SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, dalam czopkek z mysla, ze przez zeby nie spi. Dolne jedynki wyszly z zaskoczenia, a teraz gorne troche sie bolesnie i dlugo pchaja. Jak dotykam dziaslo to juz je czuc. Ponoc gorne bardziej bola niz dolne. Wczoraj jak bylam w pracy to rozmawialam z kolega, ktory ma 10mesiecznego syna. Dalej nie ma zębów, a mowi, ze od 4 msc pcha rece do buzi, slini sie etc. Lekarze mowia, ze do 18 msc moga sie wykluwac. Dla mnie to byłby dramat, nie zycze Wam tego.
Lys - bardzo sie cieszeto maz zaraz do samolotu wsiada?
Edit.
Lys, Tomek nie chcial sie bawic, ale tez nie bylo jakiejs histerii. Tylko raczki do buzi pchal, ale on tak robi caly dzien. Wiec nie wiem co jest powodem nocnego rozbudzenie.
Ale bola mnie plecy, gorna czesc. Wczoraj poszlam do pracy w obcasach 11cm i nosilam Tomka prawie 3h, robilam samolociki i inne takie. W nocy nawet budzil mnie bol. W ogole jak go nosze to strasznie sie garbie, a jak go odkladam to dalej jestem pochylona:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 08:56
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Dzieki dziewczyny!
Paula, ja takze mam nadzieje ze Marcie jednak zeby wyjdą wcześniej. Przy dolnych jedynkach jest dramat to co bedzie przy górnych? Aż sie boje. Wcześniej potrafiła zasnąć ładnie o 20 potem obudziła sie o 24 i koło 4-5 a teraz budzi sie co pół godziny -
Weridiana wrote:dziewczyny co to za uciekajacy piesek?
Weridiana lubi tę wiadomość
-
Lys ja też dołączam do grona cieszących się z powrotu Twojego męża
mogę sobie tylko wyobrażać Twoje szczęście.
U nas wczoraj był ciężki, marudny dzieńpoprzednia nocka też nie za ciekawa więc wczoraj wieczorem padlam o 21
dziś noc lepsza bo mała spała i budziła sie kilka razy na karmienie a że o 23 jak się obudziła wzięłam do siebie i nie musiałam wstawać. Najbardziej dobija mnie bolacy od wczoraj żołądek
Miewam od czasu do czasu takie boleści i powinnam sobie pewnie zrobić gastroskopie ale jakoś mi nie po drodze
no nic muszę się przemęczyć. Młoda śpi a ja idę szukać siemienia lnianego.
lys lubi tę wiadomość
-
aa dla zainteresowanych w coccodrillo 2 cena, ale nie kupować bo najprawdopodobniej w przyszłym tyg ruszy ostateczna wyprzedaż i bedzie 3 cena:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 09:26
aaaaga, Paula_071, apaczka, magda sz, jesslin87, Weridiana, Zetka, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
U nas też noc z tych gorszych, pobudka o 23.00, 3.00 i 5.30 na karmienie. O 6.50 królewicz postanowił wstać - ja ostatnio poranki załatwiam tak, że biorę go do siebie do łóżka, włączam uczniaczka na ten tryb, że lecą wszystkie piosenki po kolei, trzymam żeby widział to serduszko i śpię
Więc uczniaczek załatwił mi z pół godziny spania rano, z przerwami na włączenie go od nowa tylko. Później Młody jeszcze zasnął i udało nam się spać do 8.40.
Niestety noce nie są już tak spokojne jak jeszcze niedawno, sama nie wiem czy to zęby, czy to kwestia już większego zapotrzebowania energetycznego i tym samym częstszego jedzenia. Rączki też pcha do buzi i wszystkie przedmioty, al;e przecież to nie tylko kwestia zębów - dziecko do 6 miesięcy poznaje świat za pomocą ust - wszystko bada jakby zmysłem smaku i ustami i to wcale nie świadczy o wychodzących zębach akurat, więc ja n ie jestem przekonana, czy to faktycznie zalążki zębowe. Zresztą, to jest tak, że te zęby to dobra wymówka na wszelkie dolegliwości, mnie to jakoś nie do końca przekonujePaula_071, Pulpecja, Zetka, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Nie wierze!!! Uda mi się Was nadrobić
brawo JA!!! Nareszcie na bierzaco
Tatuaże mam dwa-na lopatce i na stopie...
Prawko-mam i nie wyobrażam sobie życia bez niego...za kierownicą czuje się świetnieczęsto jest tak ze to ja przejadę cala trasę z Austrii do Polski
poprostu uwielbiam jeździć
Ponawiam pytanie...skad mogly się u nas teraz wsiąść te problemy z kupą? Macie pomysły???
Ok dobrej nocki życzę kochaneManiuś, Zetka lubią tę wiadomość
-
Z ta kupa u nas tez rzadziej w sensie raz na 3 dni i do tego smierdzace baki a jak juz zrobi to kupa jak glina z konsystencji no ciut rzadsza moze juz inaczej brzuszek pracuje i trawi
A na poczatku kupka pachniala jak budyń waniliowy heheManiuś, Zetka lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Z ta kupa u nas tez rzadziej w sensie raz na 3 dni i do tego smierdzace baki a jak juz zrobi to kupa jak glina z konsystencji no ciut rzadsza moze juz inaczej brzuszek pracuje i trawi
A na poczatku kupka pachniala jak budyń waniliowy heheManiuś lubi tę wiadomość
-
U nas od 3 miesiąca byla jedna kupa raz na tydzień a nawet 10 dni. Tez mi lekarka powiedziała, że na piersi tak może byc i jak brzuszek miękki to jest ok. Od kiedy zaczęłąm rozszerzać dietę jest jedna, czasami nawet dwie dziennie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 09:40
Zetka lubi tę wiadomość
-
U nas też kupa rzadziej, czyli już nie 8 dziennie, są dni, że jest jedna dziennie, a są, że są trzy. Wczoraj były dwie, jedna ogromna, druga mała. Od jakichś dwóch tygodni jest mniej tych kup, wcześniej było nawet z 6-8 dziennie. U nas wszystkie są rzadkie, nie ma gliniastych.
Maniuś lubi tę wiadomość
-
lys wrote:Maniuś ja chyba przegapiłam, jakie problemy z kupą macie?
nigdy wczesniej nie miał problemów...kupy szly nieraz i 3-4 na dzień aż tu nagle ostatnio nie zrobil 6 dni,poszlam do lekarza dal leki,kupa poszla i od tego czasu znowu...dzis 4 dzień...nie mam pojecia skąd teraz taki problem??? A widac ze go to meczy...bąki puszcza takie śmierdzące a kupka nie idzie...
-
Bry, u nas po tragicznym wieczorze i 3 h usypianiu mala spala do 9:30 i o 6 tylko cyc. Tak bylo kiedys codziennie a teraz co noc inaczej. Chyba wymeczona byla ze tak spala, jak budzila sie to juz chciala ryczec ale dalc cyca w buzie i obeszlo sie. Teraz kokosimy sie na lozku, postanowilam zdjac jej na chwile pampka jak przewijalam bo ona uwielbia z gola duka pofikac i obsikala lozko, na szczescie tam gdzie maz spi hahah.
Mysza dobrze ze juz nowy dzien, cycki do goryZetka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Lys kochana
nigdy wczesniej nie miał problemów...kupy szly nieraz i 3-4 na dzień aż tu nagle ostatnio nie zrobil 6 dni,poszlam do lekarza dal leki,kupa poszla i od tego czasu znowu...dzis 4 dzień...nie mam pojecia skąd teraz taki problem??? A widac ze go to meczy...bąki puszcza takie śmierdzące a kupka nie idzie...
Nie wiem Manius co Ci poradzić. A kupa jaka jest? Normalna czy twarda zbita? Nie za wiele możesz ale na pewno masuj brzuszek układaj dużo na brzuszku nos w pozycji tygryska.Maniuś lubi tę wiadomość