SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra nadrobiłam!
Puzzle chcieliśmy dla małego na święta. Wysłałam link do babyono za 30 zł chyba, ale oczywiście trzeba było zrobić po swojemui dostaliśmy jedne babyono i jedne no name...więc nie dało rady ich połączyć.
Delikatnie powiedzieliśmy, że lipa no i od razu, że kupią, kupią...
Teraz na urodziny dostałam dwa komplety babyono... No i mam dywan.
Te no name mam jako dywanik pod stolik i kanapę... Pffff jest wykorzystane.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 11:43
AgaSad, Pulpecja, lys, Weridiana, Laura, magda sz, mamasia, Martucha86, jesslin87, Maniuś, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
Co do siadania to ja już nie pomagam. Młody jak tylko widzi ręce to chwyta i pstryk już siedzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 11:41
Pulpecja, niecierpliwa, lys, Weridiana, Laura, mamasia, Martucha86, jesslin87, Katarka, Maniuś, AgaSad, 5ylwia, Zetka, witaminkab, Amberla lubią tę wiadomość
-
AgaSad wrote:Kupiłam 4 komplety tych co Pulpecja i Ona bo to te same chyba, będą tu i u rodziców, jeszcze muszę kupić do teściów więc kupię te Baby Ono..
Jesteście the best:)Weridiana, małaMyszka, jesslin87 lubią tę wiadomość
-
A to mój przystojniak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2016, 11:42
Pulpecja, lys, Weridiana, niecierpliwa, Laura, aaaaga, mamasia, Martucha86, jesslin87, Katarka, Maniuś, AgaSad, 5ylwia, Zetka, witaminkab, Amberla lubią tę wiadomość
-
No i nie przerywając monologu heheeheh
Młody jak widzi babcię (tesciówkę) to od razu podkowa, odwraca głowę i nie patrzy...
Chyba po moich urodzinach zapamiętał, że chciała na siłę go rozbawić.magda sz, Pulpecja, jesslin87, Amberla lubią tę wiadomość
-
witaminkab wrote:A i jeszcze jedna opowieść z cyklu sasiedzi:
Sąsiadka pyta coś o mała i mówi "o to akurat przezimujecie i będzie gonić na lato" ja pytam jak to przezimujemy a ona mi na to ze z takim dzieckiem nie mogę wychodzić przez zimę. Rozwalila mnie zupełnie.
Gdyby nie to ze mieszkam tu całe życie i to są starsi ludzie którzy znaja mnie od dziecka to powiedziałabym co o tym myślę. Ale wiem ze oni nie mają złych intencji. Aczkolwiek szczęka mi nie raz opadła od rada może Wy wiecie i mnie oświecicie,co
?
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
ehhh mój mąż z synem chyba postanowili mnie dzis wykonczyc
mozna dziecko umyc i polozyc spac o 17
? juz nie wyrabiam dzisiaj nie wiem skąd on tyle sily bierze zeby cały dzien się drzec
mam nadzieje ze po takim dniu po kapieli padnie jak zabity
o a tak mnie ksiadz potraktuje jak karteczki nie przyniosehttp://giphy.com/gifs/funny-xT77XYOSxYUfUWlEI0
małaMyszka, magda sz lubią tę wiadomość
-
Ja mam puzzle pod matą, ale mój aktywny syn szarpie matą i zsuwa ją z puzzli, które później rozrywa i gryzie. Ma zęby, więc muszę uważać żeby to puzzle nie były pierwszym posiłkiem. Pani, od której mąż kupował koło do pływania polecała matę. Mówiła właśnie, że nie sprawdziły jej się ani puzzle ani jakaś bawełniana mata(?), polecała tą, którą sprzedaje. Ma kilka w ofercie, nie wiem o której dokładnie mówiła, ale chyba którąś zamówię.
link: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=22268443
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 16:47
małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Mamasia a jak tam na Dominikanie maz sie bawi??
edit coz za glupie pytanie jak mozna sie bawic na Dominikanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2016, 16:55
małaMyszka, Paula_071, apaczka, mamasia, jesslin87, Zetka, Amberla lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Paula to musisz mieć cieniutkie te puzzle. Te co mam z babyono są tak grube, że niemowlę na pewno nie byłoby w stanie ich rozerwać.
Jak Tomek, lepiej już, zasnął?
Tak, na 15 minut. Obudził się z wrzaskiem. Tylko cycek go uspokoił. Ty sposobem całą dobę je średnio co 2h. Chyba chce dorównać Lily;)
A jak mąż i Lily, oswoili się nawzajem? Mama pojechała?>Amberla lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r.