SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaSad wrote:Niecierpliwa i jak to krzesełko? wygląda fajnie, polecasz ?
Wczoraj mialam bardzo mieszane uczucia, ale dzis juz jestem na tak w 99%, ten 1% to za tapicerke, bo chociaz wiedzialam, ze to tapicerka tekstylna to jednak ceratka bylaby latwiejsza w utrzymaniu czystosci, bo po dzisiejszym obiadku juz mam slady na wkladce, a strasznie mnie denerwub plamy zwlaszcza na nowych rzeczach, a dopiero co wczoraj upralam wkladkeAle skoro zalozenie jest, ze to krzeselko ma nam posluzyc troche czasu to jednak w ceracie nie wyobrazam sobie sadzac dziecka. Poziomy regulacji bardzo mi odpowiadaja, a najwazniejsze widac, ze Julce wygodnie, a wbujaczku non stop robila mostki, jedyne co jej goczatkowo przeszkadzalo to pasy, bo wczesniej jej nie zapinalam, a teraz ze wzgledu na wysokosc nie ma wyjscia. No i oparcie na rece bardzo jej przypadlo do gustu i trzyma sie za nie i wbqgew pozorom nie jest az tak wielka krowa jak myslalam. Takze dziekuje Agacie i Lys, ze mnie "skusily"
Pulpecja, jesslin87, Agaata, Zetka, lys, AgaSad, Amberla lubią tę wiadomość
-
Katarka wrote:Niecierpliwa, to krzesełko super się prezentuje. I Julka w nim oczywiście też
Na allegro zamawiałaś?
Tak, od uzyttkownika tosia.pl za 294 zl, sliniak z babyono na ceracie od spodu byl gratis, zamowilam w niedziele wieczorem, wczoraj bylo u nas -
Zetka wrote:Aaaaga Twój śpi od 19 do 7? Zazdroszczę planu dnia, u mnie różnie. Ostatnio chodzi spać o 22, potem 1-2 cyc, ok 4 cyc, ok 5 już u mnie w łóżku na ciumkanie, o 7 już nie śpi.
Dziewczyny, jak jest u Was wieczorem, kiedy ostatnia drzemka przed spaniem? U nas drzemka kończy ok 17 i nie da rady dotrwac do wieczora żeby kąpiel była ok 19:30 i po 20stej spac. Musi mieć ok 19 jeszcze drzemke z godzinkę.
Lys suuuper ze już jesteście w trojke
Julka fajnie wyglada w tym krzesełku kak Pani prezes
W sumie faktycznie za duzo tego jedzenia raczej tyle nie zje no zobaczymy jak sie ulozy
A ile razy jeszcze butli z mlekiem powinno dziecko jesc przy obiadkach ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 16:06
niecierpliwa, Zetka, lys lubią tę wiadomość
-
U nas plan wygląda tak:
8 - 8,30 - mleko
10-10,30- zupa
12,30-13,00- mleko
15-15,30- kaszka z owocami
18,00- mleko
20,30- mleko
i pasuje mi jedno mleko uciąć, bo jednak go za duzo i na to miejsce dawać słoiczek deserku, tylko muszę pomyśleć które
na bebiku 2 pisze ze w tej chwili dziecko powinno jeść mleko 3x210ml
Martucha ja tez czekam, ja tez bede chowac tylko stojak z pod choinki z winami haha co by sie ksiądz nie wystraszył że pod choinka nie ma szopki tylko stojak z winaminiecierpliwa, jesslin87, Martucha86, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Agaata wrote:A do mojego bloku jeszcze nigdy ksiądz nie zajrzał
A blok stoi tutaj od 2009
lys lubi tę wiadomość