SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotkaa wrote:Pulpecja haha, boje sie zaproponować
Lys mąż poznał żone chudzinkę?
był w szoku, niby widział na zdjęciach ale jednak na żywo to co innego. I jeszcze mówi ze bardzo czuć to 9kg Lily i taka chudzinka dźwiga takiego grubaska.
niecierpliwa, Weridiana, jesslin87, mamasia, Paula_071, Maniuś, Martucha86, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Zetka wrote:Aaaaga, chyba 4-5 posiłków mlecznych (w tym kaszka) i obiadek i deserek.
Zazdroszczę tych nocek
Mnie przeraża to podawanie kaszek lyzeczka. To chyba trzeba gesciejsze robić? Ale kaszki więcej, czy tyle co na opakowaniu a zagescic kleikiem?
Zetka a dlaczego Ty kaszke chcesz zageszczac kleikiem??? Dajesz tyle kaszki, az uzyskasz pozadana konsystencje, ja nigdy nie kieruje sie tym na opakowaniu, bo na poczatku Julka nie byla w stanie przelknac gestej, dopiero od niedawna je taka gesciorna, ze mi z lyzeczki nie splywa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 17:49
Zetka lubi tę wiadomość
-
Agaata wrote:Ja i tak bym nie przyjmowała, ale ciekawe, że w ogóle nie przyszedł
U nas np jest tak, ze ministranci dzwonia dzwonkami na klatce i koleduja tylko tam, gdzie drzwi sa uchylone, nie pukaja i sie nie wpraszaja jak gospodarz w progu nie czeka -
Agaata wrote:W moim i męża domu też się przyjmowało i przyjmuje, ale my to już co innego.
wolę przyjmować, bo dzieci na religię wysyłam, do komunii puszczam, to lepiej żeby mnie sobie na czarną listę nie wciągnął
najbardziej mnie tylko wkurza to, ze ustalają sobie sami termin; niby można nie przyjąć i zaprosić księdza w innym czasie, ale już widzę jakbym biegla i go zapraszała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 17:53
-
Przyszły zabawki które zamówiłam i jestem zadowolona ze wszystkich. Najbardziej dziecku się spodobały kula gryzak Oball i ta kula Bright Starts.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 17:54
jesslin87, mamasia, Martucha86, Amberla lubią tę wiadomość
-
No Lys 9 kg, to sporo. Ja pamietam jak bylismy na pierwszej wizycie u pediatry i spotkalismy dalsza kuxynke meza z polroczna cora. Ona wazyla wlasnie 9kg i byla taka kluska, doskonsle to bylo widac, bo lato i w samych bodziaczkach na kr. rekaw, to bice i udo miala ze hej, no ale tez na samym cycu, wiec lekarka sie nie czepiala wagi
-
Dziś moja kruszyna dostała 3 kopiaste łyżeczki marchewki z ziemniakami i baaaardzo jej smakowało aż mruczala z zadowolenia.
jesslin87, apaczka, Weridiana, niecierpliwa, mamasia, magda sz, Katarka, małaMyszka, Laura, Paula_071, Maniuś, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Przyszły zabawki które zamówiłam i jestem zadowolona ze wszystkich. Najbardziej dziecku się spodobały kula gryzak Oball i ta kula Bright Starts.
nawet nie patrze
apaczka, lys, niecierpliwa, jesslin87, Weridiana, Amberla lubią tę wiadomość
-
Weridiana wrote:Iys fajnie że rodzina w komplecie
9kg no to już możesz oficjalnie przerzucić się na fotelik grupa 1
Dopóki jeszcze mieści się w tym co mamy (do 13kg)to nie będę zmieniać, bo niby im później się zmienia fotelik tym lepiej.Weridiana lubi tę wiadomość