SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasz plan dnia obecnie.
7.00 (tata wstaje do pracy;-)pobudka, cyc, zabawy w łózku
8.00 ubieranie i toaleta
8.30 zabawa, potem słoiczek, potem cyc
10.00 drzemka godzinna
11.00 cyc, zabawa na macie, piosenki, książeczki
12.30 cyc i spacer półtorej godziny
14.30 cyc i słoiczek
15.00 zabawa na macie, zabawy z babcią i tatą
16.00 cyc
17.00 drzemka godzinna
18.00 kaszka z cycem
19.00 kąpiel
19.30 cyc
20.00 sen
Czasami prześpi do 03.00 a czasami o 23.00 już cyc, w nocy mamy 3 pobudki w najgorszym razie. Czasami chce częściej cyca to podczas zabawy jeszcze jest cyc.
Zetka lubi tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku.
-
Dziewczyny nie lubię Was,bo przez Was zbankrutuje
zamówiłam właśnie księgę dźwięków, moje polskie rymowanki i naciśnij mnie. Kusi mnie jeszcze ten piesek,ale póki co walczę ze sobą
niecierpliwa, Pulpecja, jesslin87, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
kiepski dziś dzień, cyrki przy cycku tego nie tego też nie, od przekładania z cyca do cyca i lulania coś mi wyskoczyło w ledzwiowym odcinku, mam dyskopatię więc i tak pozno bo myślałam że po porodzie poczuje skutki. Niech mąż wraca i masuje...Chociaż Lys pewnie czeka na męża milion razy bardziej niż ja

-
u nas plan dnia bardzo rozny i czesto przesuwamy godziny

ale mniej wiecej jest tak:
9.00 - butla
11.00- butla lub kleik
11.30- spacer
13-14 - obiadek
16 - butla
18- butla lub deserek
20- kaszka
22 - butla
ale to wszystko takie mniej wiecej / obecnie staram sie obiadkow trzymac i kaszki na kolacje. Zawsze sadze ze to juz ostatnie karmienie to po drodze mi jeszcze zazwyczaj jedno dwa wpadnie.
Zetka lubi tę wiadomość

-
no bo dalabyś dziecku schabowego do ręki to i entuzjazm by był. Ja też bym się z rozmemłanego królika nie cieszyłaniecierpliwa wrote:Wczoraj pierwszy raz podalam mieso, na pierwszy ogien poszedl krolik, entuzjazmu zadnego nie bylo, zjesc, zjadla ale bez szalu

byłam niecalą godzinkę na spacerze, wieje jak durne u mnie. Zmarzłam w poliki.
niecierpliwa, mamasia, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Kochane mam pomysł może zrobie taki plik na 1 stronie z krzesełkami do karmienia, kubeczkami, łyżeczkami, zabawkami? Dużo fajnych rzeczy się tu przewija i ginie w natłoku postów.
Każda z nas jak ma coś do polecenia to niech napiszę co i link.
Pulpecja, mamasia, jesslin87, AgaSad, małaMyszka, Zetka, Katarka, Maniuś, Hermiona, 5ylwia, Laura, Amberla lubią tę wiadomość
-
i jeszcze z przepisamimagda sz wrote:Kochane mam pomysł może zrobie taki plik na 1 stronie z krzesełkami do karmienia, kubeczkami, łyżeczkami, zabawkami? Dużo fajnych rzeczy się tu przewija i ginie w natłoku postów.
Każda z nas jak ma coś do polecenia to niech napiszę co i link.
niecierpliwa, 0na88, magda sz, jesslin87, Zetka, Weridiana, Maniuś, Laura, Amberla lubią tę wiadomość
-
Magda dobry pomysl
zabawki tez mozna powrzucac.
ja sie zastanawiam czy jak bede juz gotowac zupke czy nie zrobic jej na kosciach np cielecych , taki bulion i do warzyw dodac a za jakis czas dac juz normalnie mieso .
Wg sloiczkow niby juz po 5 miesiacu mozna dawac mieso , tylko ze my z rozrzeszaniem jestesmy troche w plecy przez szczepienia, choroby - pozniej wystartowalysmy.
niecierpliwa lubi tę wiadomość

-
Zetka wrote:Mysza, tez przeczytałam. Moim zdaniem musicie określić od początku zasady, bo jak tak blisko będziecie mieszkać to może być kicha. A jeśli to teściów działka i od nich 'prezent' to potem może być przy okazji jakiś kwasów wypominanie.
Griszanka, zdrowiej kobieto! Dicoflor 5 kropelek.
Aaaaga, to księga dźwięków.
Lys, jak nastrój? Pewnie się robisz na bóstwo
o której mąż będzie? Chyba jest najbardziej wyczekiwanym facetem przez nas wszystkie 
Żabko, trzymam kciuki bardzo mocno. Musi być dobrze.
na bóstwo się robić nie chciałam bo i tak średnio wykonalne przy moim dziecku ale chciałam wziąć prysznic żeby mi się włosy lepiej układały i co i od rana nie było wody. No ale mniejsza o to. Jesteśmy już razem i jest super. Niestety mała nie poznała taty i się rozplakala gdy chciał ją wziąć na ręce. No ale już powolutku oswajmy i jest lepiej.
niecierpliwa, mamasia, Pulpecja, magda sz, Martucha86, jesslin87, witaminkab, AgaSad, aaaaga, apaczka, Paula_071, Katarka, gianna88, Weridiana, Maniuś, małaMyszka, Laura, Amberla lubią tę wiadomość

-
Ks
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:33
Pulpecja, 0na88, Martucha86, jesslin87, witaminkab, mamasia, magda sz, małaMyszka, apaczka, Zetka, Paula_071, Katarka, gianna88, Weridiana, Maniuś, lys, Migotkaa, Laura, Aska87, Amberla lubią tę wiadomość

coś się rozregulowało kiedyś było w sam raz podobnie do Was a od nowego roku masakra