SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasz plan dnia obecnie.
7.00 (tata wstaje do pracy;-)pobudka, cyc, zabawy w łózku
8.00 ubieranie i toaleta
8.30 zabawa, potem słoiczek, potem cyc
10.00 drzemka godzinna
11.00 cyc, zabawa na macie, piosenki, książeczki
12.30 cyc i spacer półtorej godziny
14.30 cyc i słoiczek
15.00 zabawa na macie, zabawy z babcią i tatą
16.00 cyc
17.00 drzemka godzinna
18.00 kaszka z cycem
19.00 kąpiel
19.30 cyc
20.00 sen
Czasami prześpi do 03.00 a czasami o 23.00 już cyc, w nocy mamy 3 pobudki w najgorszym razie. Czasami chce częściej cyca to podczas zabawy jeszcze jest cyc.Zetka lubi tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Dziewczyny nie lubię Was,bo przez Was zbankrutuje
zamówiłam właśnie księgę dźwięków, moje polskie rymowanki i naciśnij mnie. Kusi mnie jeszcze ten piesek,ale póki co walczę ze sobą
niecierpliwa, Pulpecja, jesslin87, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
kiepski dziś dzień, cyrki przy cycku tego nie tego też nie, od przekładania z cyca do cyca i lulania coś mi wyskoczyło w ledzwiowym odcinku, mam dyskopatię więc i tak pozno bo myślałam że po porodzie poczuje skutki. Niech mąż wraca i masuje...Chociaż Lys pewnie czeka na męża milion razy bardziej niż ja
-
u nas plan dnia bardzo rozny i czesto przesuwamy godziny
ale mniej wiecej jest tak:
9.00 - butla
11.00- butla lub kleik
11.30- spacer
13-14 - obiadek
16 - butla
18- butla lub deserek
20- kaszka
22 - butla
ale to wszystko takie mniej wiecej / obecnie staram sie obiadkow trzymac i kaszki na kolacje. Zawsze sadze ze to juz ostatnie karmienie to po drodze mi jeszcze zazwyczaj jedno dwa wpadnie.Zetka lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Wczoraj pierwszy raz podalam mieso, na pierwszy ogien poszedl krolik, entuzjazmu zadnego nie bylo, zjesc, zjadla ale bez szalu
byłam niecalą godzinkę na spacerze, wieje jak durne u mnie. Zmarzłam w poliki.niecierpliwa, mamasia, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Kochane mam pomysł może zrobie taki plik na 1 stronie z krzesełkami do karmienia, kubeczkami, łyżeczkami, zabawkami? Dużo fajnych rzeczy się tu przewija i ginie w natłoku postów.
Każda z nas jak ma coś do polecenia to niech napiszę co i link.Pulpecja, mamasia, jesslin87, AgaSad, małaMyszka, Zetka, Katarka, Maniuś, Hermiona, 5ylwia, Laura, Amberla lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Kochane mam pomysł może zrobie taki plik na 1 stronie z krzesełkami do karmienia, kubeczkami, łyżeczkami, zabawkami? Dużo fajnych rzeczy się tu przewija i ginie w natłoku postów.
Każda z nas jak ma coś do polecenia to niech napiszę co i link.
niecierpliwa, 0na88, magda sz, jesslin87, Zetka, Weridiana, Maniuś, Laura, Amberla lubią tę wiadomość
-
Magda dobry pomysl
zabawki tez mozna powrzucac.
ja sie zastanawiam czy jak bede juz gotowac zupke czy nie zrobic jej na kosciach np cielecych , taki bulion i do warzyw dodac a za jakis czas dac juz normalnie mieso .
Wg sloiczkow niby juz po 5 miesiacu mozna dawac mieso , tylko ze my z rozrzeszaniem jestesmy troche w plecy przez szczepienia, choroby - pozniej wystartowalysmy.niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Zetka wrote:Mysza, tez przeczytałam. Moim zdaniem musicie określić od początku zasady, bo jak tak blisko będziecie mieszkać to może być kicha. A jeśli to teściów działka i od nich 'prezent' to potem może być przy okazji jakiś kwasów wypominanie.
Griszanka, zdrowiej kobieto! Dicoflor 5 kropelek.
Aaaaga, to księga dźwięków.
Lys, jak nastrój? Pewnie się robisz na bóstwoo której mąż będzie? Chyba jest najbardziej wyczekiwanym facetem przez nas wszystkie
Żabko, trzymam kciuki bardzo mocno. Musi być dobrze.
na bóstwo się robić nie chciałam bo i tak średnio wykonalne przy moim dziecku ale chciałam wziąć prysznic żeby mi się włosy lepiej układały i co i od rana nie było wody. No ale mniejsza o to. Jesteśmy już razem i jest super. Niestety mała nie poznała taty i się rozplakala gdy chciał ją wziąć na ręce. No ale już powolutku oswajmy i jest lepiej.
niecierpliwa, mamasia, Pulpecja, magda sz, Martucha86, jesslin87, witaminkab, AgaSad, aaaaga, apaczka, Paula_071, Katarka, gianna88, Weridiana, Maniuś, małaMyszka, Laura, Amberla lubią tę wiadomość
-
Ks
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:33
Pulpecja, 0na88, Martucha86, jesslin87, witaminkab, mamasia, magda sz, małaMyszka, apaczka, Zetka, Paula_071, Katarka, gianna88, Weridiana, Maniuś, lys, Migotkaa, Laura, Aska87, Amberla lubią tę wiadomość