

9f7jtv73juycdhvl.png
‹‹ 2982 2983 2984 2985 2986 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ