SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam dość tych złotych rad! Moja Laura w dzień w łóżeczku tylko śpi, nie bawi się w nim dużo, bo jest za chwile marudzenie. A dzisiaj usłyszałam, że mam Ją dawać więcej do łóżeczķa, bo będzie Nam późno siedzieć, bo się nie dźwiga o szczebelki, WTF????
-
niecierpliwa wrote:Lys Ty sama to zlozylas??? Ja to nawet z kartona nie wyciagam nic poza gratisem
hahahaha no tak, ja jestem w gorącej wodzie kąpana, nawet w ciąży łóżeczko sama składałam mimo że obiecałam wtedy mężowi, że mój brat złoży, więc żeby nie było szufladę spod łóżeczka złożył..
Jutro jak mąż przyjedzie to będzie mega zmęczony - podróż, jet lag itd, więc pewnie musiałabym poczekać z krzesełkiem aż wypocznie, a tak: gotowePaula_071, niecierpliwa, jesslin87, Zetka, magda sz, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Maniuś wrote:Nie...chce zacząć za tydzień jak maly skończy 5 msc
U nas kiedyś było kilka kupek dziennie a tera jest jedna ale taka spora
Dzisiaj Dominiś dostał dynie z ziemniaczkami ale ona ochydna w smaku, chyba nie za bardzo mu smakowała lepsza o 100 razy jest marchewka z ziemniaczkamiManiuś, Zetka lubią tę wiadomość
-
Katarka wrote:Mam dość tych złotych rad! Moja Laura w dzień w łóżeczku tylko śpi, nie bawi się w nim dużo, bo jest za chwile marudzenie. A dzisiaj usłyszałam, że mam Ją dawać więcej do łóżeczķa, bo będzie Nam późno siedzieć, bo się nie dźwiga o szczebelki, WTF????
u nas łóżeczko jest tylko na nocw dzień nie ma szans nawet na drzemke w łóżeczku a co dopiero zabawe
Katarka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Laura wrote:to moze wlasnie jak rozszerzysz mu diete to sie poprawi kupka....
U nas kiedyś było kilka kupek dziennie a tera jest jedna ale taka spora
Dzisiaj Dominiś dostał dynie z ziemniaczkami ale ona ochydna w smaku, chyba nie za bardzo mu smakowała lepsza o 100 razy jest marchewka z ziemniaczkami
właśnie dziś mała dostała marchewkę z ziemniaczkami, nawet jej smakowałoLaura, niecierpliwa, Weridiana, Zetka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Kurde myslalam, ze ten material bedzie latwiejszy do czyszczenia, na pewno cerata bylaby latwiejsza w utrzymaniu, ale z kolei nie chcialam zeby siedziala w ceracie
Myślę, że nie będzie tak źle. Wcześniej pisałam, że za chwilę będę prać siedzisko, ale zmieniłam zdanie, bo jest napisane, że prać ręcznie. Wyprałam tylko tą wkładkę dla małych dzieci, a resztę szmatką z wodą i zdezynfekowałam sprayem do zabawek. -
Katarka wrote:Mam dość tych złotych rad! Moja Laura w dzień w łóżeczku tylko śpi, nie bawi się w nim dużo, bo jest za chwile marudzenie. A dzisiaj usłyszałam, że mam Ją dawać więcej do łóżeczķa, bo będzie Nam późno siedzieć, bo się nie dźwiga o szczebelki, WTF????
moja w łóżeczku nie śpi, bo śpi ze mną aktualnie, a jak ją wkładam do łóżeczka to poleży tam max 15 min, patrząc na karuzelę i to jeszcze trzeba stać obok i coś gadać, bo bez tego jest marudzenie po 5 minutach. Poza tym tak, jak tu dziewczyny pisały dziecko ma się nauczyć siadać z pozycji z brzuszka, a na brzuszku leżeć może gdziekolwiek.Weridiana, Zetka, Katarka lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny
Nie bylo mnie troszke na forum..
Lys ale super ! Czyli juz jutro! Oj to pewnie znikniesz z belly na troche bo bedziesz musiala sie nacieszyc mezem
Wiecie co, ostatnio u mnie sie troche unormowalo z libido. Mialam zerowe a nawet na minusie..biedy Piotr..
Ale juz jest w koncu dobrze
Zastanawiam się nad antykoncepcją. Narazie gumy..
Kurcze, tabletek podczas karmienia nie chce, ogólnie boje sie tabletek bo moje 2 koleżanki strasznie sie rozstyły jak zaczely brac.
Nie wiem..spirala? hm.
Musze dla Poli kupic troche ciuchów,tzn.sukienek,spodni,bluzeczek (takich wyjsciowych) ma pełno,ale body na długi i krótki rękaw juz maja dekolty, przydalyby się tez spioszki.
lys, Weridiana, jesslin87, Zetka, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
-
To wg tego moja miałaby wielki problem, bo ona od razu fika na brzuch a w tej pozycji trudno się dźwigać po szczebelkach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 15:36
Katarka lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny!!!
W niedzielę wróciłam ze świąt (+3 kg) , jakoś nie mogę się ogarnąć w domu. Prania mam tyle, że pół podłogi w łazience zawalone. Byłam dzisiaj na szczepieniu z Wiki. Waży 6500, lekara kazała za ok 2 tyg zacząć powoli wprowadzać produkty. I stwierdziła, że mam bardzo żywiołowe dziecko
nie mogłam smarka ubrać i się z nią siłowałam, bo latała mi po całym przewijaku. Masakra jakie dzieci się rożne rodzą
Przy Blanie nie wiedziałam, że mam dziecko.A ten piernik to żywe srebro. 40 min musiałam ja na rękach targać w oczekiwaniu na wizytę, bo siedzenie nie wchodzi w grę
łapy to mi do ziemi wyciągneło
Mam chwilę słabości z kp, bo budzi mi się często w nocy. Dzisiaj np ok 6 razy. korci mnie żeby podać mm, żeby sprawdzić czy by dłużej nie spała.
a to zdjęcia z chrzcin
Pulpecja, witaminkab, Aska87, lys, apaczka, Maniuś, jesslin87, Weridiana, Agaata, Laura, niecierpliwa, Zetka, aaaaga, Pati Belgia, Katarka, magda sz, AgaSad, Migotkaa, Paula_071, Martucha86, małaMyszka, 5ylwia, mamasia, Amberla lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a nie macie takiego wrażenia, że te ubranka ze Smyka są fatalnej jakości? Ja miałam kilka sztuk jak do tej pory i wszystkie były beznadziejne, po praniu wyglądały jak szmaty. Akurat tak trafiałam, czy faktycznie coś nie tak z ich ubrankami?
Ainer super fotki!
Katarka, dziwna porada, wg mnie dziecko powinno w ciągu dnia jak najwięcej czasu spędzać leżąc na twardej powierzchni (mata na dywanie, puzzle itp).
Lys, cieszę się, że Twój mąż wraca, mam nadzieję, że będzie łatwiejMama zatem wraca do siebie?
Niecierpliwa, a po co Julka ma być soczkowa? Dajesz jej owoce w papkach? To już wystarczy, nie ma potrzeby dawać soków.
Tu jest fajnie wytłumaczone:
http://www.hafija.pl/2015/01/niemowleta-i-woda-czy-niemowletom-woda-potrzebna-do-picia-i-zycia.htmllys, ainer85, Katarka lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Pulpecja chyba ze skonstruowałam zdanie
no walsnie ja tez mam duzo wyjsciowych tylko takich "na luzie" slabo bo powyrastala i takie musze wlasnie kupic. W domu najwygodniej w spiochach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2016, 15:49
Zetka, aaaaga lubią tę wiadomość