SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga do Euforii chyba nikt nie ma namiaru
Cassie przestała się odzywać kilka dni po porodzie.
Jesslin ja też jestem tego zdania że póki czas trzeba reagować jeżeli jakieś małe defekty ,bo teraz małe a pozniej będą duże. Mój mąż ma mega krzywe dolne zęby, często też przez to musi chodzić do dentysty bo dziury się robią w szczelinach no i paradontoza po rodzicachkase mają i mieli więc nie wiem czemu nie założyli mu aparatu jak chodził jeszcze do szkoły. Już nawet nie chodzi o efekt estetyczny ale zdrowotny. Mąż będzie zakładał aparat w tym roku bo boi się że zęby zaczną mu wychodzić a jest szansa że dzięki aparatowi opóźni się wychodzenie zębów z dziąseł.
Kuzwa przyszedł kurier bo mąż coś zamawiał, taki obleśny że rzygać mi się chce jak pomyślę o nim, zapytał czy może skorzystać z toalety, mówię no proszę. Pozniej wchodze a tam cały kibel obszczany, nawet rąk nie umył..bleeeZetka lubi tę wiadomość
-
Aska ja chciałam umówić mała do okulisty na NFZ. Końcem listopada lub początkiem grudnia nie pamiętam dokładnie. Dostałam termin na 18 lutego. Poszliśmy prywatnie.
Manius mi tez jeszcze położna mówiła ze jak dziecko jest karmione piersią lub głównie to może 10 dni albo i dłużej kupy nie robić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 11:44
Maniuś lubi tę wiadomość
-
witaminkab wrote:Aska ja chciałam umówić mała do okulisty na NFZ. Końcem listopada lub początkiem grudnia nie pamiętam dokładnie. Dostałam termin na 18 lutego. Poszliśmy prywatnie.
Manius mi jeszcze położna mówiła ze jak dziecko jest karmione piersią lub głównie to może 10 dni albo i dłużej kupy nie robić.
a u kogo byliście? -
witaminkab wrote:Aska ja chciałam umówić mała do okulisty na NFZ. Końcem listopada lub początkiem grudnia nie pamiętam dokładnie. Dostałam termin na 18 lutego. Poszliśmy prywatnie.
Manius mi tez jeszcze położna mówiła ze jak dziecko jest karmione piersią lub głównie to może 10 dni albo i dłużej kupy nie robić.
Ja chciałam iść prywatnie, bo luxmed mi zwacał kasę z racji tego, że u nich czekałabym dłużej niż 10 dni, i nigdzie nie mogła znaleźć prywatnie szybciej wizyty niż 2 miesiące. Ewidentnie brakuje okulistów we Wrocławiu. Teściowa uruchomiła znajomości i nas przyjęli szybciej.
Tomek też od jakiegoś czasu robi 1-2 kupy dziennie, przedtem było ich od groma.
Zapisałam się z dziewczynami ze SR na takie warsztaty: http://czasdzieci.pl/m/wroclaw/wydarzenia/id,816818d3.html mam nadzieję, że będzie fajnie13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Lys super że już jutro będziesz miała męża, chyba dostałaś skrzydeł co?
Mieliśmy iść na spacer a tu się rozpadało, blee..
Paula fajne te warsztaty, dołączę się za jakiś czas bo najpierw chcę zakończyć te wszystkie szczepienia.. a czy ktoś z Wro planuje basen z maluszkiem? Ja chciałabym na wiosnę spróbować..lys lubi tę wiadomość
-
magda sz wrote:Maniuś jak się będzie prężył to daj espumisan 10 kropelek, gazy powinny mu pójść to będzie lżej.
Zetka, magda sz lubią tę wiadomość
-
witaminkab wrote:Aska u jakiejś babeczki w Almedice. Nie pamiętam nazwiska.
Paula my czekaliśmy na wizytę 5 dni. No ale miasto małe a okulistów sporo.
gdzies wlasnie widzialam opinie o jakiejs dobrej z almmedicamam nadzieje ze z tym okiem jest w porządku tylko ja sobie ubzduralam
ehhh moje dziecko dzis wyrabia chyba limity kup za Waszejuz 3 takie duze zrobil a dopiero 12...
-
Dziewczyny jak podajcie sloiczki to najpierw dajecie cyca/butle czy po sloiczku bo gdzieś czytalam ze po dac do dojedzenia AA i lepiej dac rano np przed 2 cycem czy lepiej po południu np po spacerze ?
-
Migotkaa wrote:tesciowie?
Kurde coraz bardziej myślę o tym czy w ogóle przeżyję załatwienie papierów żeby można było zobaczyć co tam można pobudować i czy w ogóle -
lys wrote:Dostarczyli krzesełko, wyciągam podekscytowana, a tu... wszystko w częściach i trzeba złożyć
no nic może się uda złożyć zanim Lily zacznie płakać
W polowie postu mi dech zaparlo i sobie mysle, no pieknie zamowilam gownoMigotkaa, Zetka, lys, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość