SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaaga wrote:Dziewczyny jak podajcie sloiczki to najpierw dajecie cyca/butle czy po sloiczku bo gdzieś czytalam ze po dac do dojedzenia AA i lepiej dac rano np przed 2 cycem czy lepiej po południu np po spacerze ?
Na samym poczatku ja dawalam 30-45 minut po cycu, ok 11aaaaga lubi tę wiadomość
-
Lys, wiadomość tygodnia! Ale super, aż mi się gębą śmieje choć dzidiaj dętka jestem. Bardzo się cieszę!
Aaaaga, ja czytałam że najpierw cyc a potem słoiczek jeśli nie chcesz zastępować posiłku mlecznego. A nasza pediatra mi mówi że odwrotnie. Najpierw obiadek, potem cyc. Ale czy mleko po takich warzywach nie zrobi rewolucji? Ja po zupie bym się mleka nie napila
Odnośnie glutenu, bo któraś z Was pytała to pół łyżeczki manny zagotować w 20-30ml wody i to co wyjdzie podać do obiadku, deserku. Przy kp podobno tak przez 2 miechy codziennie
A słuchajcie, kiedy żółtko teraz? Pół czy całe, bo podobno nowe wytyczne że całe.
AgaSad, lys, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
Byłam na telefonie z mężem - co ty zamówił bo trzeba było zapłacić 180 zł to byłam odważna, no i na klatce u sąsiada obok licznik montowali wiec chciałam byc miła. Ale mam za swoje bycie miłym, umyłam domestosem kibelek i podłogę
a ze rak nie umył to po prostu słychac bo naszczał, wode supuscil i wyszedł
Migotkaa, Zetka lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, rzeczywiście bardzo się cieszę, że jutro będzie mężuś i lżej mi na duchu. Nie chodzi tylko o mnie, ale także o małą i męża. Cieszę się, że będą razem, nie podobało mi się że tyle miesięcy taty nie widziała i mąż też źle znosił rozłąkę z małą.
Krzesełko złożone, Lily włożona na próbę i powiem Wam, że bardziej jej się podoba niż w bujaku. Teraz szybko do prania siedzisko i będzie można użytkowaćGeneralnie mi się podoba, choć nie widziałam na żywo innych, więc nie mam porównania.
niecierpliwa, mamasia, jesslin87, Pulpecja, apaczka, Paula_071, Laura, Maniuś, Weridiana, Zetka, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Wlasnie wróciłam z Marta ze spaceru. Zapakowałam ja w chustę bo nie chciało mi sie wózka z samochodu rozkładać. No i na tym osiedlu pierwszy raz z nią w chuście wyszłam. Babka w stokrotce myślałam ze sie przewróci tak za nami sie oglądała a druga rozkładała owoce i patrzyła na mnie z tak nienawiścią jakbym jej cos zrobiła. Adam stwierdził,ze pewnie myślały,ze jestesmy uchodźcami
Dzis Marta pierwszy raz zjadła brokuł. Nawet jej chyba smakował bo zjadła dość duzo. Tez odkąd ja karmie czymś jeszcze prócz kp robi tylko jedna kupkę dziennie. I nie jest ona juz taka wodnista jak kiedys. My sie karmimy zwykle ok 12.00 przed spacerem i przed kp. Jutro chciałabym jej podać mm poerwszy raz. Mam nadzieje,ze damy radę.Weridiana, Zetka, magda sz, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Hej laski
Moja niunia chyba weszła w kolejny skok rozwojowy. Jest bardzo marudna i płacze. Ciagle chce być u mnie na rękach. A wogole to chyba wiem co jest nie tak z jej brzuszkiem.nwydawalo mi sie na początku, ze to przez witaminy ktore biorewiec odstawiłam ale nadal był problem i rozmawiałam z dwoma koleżankami i razem doszłyśmy do wniosku ze to chyba pi witaminie D3. Jak Wasze dzieci reagują na ta witaminę? -
niecierpliwa wrote:Lys a na jak dlugo maz wraca?
Nie wiem, wszystko zależy od tego czy będzie chciał nadal pracować tam gdzie teraz, czy będzie szukał innej pracy. Minimum miesiąc w domu będzie.Paula_071, Weridiana, Zetka, magda sz, Amberla lubią tę wiadomość
-
Lys, super naprawdę że będziecie razem. Tak jak piszesz to jest ważne też dla nich. Mój mąż pracuje caly dzień, wraca różnie, ale najwcześniej o 18,a najczęściej po 19. Jak jest w domu już to się małą zajmuje, przebiera, bawi się, ja mogę spokojnie na zakupy wyskoczyć. To samo w weekendy. I co z tego, jak młoda jest całymi dniami ze mną, to jak mnie zobaczy to mało ze skóry nie wyskoczy żebym ją wzięła. Jest bardzo ze mną związana, nie dość że pierś to ogólnie większość czasu ze mną, no ale pewnych rzeczy nie przeskoczę.
Moja mała po witaminie nie ma żadnych dolegliwości, przynajmniej nie zauważyłam.
Ja daję obiadek między 12-15 zależy jak nam sie dzień ułoży i potem daję jeszcze pierś.lys, Zetka, Pati Belgia lubią tę wiadomość