SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
niecierpliwa wrote:W pionie, dziecko ma'miec miedzy nogami moj bok
Tak tak zrozumialam tylko dziecko tak male ktore nie jest stabilne w pionie z uwagi na mlody kregoslup jak nosic na boku... przeciez takie noszenie chyba obciaza kregoslup...Weridiana lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:A u nas narazie spokoj, albo cisza przed burza... oby niee
Male pytanko: czy tyko ja nie posiadam prawka ? Kurna nigdy mnie do tego nie ciagnelo, teraz mnie wszyscy naciskaja zeby robic bo przy dziecku mi sie przyda, tylko czy ja to zdam jak ponoc te testy teraz chore.. i czy wogole odwaze sie jezdzic ?
Ja też nie mam -
Martucha86 wrote:Dziewczyny idę na aerobik dziś...trzymajcie kciuki żebym tam nie zaszła; )!
Trzymam kciuki żebyś tam nie zaszła (mąż by się pewnie zdziwił ) no i żebyś nie zeszła tez trzymamAska87, apaczka, Paula_071, Zetka, jesslin87, aaaaga, Maniuś, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Weźcie mnie jakoś przyhamujcie bo ja już godzinę oglądam zabawki dla niemowląt i co druga budzi mój entuzjazm i chęć zakupu.... a wszystko to oczywiście wina Agaty i pianinka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2016, 17:22
Zetka, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Mycha najlepszego, miłości, zadowolenia z Sebka i męzusia, samych szczesliwych chwil!
i skonczenia studiów:)
Nadrobie Was wieczorem bo dzis jeszcze maz ma urlop:)
Do szerokiego pieluchowania polecam pieluche z bubibaby, ja zakładałam na całą noc i na drzemki w ciagu dnia:)małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:Z prawa jazdy sie nie smiac, wystarczy mi mąż który mi mói ze robie z siebie debila ze nie chce spróbować, tesciowie namawiają i płaca, ciągle mam dylemat i jestem na nieeeee
Migotkaa nie gniewaj się nie wiedziałam że to drażliwy temat. Zawsze możesz spróbować a jak nie wyjdzie to nie wyjdzie. -
Umowilam wizyte u innego lekarza za tydzien, zobaczymy co powie.
Lys i co nadal nie ma krzeselka?
Wiecie bylam u pediatry po to skierowanie na bioderka, rozmawialam o rozszerzaniu diety i mowie jej, ze dzis dalam pasternaka, to mnie zjechala, ze tez juz nie mialam jej czego podacWeridiana lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Umowilam wizyte u innego lekarza za tydzien, zobaczymy co powie.
Lys i co nadal nie ma krzeselka?
Wiecie bylam u pediatry po to skierowanie na bioderka, rozmawialam o rozszerzaniu diety i mowie jej, ze dzis dalam pasternaka, to mnie zjechala, ze tez juz nie mialam jej czego podac
a czemu pasternak jest zły ? -
lys wrote:Migotkaa nie gniewaj się nie wiedziałam że to drażliwy temat. Zawsze możesz spróbować a jak nie wyjdzie to nie wyjdzie.
daleko mi do tego hehe:) może sie przyucze na początku z Szymonkiem:D to nabiore wprawy hehe, szczerze to nigdy nie siedziałam z akierownica i nie jechałam autem
-
Aska87 wrote:a czemu pasternak jest zły ?
Stwierdzila, ze jest wzdymajacy i to takie wymyslanie, ze lepiej zostac przy pietruszce. I do mnie z tekstem czy w ogole wiem co to jest pasternak, a ja oczywiscie, ze tak. Uklon w strone Agaty, ktora doedukowala mnie i ApaczkeAska87, apaczka, 0na88, Zetka, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa, trzeba pamiętać, że pediatra to nie dietetyk i mógł pasternaku na oczy nie widzieć, tylko po co się wypowiada?
Jakie wymyślanie? Warzywo typowo polskie, stare jak świat.
Co do wzdymania, może pani doktor z grochem pomyliłaniecierpliwa, jesslin87 lubią tę wiadomość