SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam spiwor z takim podszyciem jak widac na zdjeciu, jest mega cieply dlatego na spacer tez jezdzi w tej bluzi i jest ok ani goraca, ani zimna ma 90 cm, wiec ledwo sie w gondoli miesci, ale na wiosne musze kupic cienszy, chyba cos takiego jak wczoraj Migotka pokazywala
-
Ksiądz który był "w odwiedzinach" był mało kontaktowy wiec poszło szybko
!
Dziś znowu byłam na ćwiczeniach. W środy jest step. Juz wiem, ze jutro odgryze sobie kończyny...
A Młody dal tacie popalić kiedy mnie nie było (a ze mną zawsze grzeczny;P )! Ewidentnie bolaly go dziąsła.
DobranocSIERPNIOWECZKI:)
niecierpliwa, 5ylwia, jesslin87, Weridiana, mamasia, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
my odbijamy po butelce zawsze, po cycku czasem, w dzień to zazwyczaj zasypia z cyckiem i to jego jedyne drzemki więc nie rozbudzam...a po obiadkach też odbijacie?
-
Laura wrote:Zetka ja karmie Dominisia tylko 3 razy dziennie i juz tam jakoś mam że nie ma nawału, unormowało się samo, pozatym z tej piersi co był ropien niewiele mam pokarmu.
Kaszke z łyżeczki ale wolałabym z butli,tylko nie wiem jak to zrobić??
Ja też chciałam bo wygodniej, ale mój księciunio nie pociągnał z tego smoczka YZetka, Laura lubią tę wiadomość
-
Ja odbijam po mleku i po kaszcze ale to nie zawsze sie mu odbije, po obiadkach nie:)
Ja śpiworek zamówiłam ten co pokazywałam, powiem co sądze jak przyjdzie:)
Naprzyszły sezon to sobie zamowie taki dłuzszy może na sanki:) Do koscioła przychodzi taka para z wózkiem i mają taki wełniany śpiwór ale chyba na 110, beznadziejnie to wyglada bo normalnie zwisa ze spacerówki, nie mieści sie na tym podnózku, a dziecko takie jak Szymcio
Ksiądz był, pogadał pogadal wypytał o Szymka o sąsiadów haha, wino schowałam to nie czestowałam:D
wpierdzieliłam sałatke brokułową i było by ok gdyby nie majonezz
Ej co to za ksiązki dzwiekowe macie? pokazcie linka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 22:31
niecierpliwa lubi tę wiadomość
-
Agata taca w bistro jest podwójna. Górna w kolorze krzesła a dolna biała. W sumie nie wiem po co podwójna tacka.
Znaczy się wiem ale równie dobrze można by funkcjonować z jedną.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 23:03
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
pół roku temu o tej porze zaczeły łapac mnie skurcze, oddałam pilot do tv dziewczynom z sali, połozyłam sie zadowolona bo myslałam że jeszcze pospie, jeszcze nie wiedziałam co mnie czeka:)
lys, Agaata, Weridiana, mamasia, jesslin87, Zetka, Martucha86, niecierpliwa, witaminkab, Maniuś, 0na88, Katarka, Paula_071, Laura, Amberla lubią tę wiadomość
-
Górna to nakładka a dolna to cała taca. Zdjąć można obie ale fakt ze taka nakładkę łatwiej umyć niż cała tace zdejmować. Tym bardziej ze ta taca od spodu ma trzpień (ogranicznik)który jest między nogami dziecka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 23:07
Agaata lubi tę wiadomość
-
A ja 5 miesięcy temu o tej porze wjeżdżałam na salę operacyjną
O 23.30 urodził się Hubert
Edit: mąż twierdzi, ze o tej porze to mnie już znieczulali, albo nawet "chlastali" (to cytat)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2016, 23:07
lys, Migotkaa, Weridiana, mamasia, jesslin87, Zetka, Martucha86, niecierpliwa, witaminkab, małaMyszka, Maniuś, 0na88, Katarka, Paula_071, Amberla lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Górna to nakładka a dolna to cała taca. Zdjąć można obie ale fakt ze taka nakładkę łatwiej umyć niż cała tace zdejmować. Tym bardziej ze ta taca od spodu ma trzpień (ogranicznik)który jest między nogami dziecka.
No właśnie tak myślałam. Że też nie mogli tej nakładki białej po prostu zrobić. Najchętniej wzięłabym ten fotelik biały, ale mąż zrzędzi, że będzie cały brudny non stop. -
magda sz wrote:Neyla ja ta wkladke noworodkowa wyjelam w polowie pazdziernika, w zasadzie zapomnialam ze tam wkladka byla. Kurde gdyby nie ten kombinezon to bysmy dotrwaly w tym do wiosny ale mysle ze max do konca stycznia. Kurcze ile Twoja Julka wazy ze oba w tej wkladce sie miescila jeszcze?
Wkladke juz dawno wyjelam tylko wlozylam pod pokrowiec gabke z tej wkladki zeby bylo bardziej lezaco. Jula wazy 6,9kg -
Ja mam fotelik graco do 10 kg, Faktże moj Szymko w kombinezonie to wygląda jak słoń w porcelanie w nim haha, na wiosne musowo trzeba bedzie kupic nowy
Co do przyrostów dzieciaczków, Agata 500 g to jest ksiązkowo, to o co chodzi Twojej lekarce?
Jak przychodziła do nas połozna środowiskowa to ona była taka uczulona żeby dziecka nie przekarmiac i uważać żeby nie tyło za bardzo, bo ona jest zdania że dzieciaczki smuklejsze są i zdrowsze i sprytniejsze noi zdecydowanie lepiej jest coś dodać do jedzenia niz ująć..